Simdi söyle bisey var: iki hafta yazistik, ve cok saygili ne nazik konustu benimle hep. Ve iki hafta sonra bulusmadan önce birbirimize dedik ki, eger ilk bulusmada birbirimizi begenmezsek ya da hosumuza giden birsey olmazsa ozaman bunu yine karsi tarafa acik konusucaz saygimizi eksik etmeyelim yani, bulusmadan sonra hic yazmamak olmaz cünkü! Yarim saat bulustuk… ben tabi utangactim, bazen ne dedigimi bilmiyodum heralde 😂 ama normal bence… o da benimle baya konustu, bi kac gün sonra tekrar bulusalim mi yine birseyler yapariz seninle dedi 🥺 bende baya utandim yaa ne bilim
sonra devam konustuk falan en son yine dedi birseyler yapariz diye sonra görüsürüz falan dedik ama bir gün gecti ve yazmadi. Acaba diyorum…ben sonlara dogru baya utangactim „eveet bulusalim aynen falan“ ya da böyle o soru sorunca bazen dogru düzgün cevap vermedim heyecandan ona, ama yinede ilgi gösterdim… belki bundan dolayi benim istemedigimi mi düsünüp yazmamis olabilir mi acaba öyle yaptigim icin…
ama yinede insan niye bu kadar saygisiz olur insan bi cümle yazmaz mi eger hosuna gitmediyse yani o bile yeter ne kadar adi insanlar var… cok iyi oyun oynamis dimi oyunculuk süper 🥺🙄?
sonra devam konustuk falan en son yine dedi birseyler yapariz diye sonra görüsürüz falan dedik ama bir gün gecti ve yazmadi. Acaba diyorum…ben sonlara dogru baya utangactim „eveet bulusalim aynen falan“ ya da böyle o soru sorunca bazen dogru düzgün cevap vermedim heyecandan ona, ama yinede ilgi gösterdim… belki bundan dolayi benim istemedigimi mi düsünüp yazmamis olabilir mi acaba öyle yaptigim icin…
ama yinede insan niye bu kadar saygisiz olur insan bi cümle yazmaz mi eger hosuna gitmediyse yani o bile yeter ne kadar adi insanlar var… cok iyi oyun oynamis dimi oyunculuk süper 🥺🙄?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar paragraf onun hakkında bir şeyler diyeceğine sen niye mesaj atmiyosun
Cünkü o yazmak istiyodu … ben neden erkegin pesinden kosiyim
Sana tavsiyem o yazana kadar yazma bekle bakalım yazacak mı yazmazsa da at çöpe gitsin
Cok iyi oyunculuk sergiledin diye mesaj atiyim mi
Eğer bugünde yazmazsa akşam yazabilirsin
Iyi olur mu öyle yazsam…
Bence öyle yazma gayet sakin bi şekilde Merhaba, nasılsın yaz
Baktın hiçbir şey olmamış gibi davranıyor güzel oyunculuğun için teşekkürler yazabilirsib
Tamam 👍🏽 Pesinden kosmus gibi ya da onu düsünüyomusum gibi olmaz dimi öyle düsünsün istemiyorum …
Bana kalırsa hiç yazma ama sen dayanamayacak gibi duruyorsun
Evet cünkü o lafi suratina yapistirmak istiyorum … 🥺
boş ver ya onun seviyesine düşme
Ozaman nasilsin merhaba falan yazmiyim - Direkt
Güzel oyunculugun icin tesekkürler desem olur mu 🙄
Kız bi dur xkkdkx bekle
Niye bekliyim kanka bir gün gecti yazmaz ki daha 🙄
Kanka onu umursamıyormuş gibi davran sen de
Beni dinle bak yazacak sana hatta niye yazmadı diye merak edecek oda, yüz vermeyince daha çok ilgisini çekeceksin tabi yazarsa ona karşı bi ümit besleme kendince çünkü sizden olmaz
Tamam haklisin umursamicam.. ve tabiki de pesinden kosmam, isteyen erkek kendisi yazar zaten. Ama ben sadece bana en azindan saygidan nazikce yazmamasina sok oldum. Cünkü öyle konusmustuk yazmamak hic hos degil insan en azindan kusura bakma olmadi falan biseyler yazar. Kendisini dünyanin en saygili erkegi gibi gösterdi o iki hafta icinde ama bana en son bye bile dememesi zoruma gitti hic beklemezd hoscakal bile dememek… bazen sucu kendimde ariyorum acaba benim ilgim olmadigini düsünüp belki ondan yazmadi diye mi… bu da olamaz mi…
Ama öyle olsa bile ben o yüzden prensip olarak oyunculugun icin sagol yazmak istedim hani meraktan ölücem yoksa gercekten ne yapicami bilmiyorum 😟
Canım içinde kalmasın kesinlikle mesaj at şimdi sen. böyle böyle demiştik birbirimize hani diye. ayrıca buluşma esnasında hiç mi ilişkiden bahsedilmedi aşktan meşkten falan, onu anlayamaıdm yaşlar kaç
Güzel oyunculugun icin tesekkürler yazmak istiyorum aslinda. Cünkü naber falan yazmak istemiyorum, pesinden kosuyormus gibi olsun istemiyorum aslinda.
Benim zoruma giden bana hoscakal falan bile dememesi oysaki birbirimize öyle demistik.
Ama biliyor musun, bazen düsünüyorum ki, acaba bu sey düsünmüs olabilir mi, benim onu begenmedigimi …cünkü dedigim gibi, sonlara dogru baya utangac oldum, bazen kisa kisa cevap verdim, bazen sustum hatta.. ama sürekli güldüm, gülümsedim. Yinede diyorum belki demistir bu kizin bana ilgisi yok simdi yazsam olmaz diye…cünkü ben bile farkindayim ne yaptigimin belki gercekten öyle düsünüp yazmiyor ya da ikinci ihtimal iste kendiliginden yazmamasi
O yüzden bilmiyorum gercekten pesinden kosuyorum diye düsünsün istemiyorum
Sence ne yazabilirim güzel oyunclugun icin tesekkürler diyim mi?
Bulusma esnasinda asktan bahsetmedik. O da utangacti ama sürekli konu acti.
O, 28 yasinda, ben 23 yasindayim …
Belki baktı utangaçsın bu kiz bana vermez dedi
😂😂
bana yazdığı içindir
Beğenmemiştim
Ama insan saygidan yazmaz mi kendine iyi bak ya da ne bilim olmadi gibisinden… yazik
Bencede ama yazamayacak kadar namert biri demekki. Geçmiş olsun bir sobraki aday ins 😇👍🙏🏿🙏🤲
Iyi oyunculuk sergiledin yaziyim mi? 🥺
Hayır neden yazacaksın ki?
Peki ya benim onu begenmedigimi düsünüp yazmiyorsa… 😟
İlla yazacaksan neden yazmiyormusun Diye sor
Ama öyle neden yazmiyorsun diye sorsam pesinden kosmus gibi olurum aslinda iyi oyunculuk yaptin demek isterdim sence iyi mi yoksa demesem mi
Sor bence. Madem dert olmuş içine