Mesajıma Neden Cevap Vermedi?

2 ay önce işyerinden bir kıza açılmıştım ama reddetmişti kibarca.. Ben de onu unutmak için faceden sildim ve kendimi geri çektim.. Ama şimdi şansımı son kez denemek istiyorum.. Numarasını buldum ve bugün 2 ay aradan sonra mesaj attım.. Merhaba nasilsin tarzı bişey yazdım sadece ama 1 saat oldu cevap yazmadı.. Bu arada whatsappda online oldu.. Telefonuna baktı yani, mesajı görmüş olmalı.. Neden cevap yazmamış olabilir sizce.. Gec cevap vereyim mantığı mı yoksa gercekten cevap vermek istemediginden mi.. Davranışlarının naza çekmek mi olduğunu yoksa gerçek mi olduğunu nereden anlarım.. Şimdi nasıl davranmaliyim..
Yeniden mesaj atıp `rahatsız etmek istememiştim.. kusura bakma tekrar yazmam` de ve numarasını sil..
Yarın tekrar aynı mesajı at, merhaba falan de..
1 hafta bekle, bu arada işyerinde tepkisini ölçüp haftaya tekrar mesaj at..
Bu da anket sonuclarini gormek isteyenler icin..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda baskasina fikir vermeye gelince bulurum bir ton sey ama kendi söküğümu dikemiorum iste :) Aslinda normalde rahat olurdum cok ama isyerinde yuzyuze bakmasi olmasa.. gerci niye kafama takiyorum ki.. benim olcmek istedigim zaten onun bisey hissedip hissetmedigi.. ikimize bir sans verdim.. cevap yazmaya bile tenezzul etmezse benim de yapabilecegim bir sey kalmaz..
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün aynı mesaji bu sefer whatsapptan attim.. gordu, cevap vermedi.. 2 gündür 40 dakkada bir whatsappa giren kız benim mesaji gordukten sonra 2 saattir girmemis.. Cevap yazmaya tenezzül edilmeyen biriyken şimdi kacılan biriyim.. Anlaşıldı herşey zaten apaçık.. Reddettiginden beri gönlümde o kadar derinde değildi zaten de şimdi gözümden de düştü.. Diger arkadaslara örnek olsun diye paylaşmak istedim sonucu.. Sonuç onun için kayıp..
Mesajıma Neden Cevap Vermedi?