2 ay önce hoşlandığım çocukla bir tartışma yaşadık. Daha doğrusu ben hiç bişey yapmama rağmen aksine güzel bir davranışta bulunmamama rağmen kızdı çok. Ama ben ağzımı bir kere açıp bi şey demedim. Bi şekilde yanlış anlaşılmalar olduğunu çevresinden duydum. Geçen gün karşılaştık uzaktan beni gördü. Ben çekindiğim için son olaydan dolayı biraz kaçamak baktım. Ama o hiç bakışlarını çevirmedi. Bugün yine karışıktık Bu sefer kaçar gibi hali vardı. Konuştuk biraz. Sonrasında mesaj attım dönmedi. Ruh hali hakkında hiç bi fikrim yok. Beni umursamasa neden baksın. Neden bu sefer kaçar gibi oldu? Değişik triplerde neden olduğunu anlamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Eminim başkası olsa benim yerimde asıl konuşmayan taraf olurdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selamlar,
Ben burada senin herhangi bir problemin olduğunu düşünmüyorum. Okuduğum kadarıyla problem tamamen karşıdaki insanda. Büyük ihtimalle onun problemleri olduğun için birazcık dengesiz tavırlar sergiliyor. Fakat uzaktan uzaktan birbirimizi izleyip bu tür hareketler anlam yüklemek ikiniz için de çok doğru bir yaklaşım biçimi değil. En azından ben iletişime geçip durumla alakalı konuşmanızda fayda var.
Ortada bir yanlış anlaşılma varsa bu söylemek senin, bilmek de onun hakkı.. Çekineceğin bir durum yok ortada.. Kendi kafanızda kurmaktan ve ona göre hareket etmektense, oturup detaylıca konuşun konuyu..
O konu üzerinde bir durum olmamış olabilir ama, birikmiş, ve içine atmış bir durum var neden kızdı illa ki bişey yapmış'sındır, boşu boşuna kızmaz kimse.