Buradan tanıştık ama profilinde takipleri kabul etmediğini söyledi. Ben de veda edip engelledim. Neyi saklıyor olabilirdi sizce?
3 ay
Cevap
0Cevap
belki biri görsün istemedi
Veya yorumlarini okumami istemedi
benimde böyle bi tanidigim oldu hic bilemedim nedenini, Şu an bende bazi insanlara öyle yapiyorum benimkinin nedeni yeterince yakindan tanisinlar istemiyorum.
Ama her seyi rahatlikla konuştuk sadece profiline almadi garipsedim. Disarida durmak usutuyor insani devam etmek istemedim
belki profiline almadan daha rahat, sende haklisin garip hissediyor insan
Ya afedersin +18 dahil konusuyorsun ama profiline almiyorsun ya ilişkin vardir ya da sakladigin bir şey devam etmedim bende
sakladigi bisey kesin var zaten, iyi yapmissin
Bu arada tanımadığım insanların tarotlarına bakmayı çok seviyorum ilk kartın kule çıktı. Hayatında ne Yolunda değil?
oha ben hic anlamam böyle seylerden, hemen hic tanimadigina bakabiliyo musun
Evet Tarot kahve avuç içi bakabilirim
tarotta neler cikiyo
Her seyi okuyabilirim. Gizliden cikarsan dm atabilirim
? ?
olur oku
Istek attim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bence burada direkt bir şey saklıyor demek zor 🙃 bazı insanlar sosyal medyada profilini sadece yakın çevresine açıyor ama mesajlaşmaya daha açık oluyor. Özellikle burada tanışılan kişilerde temkinli davranan çok kişi var.
Dostum ben sosyal medyayla iç içeyim, çoğu kişi stalklanmamak ya da özel hayatı karışmasın diye takip kabul etmiyor. Belki başka bir ilişkisi vardı, belki de sadece anonim kalmak istiyordu.
Canım engellemen biraz ani olmuş ama sen sınır koymuşsun, bu da saygı duyulacak bir şey 💙