İnstadan tanıştık akşam buluştuk güzel geçti kahve içtik elimi tuttu öptü ama mesaj yazmadı neden olabilir yazar mı sizce sabah günaydın mesajını bekledim tık yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senden tam olarak hoşlanmamıştır.. ya da sende eksikler arızalar tuhaflıklar
ona TERS gelen şeyler görmüş olabilir? Ve böyle bir durumda erkek senden çaba bekler, bakalım o beni seviyormu yoksa benim köpek olmamı peşinden koşmamımı istiyor diye seni ölüç biçip tartabilir. Kadınların çoğu aynen senin gibiler benim tarafımda herşoy çok güzel çok mükemmel kusursuz ama karşıtarafta erkek aramadı sormadı onda sorun var o kötü adam :-)Neekersenonubiçersin.. artık batmaya başlamış bu ülkede trendler değişmiyor DEĞİŞTİ.
Zaten tanıştığın yerde tam bir arıza ve güvenilmez yer. Sosyal GERÇEK hayatta bir insanla tanışmayıp tanşamayıp TEK tuşla hayatını aşkını bulacağını sana kim öğetti ya da söyledi? Artık buülkede kadınlar çoğunluk aynı senin gibi :-) elinde telefon tek tuşla hemen hayatının aşkını 5dk. bulacağını sanıyorlar :-) üzücü ve dramadik bi durum.
Senin hiç hayatında internet sanal dünya dışında gerçek sosyal hayatta bir erkekle ((tabii hoşlandığın erkek olması gerekiyordu bu insanın! eski zamanlarda , ama tabii günümüz kadınlarındaki kibir ego kendini göklerde prenses kraliçe görmeleri nedeniyle artık film koptu.)) tanıştığın sevmeye aşka çaban oldu mu? sanırım cevap HAYIR.
İnstagramdan 5dk. da erkek bulup sonrada büyük aşklar yaşayacqağını düşünen kadınlara ben kendi bakış açımla gerçekten üzülmüyorum çünkü hakettiklerini buluyorlar.(Genel yazıyorum sana özel değil) Çabalamadan gerçekten sosyal hayatta hiçbir çaba gösterip sevmeden kolayca zahmetsizce erkek bulabileceklerini sanıyorlar :-) sizlere bu akılları Fitneci ilişki uzmanları veriyor ve kadınları yalana yanlışa Felaketler sürüklüyorlar. Ayrıca aynı Fitneci ilişki uzmanı tipler kadınlara sürekli erkek seni arayacak erkek soracak erkek ödeyecek erkek düşünecek erkek gezdirecek erkek konu açıp konuşacak erkeğin şusu olacak busu olacak erkek şöyle olacak böyle olacak diyerek sizlere ön-şartlar gerçekte olamması gerken kurallar ve duvarlar örüyorlar kadınların akıllarına. Bu mantığıa göre erkek insan değil , erkek öldü? kaldı mı? erkek hasta mı? erkek yaşıyor mu kaza mı geçirdi hiçbir önemi yok :-) çünkü erkek insan değil dilenci tinerci ve kadından aşk sevgi dileniyor kadın prenses kraliçe ve dünya onun etrafında dönüyor, erkek herşeyi onun için yapmak zorunda :-) ÜZGÜNÜM buülkede o film BİTT ama kadınlar halaa anlamak kabul etmek istemiyorlar. bunu çok iyi anlayıp benims emeni öneririm sana :-) Erkekler tarafından yazıyorum bak! boş boş konuşmuyorum. Sen eğer sana, Fitneci ilişki uzmanları, feministler vs tarafından kadınlara gazlanan empoze edilen kötü ve tek taraflı düşünceleri benims ediysen ve sürekli herşeyi erkekten bekliyorsun ozaman bundan sonra boool boooll beklemeye devam edeceksin. Erkeklerde enayi değiller ve kendilerine yapılanları saygısızlıkları kötülükleri görüyorlar öğreniyorlar ve karşı tedbirler alıyorlar (redPill)(genel) Günümüz bozuk kibirli arıza egolu, erkeklere narsist diyen ama esasında kendileri narsist olan kadınlara önerim şu = Hap için su için ilaç kullanın neyapıyorsanı zyapın ama bakış açınızı "İNSANİİİ" değerlere göre değiştiriin ve RESETLEYİN , beyninize reset atın normale dönün, eskiden kadınlar nasılsa, eskiden insan ilişkileri nasılsa o duruma fabri ayarlarına geri dönün yoksa sizleri çok byüük hayal krıklıkları ve felaktler bekliyor. ÇÜNKÜ ! birileri sizlere gaz verip erkeklere karşı güyyaaa "güçlendirirken" erkeklere DAHA FAZLA gaz verip güçlendiriyorlar.(Esasen bu ülked eolan şey kadın erkek savaşı çıkması için kadınları erkeklere karşı doldurmak gazlamak ve FİTNELER yaymak, bunun sonucunda büyük resimde aile yapısı tamemn çökecek ve şuanda olan tam olarak bu)
neyse konu çok uzun derin burada kesiyorum.. yine bazı kendini çok zeki sanan tipler bu ne uzun yazı kime akıl öğretiyorsun, boş ver okuma, bize nasıl olasa feminist kelgay ilişki uzmanları akıl veriyor kötülük ve fitnele röğretiyor böyle erkeklerin görüşve düşüncelerine ihtiyacınız yok diyecekler :-) :-) :-) Ona da pekki.. herkes kendi bildiği yoldan gider ve sonucun görür :-)
Senin konuan geri dönersek : Sen ona ne kattı? onda ne iz bıraktın ve onun sana aşık olması için ne yaptın da sana "günaydın mesajı" atsın? instagramda sanal dünyad atanışmışsın, aynı kadınlar gibi senin yaptığın gibi onanda birsürü konştuğu kadın vardır oarada :-) sen onu kendine çekip bağlayacak onda iz bırkacak , seni gerçekten sevmesi için ne yaptın? yukarıda uzun uzun yazdım.. sen ona sevgini gösterdinmi? ona birşeyler kattın mı ya da onla kibirsiz egosuz güzel güzel konuştun mu? onu kendine çekebildin mi? :-) bu soruları kendine sor.. Ben o erkeği kazanmak için ne yaptım? (kadınlar için her şey çok basit ucuz ve kolay görünüyor, erkekler köpek üzerimize atlayacaklar bonadan sonra her şey tamam :-) HAYIR ! işte kırılma noktası burası sen tanıştıktan sonra her şey taam DEĞİL ! asıl film ozaman başlıyor :-) ama kadınlar işte bunu anlayamıyorlar :-) sen o noktadan sonra erkeğe saygılıs evgili doğal ve kendine bağlayacak şekilde davranmıyorsan ve sürekli kendini düşünecek şekilde (ego kibir) beklentiler içine giriyorsan o erkeğe hiçbir faydan yoksa :-) ozaman ne bekliyorsun gerçekten bende merak ettim? o erkek senin nişanlın mı? kocan mı? :-) belki bugün yine instagramı açıp başka erkeklerle konşacaksın ya da zaten konuşuyorsun :-) buu ben düşünüyorsam TÜM aklı başında beyni olan erkekler düşünür :-) bence sende düşün.
Şimdi ben sana sorayım "İlk buluşma sonrası mesaj yazmadı" neden olabilir? :-)
NEDEN olabilir sence?01 Yorumla- 5 ay
Hiç mi işin gücün yok ya destan yazmışsın ☹️
En İyi Cevaplar
5 ayGenelde olmayınca olmuyor. Bende bir defasında üniv den biriyle çok güzel karşılıklı sohbet ettiğimizi düşünmüştüm. Aa dedim bu sefer olucak, doğru insanı buldum galiba dedim. Dedim insallah çıkarız filan.. Telefonumu da aldı. Bana yazar filan sandım. Aradan 3 ay geçti. Üstelik okulda karşılaştık biz hiç bakmadı, selam vermedi bile. Sence ondan olur muydu? Bak olmadı işte, yani sizden de olmaz.
01 Yorumla
Soran5 ayYa sevgilisi vardır ya da benden iyi flörtleri 2 3 kere teklif etti buluşmadım birinde de tam buluşucakken iptal etmek zorunda kaldım tam olarak bilemem sormadım da
Gizli Üye(25-29)5 ayBuluşma sonrası "Eve vardın mı?" demek bile bir nezakettir. Görgü kuralıdır bence biz kızlarla buluşunca bile birbirimize soruyoruz evimize vardık mı diye. boş ver bişey bekleme ondan aynısını yaşamıştım numarasını sildim heryerden anlamıştır sildiğimi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayDaha önce nasıldı yani buluşmadan önce her sabah yazar mıydı. Değilse rutini bozmak istememiştir. Ama yazıyorken görüşmeden sonra kestiyse pek olumlu düşünmüyordur. Küçük bi ihtimalle de fazla meşgul bi günüdür.
31 Yorumla
Soran5 ay3 4 günde bir yazıyordu zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
İlk buluşma sonrası böyle sessizlik olunca kalakalıyorsun, çok normal hissin 😔 Kahve, el tutma, öpüşme varsa “devamı gelir” diye düşünmen de çok doğal. Ama bazı erkekler anlık elektriğe kapılıp sonra soğuyabiliyor ya da “önce o yazsın” triplerine giriyor 🙄
Bence çok kafaya takma, istersen sen kısa, hafif bir mesaj atabilirsin. Sence yazsa ne hissettirirdi, ne bekliyorsun ondan? 💬💘00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 5 aysevmemiş.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBise diyicem mesela bu sekilde bulusmadan once ne yapiyosunuz. Yani bana cok anlami gelmiyor. Gercek bir bag ve guven arayarak veya deneyerek bulunmaz. Hafiften dogaclama olmasi lazim.
Asıl sorum şu , kac kisiyle suana kadar boyle instadan konusup kahve ictiniz. Ha benim cevremde var boyleleri , bulusuyorlar sonra s***siyorlar sonra yok biz uyumlu degiliz diyolar.
Sende oylemisin , evet biraz saygsizi itham oldu sana ama kusura bakma merak ettim.
Ya dusunuyorumda tamam mesajlasmak okey, her konustuguna hosuna gidenle sonra direk kahve icmek elini opmesi , e a**k boyle devri s****im.
Buna kim flort veya iliski veya iliski asamasi diyor.
14 Yorumla- 5 ay
Neden aklınız sürekli sekste? Bu insanlar sevişmeden konuşamıyor mu? Siz nasıl bir çevreye sahipsiniz? Ayrıca bu insanlar nerde tanışacak? Sosyal ortamı olmayan insanların sosyal medyadan tanışması gayet doğal bir kahve içtiği için herhangi bir kız ya da erkek namusundan olmaz kendini bilen tanıyan insan kahvesini içip evine dönmesini bilir herkesi kendi zihninizde çirkinleştirmeyin
Cevap sahibi5 ay@mysticxx ben mesajlasmaya ve tanismaya bisey demedim.
Ayrica aklim fikrim sekste falan degil, ben gozlemimi soyledim.
Ha bir gozlemim daha oldu onceden, erkeklerin akli fikri sekste diyen kadinlar genelde en cok seksi verenler oluyor
Cevap sahibi5 ay@mysticxx bak kahve icsin tamam , benim sorum şu , bunun sayisi miktari yani. Ya 10-15 kisiyle bu oluyorsa sorun vardir ki var yani.2-3 kere olur 3. De artik sevgili olursun
Soran5 ay2 3 günde bir yokluyordu napyosun gibisinden 800 kişiden 500 600 kızı takip ediyor zaten değer verir gibi davranmıyordu
5 ayHem umut vericek hem de dönüp arkasına bile bakmayacak öyle mi. İletişim denen bir şey var ya olumsuz olsa bile tatlı dille belirt ki karşı taraf da kendi işine baksın aklını gönlinü soru işaretinde bırakma. Şrfsz'lik etmiş lavuk
31 Yorumla
Soran5 ay2 3 günde bir yazıp buluşalım diyordu sadece öncesinde görüştük sen çok fenasın falan gibi kelimeler kulllandım safa yatıyordu iki üç kere reddettim bir kere de buluşma saatine yakın reddetmiştim bundan dolayı düşünüp yazdım yaşıyormusun diye 5 dk sonra cevap yazdı emoji bırakıp geçtim uzatmadım evet bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
5 ayBuna halk arasında karakter eksikliği sebebi ile ölüm diyoruz flört adayın ölmüş ya olmayabilir begenmeyebilirsin ya da karakterler uymayabilir ama insan gibi 2 bardak çay içer vedalaşır gidersin bunca entrika oyun blöf neden acaba
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle düşünmeyin belki de yazacak durumda değildir ya telefonu bozulmuşsa ya interneti yoksa ya acil bişey olmuşsa acele etme biraz bekle olmadı sen yaz ne olacak dünyanın sonu değil ya ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayOptu derken öpüştün mü? O zaman seni hafif görmüştür demekki herkese veriyodur diye. Birde seksi bulmamıştır. Erkolar bayılır orspu gibi olsun ama sadık kalsın. Hee nah
110 Yorumla- 5 ay
erko dediğin için yorumunu önemsemedim
- 5 ay
Seni önemseyen kim ki erkocuk yallah xkekdks
- 5 ay
tamam
- 5 ay
Boş geçmeyelim seni bi engelliyim bir gün daha görmiyim yorumunu.
- 5 ay
Hele hele yapramaa adfgj iyi edersin boş bir gereksiz erkodan kurtarmış oldun beni adfgjkj
- 5 ay
Böylelerine erkek demeye dilim varmadığı için erko diyorum işte yarası olan gocunuyor
- 5 ay
Kadın dayanışması 💪bacikomm😀💃💃😍😍
- 5 ay
😍sende balll 😘💃😀
Bence bu tiplerin olayı şu cinsel bir şey beklıyor buluşuyosun alamayacagını anlıyor ve yazmıyor bende yasadım
20 Yorumla
5 ayilk buluşmanın ardından daha eve gitmeden yazan sünepelere o kadar çok alıştınız ki işin normali artık garip gelmeye başladı tabi.
insanların işi gücü olabilir. normali zaten 3-5 güne yazması, tekrar bir şeyler yapmaya davet etmesidir.
04 Yorumla
Soran5 ay3 5 gün çok fazla bence max 1 gün sonra dönüş yapması gerekiyor 3 güne beni bulamaz ya
- 5 ay
işin güzel tarafı da orası zaten. böylece senin karakterinde birinden hiçbir çaba sarf etmeden kurtulmuş olur :D
Soran5 ayOturup onu mu bekliyim
- 5 ay
bak gün diyoruz. 3 gün, 5 gün belki 1 hafta veya 10 gün.
3 gün bekleyemeyen, bir ömür nasıl bekleyecek?
Sizin gibilerle evlilik düşünecek adamlara şimdiden bol şans ya işleri çok zor :D
5 ayHemen öpüşmüşsün ne ilginç ya hayret bişi. Hemen yazmak zorunda drğil karar vermeye çalışıyordur emin olmadan ümit vermek istemiyordur.
10 Yorumla
5 ayYa biraz odun dusuncesiz ya da begenmemis olabilir.
43 Yorumla
Soran5 ayDüşüncesiz 2 3 günde bir konuşuyorduk çok yoğunum falan demişti beğenmedi değil de elinde daha güzel kızlar olduğunu düşünyorm
- 5 ay
Bak oda bir ihtimal
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
5 ayHmmm acaba niye sjsbhsshsjs çok zor olmamalı ya cevabı bulmak shshhs beğenmemiş işte
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
5 ayVereceğini düşünmüştüm vermedin ya enerjisini geri çekmiş
20 Yorumla
5 ayBu kadar da yüksekte görmeyin, evrenin merkezi sanmayın kendinizi, erkekler artık bu ülkenin kızlarının ilgi delisi olduğunu bildiği için ilgi verirken bile 10 kez düşünüyorlar..
02 Yorumla
Soran5 aySaygı da mı yok 1 gün olcak
- 5 ay
Saygıyla hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum. Henüz 1 günlük tanışıyorsunuz. Özellikle somut bir saygısızlık yapmadıysa saygısız da diyemezsin.
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Muhtemelen beğenmemiştir, sosyal medyada gördüğü sen ile gerçekteki sen arasında büyük fark var ise erkekler böyle yapar
11 Yorumla
Soran5 ayÖyle olsaydı neden öpsün elimi tutsun eve geçeyim dedim de biraz daha vakit geçirelim desin benden güzel bayanlar var zaten takip ettiklerinde
5 ayKişilik edinmiş insan görüşmek istemediğini net bir dille söyler, susmak yerine. Hem elini öpüyor, hem de ortadan kayboluyor korkunç ya. İnsanlar cidden inanılmaz kötü
11 Yorumla- 5 ay
gercekten oyle ya bu durum cok can sıkıcı
5 ayOlumsuz olarak algila, bu bir ihtimaldi başka ihtimaller çıkar daha karşına.
10 YorumlaElini opup de mesaj atmiyorsa serfszbir tiptir diyim. hani mesafeli olup mesaj atmasa guzel gecmemisrir derim. elini tutup mesaj atsa ilgisini cekmissindir derim ama oyle ve boyle davraniyorsa adam degildir bu tip.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayboş ver yazmadiysa sadece o ana ozguymus demek ki. Gerçekten beğenmiş etkilenmiş olsa yazardı mutlaka. Belki başka bir kız bile bulmuş olabilir 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayBir sorun olduğunu hissetmiyorsan sadece bekle 1 gün daha, baktın yazmıyor hiç bir şekilde işin olmasın onunla.
01 Yorumla
Soran5 ayYaşıyormusun diye yazdım 5 dk dönüş yaptı yazdığına emoji bıraktım geçtim
5 ayEve kaçta dönmüştün çok mu gecti bi de buluşmadan önce ne sıklıkla yazıyordu
11 Yorumla
Soran5 ay10 30 buluştuk 12 de evdeydim ondan önce buluşcaktık son dk iptal etmek zorunda kaldım saati ileriye aldım. 2 3 günde bir yokluyordu sık yazması yoktu
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 aySebebini bilmiyorum Sende bişey hoşuna gitmemiş olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayNasıl bir seciminiz var anlayamadım. Sanki meradan öküz seçer gibi en öküz olanı bulup çıkartıp umitleniyorsunuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYazmaz beğenmemiş, seni sadece kullanmış, anı kurtarmış
212 Yorumla- 5 ay
Sade ve gerçek cevap :)
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 sizin gibileri iyi analiz diyelim en iyisi😉
- 5 ay
Ahahaha tipik hazımsız kadınlar gibi direk genelleme yapman çok hoş :))
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 çok mu denedin o hazımsız dediğin kadınlari? Bence sen her gördüğün gizliye yazma, kim çıkar o gizliden bilinmez😉 gerçek cevabın sahibi
- 5 ay
Çok tartışmış olabilirim :) ama genelleme yapan sen olduğun için senin denemiş olman daha doğru bir tespit olmaz mı :)
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 yok benim ki gözlem ama seni iyi bilirim, sen yine de her bulduğun gizliye yazma ne olur ne olmaz😉 gerçek bildiğin biri çıkar belli olmaz
- 5 ay
Anladık tanıyorsun tamam bu övünebileceğin bir şey mi anlamadım beni de bilmezsin saçma sapan konuşma :)
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 biliyor olduğumu gizliyi açarsam anlarsın ve utanırsin bu yüzden bence bir an evvel kaybol
- 5 ay
Senin neyinden utanacağım ben süzgün konuş ağzı bozuk seni.
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 offf defol
- 5 ay
Kaybol defol :) düzgün konuşmayı beceremiyorsun dimi :)
Cevap sahibi5 ay@Gökberk0101 hak etseydin keşke
5 ayAskommm yaa ilk buluşmada elini ttutrup öptürdüysen geçmiş olsun bebeğim bida tanımdaüın erkeği ilk buluşma olsa bile elini tutturma öptürmese seni cepte görüp aa Buda herkes gibiymiş der
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayİlk buluşmada direkt el tutup öpüşünce ne hikmetse vazgeçiyor erkek milleti. Ya da hoşlanmadı. Hoşlansa daha ayrılır ayrılmaz yazardı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
5 ayAgırdan satıyor sende beklediğine göre tuzaga düşmüşsün geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran5 ayTuzağa nasıl düştüm ya yazmadım bende ona bir şey merak ettim tabi
- 5 ay
Sen düşmüşsün bırlarda sorduguna göre onu diyorum o senin etkilendiğini qnlamış ilgisiz davranır sana taktik yapıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sen sadece diğerlerinden bir tanesisin onun için değerin yok
020 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısın instadan bir sürü kız takip ediyor neyim ki yani neden buluşur bilmem
Soran5 ay10 gündür instadan ara ara konuşuyorduk bel altı muhabbet olmadı hiç normal akışında 2 3 kere buluşalım dedi görüşmedim bir deniyim dedim böyle işte
Soran5 ayDurumu iyi bir sürü kız var çevresinde meslek sahibi o kadar kız yetmiyorsa ne arayışında anlamadım
Soran5 ayBana ıslandın mı dedi yok dedim ondan mı acaba
Soran5 ayBir kahveye mi verseydim yani :)
Soran5 ayNumarasını silip takipten çıkarsam mı sence ya da ne zaman çıkarmalıyım
Soran5 ayBuluştuktan sonra bir mesaj atmayan insana neyi vercem :)
Soran5 ayTek gecelik ilişkilere nasıl bakıyorsun dedi bana göre değil dedim o da bencede öyle dedi şaşırdım
- 5 ay
Kanka adamın amacı belli yatak o yüzden yazmamış
- 5 ay
Böyle bir adamdan yazmasını beklemek saçmalık olur adamın amacı yatak kızda istediğini vermemiş
Soran5 ayOlay kahve değil değer tabi bir analiz ettik de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayTakmanı gerektirecek bir durum yok karakteri oturmamış birisi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 aySevmemiş belki sohbet belki davranış farklı gelmiştir
00 Yorumla
5 ayYanlış anlama ama saf ayağına mı yatıyorsun?
00 Yorumla
5 ayGünaydın bile yazmayan erkekten olmaz salla bence... Yazsa bile cevap verme artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDur bi sabret acele edip sık boğaz etmek istemiyordur doğrusu da bu zaten bekle bir iki gün yazmazsa sen yaz
02 Yorumla
Soran5 ayİnstadan wpden çıkarmamış takipçi sayısı da aynı numaram da kayıtlı ama bugün yazmazsa konuşmam sanırım
Cevap sahibi5 ayBenle devam edersin ben yazarım sana ilgiye boğarım merak etme
5 ayAcı gerçek hoşlanmadığı bir şey olmuş. Hoşlanan hemen gecesinde yazıyor.
30 Yorumla
5 aySenden guzeli var diye bir sarki var iste buna kurban gittin
00 YorumlaYazmaya mı çekindi dicem de bilemedim açıkçası bu arada kaç saat önce attın bunu bilmiyorum ama bi ihtimalle sorayım yazdı mı?
10 Yorumla
5 aySeni beğenmedi ve seni istemiyor artık aldatıyor seni kızım cahil olma senden önemli işleri var ya takmıyor seni ahahaha
10 Yorumla
5 ayBegenmemiştir. İnstadan istek atanlara geri dönüyor musun 😄
21 Yorumla
Soran5 ayÇok nadirr dönerim ciddiyim dedim normalde de 2 3 günde bir yazışırdık anlamadım ya
Gizli Üye(18-24)5 ayAğzın kokuyordur tadını sevmemiştir
Tiksinmiştir...
01 Yorumla
Soran5 ayÜst üste neden öpsün o zaman eve gidicem dediğimde biraz daha vakit geçirelim gibisinden
Gizli Üye(25-29)5 ayNerenden öptü? Bu arada çok hızlı gitmişsin knk ilk buluşmadan elinden tutan öpen adamın niyeti kötüdür
03 Yorumla- 5 ay
Normal ki ilişki de 70%cinsellik olur zaten
Cevap sahibi5 ayİlişkide cinsellik olur olmaz demiyorum ama ilk buluşmada olmaz.
- 5 ay
Bilmiyorum ben hep ilk buluşmada otele ya eve gidip saatlarca sevisttik bende hep böyle oldu
Gizli Üye(30-35)5 ayElektrik alamamış işte ablacim ya, sen begendiysen sen yaz buluş bikaç kez seks yap hevesini al sora bas g. tne tekmeyi🤣zaten 1 kez seks yaptın mı sıkılırsın artık basarsın tekmeye🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayCanım daha da yazmaz gibi çünkü kaç kişiyle yazıştığı da aşikar şu an daha bakınıyor olabilir dikkat et derim 😘
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayMaşallah vermemissen iyi
20 Yorumla
5 ayİlk atağı senden bekliyor olabilir sonuçta sen kızsın sana baban felan kızar diye çekiniyor olabilir
01 Yorumla
Soran5 ayNe babası ya çekinen öper elimi o tarafs getirmeye çalışır mı
5 ayAcelici olmak istemeyebilir, hızlı geri dönüş yapsaydı belki bu şekilde merak bırakamazdı sende. Dönerse senindir 🙄🥰
00 Yorumla
5 aySenden de beklemiş olabilir. ya da ilişkisi vardır kaçmıştır.
02 Yorumla
Soran5 ayKaç kişiyle vardır tahmin edemiyorum valla
- 5 ay
Sen ilk buluşmalarda dikkat et diyelim.
Sizi Beğenmemis Olabilir, Dış Görünüş Anlamın'da.
02 Yorumla
Soran5 ayBenden daha güzel taş gibi kadınlar da vardır onda da eminim ama hoşlanmasa elimi tutup öpmesi saçma değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Love bombing
Gaslighting
Ghosting knk10 Yorumla
5 ayFazla istekli göründüysen havalara girmiş olabilir
10 YorumlaPek iyi geçmemiş demekki onun için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHoşlanmamış da olabilir. Hoşlanıp korkmuş da olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
5 aySeni beğenmemiş yazmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
5 aySeni begenmediyse yazmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayYazmadı mi hâlâ?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayMuhtemelen seni beğenmemiştir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
5 ayYeni kız avına geçiş yaptı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTipi değilsindir biran önce kurtulmaK istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayElimi tuttu öptü mü? Sen de ilk buluşmada hemen öpüştün mü yani?
Instadan nasıl tanıştınız? Takip attı gt mı yaptın01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayCevaplarına bakınca trol olduğu belli oluyor yazık kafana
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada vereydin
02 Yorumla
Soran5 ayNe vermesi ya
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kıyamam ya ben yazayım bari
05 Yorumla
Soran5 aySence
Soran5 ayÇok kız olduğunun farkındayım bilinçliydim yani
Soran5 ayİnsan yazar ama öpüyo elimi tutuyor
5 ayElini opturdun harçlık vermediysen ondan
10 Yorumla- Devamını Gör (62)