Ilk buluşmadan sonra neden mesaj atmamıştır🥺?

Simdi söyle bisey var: iki hafta yazistik, ve cok saygili ne nazik konustu benimle hep. Ve iki hafta sonra bulusmadan önce birbirimize dedik ki, eger ilk bulusmada birbirimizi begenmezsek ya da hosumuza giden birsey olmazsa ozaman bunu yine karsi tarafa acik konusucaz saygimizi eksik etmeyelim yani, bulusmadan sonra hic yazmamak olmaz cünkü! Yarim saat bulustuk… ben tabi utangactim, bazen ne dedigimi bilmiyodum heralde 😂 ama normal bence… o da benimle baya konustu, bi kac gün sonra tekrar bulusalim mi yine birseyler yapariz seninle dedi 🥺 bende baya utandim yaa ne bilim
sonra devam konustuk falan en son yine dedi birseyler yapariz diye sonra görüsürüz falan dedik ama bir gün gecti ve yazmadi. Acaba diyorum…ben sonlara dogru baya utangactim „eveet bulusalim aynen falan“ ya da böyle o soru sorunca bazen dogru düzgün cevap vermedim heyecandan ona, ama yinede ilgi gösterdim… belki bundan dolayi benim istemedigimi mi düsünüp yazmamis olabilir mi acaba öyle yaptigim icin…
ama yinede insan niye bu kadar saygisiz olur insan bi cümle yazmaz mi eger hosuna gitmediyse yani o bile yeter ne kadar adi insanlar var… cok iyi oyun oynamis dimi oyunculuk süper 🥺🙄?
Ilk buluşmadan sonra neden mesaj atmamıştır🥺?