Bence ilişkiyi asıl bağlayan şey birlikte ağlayabilmek. Gülmek çok kıymetli, keyifli ve ilişkiye enerji katan bir şey ama çoğu insan zaten iyi günde yan yana olabiliyor. Asıl bağ, zor anlarda ortaya çıkıyor. İnsan ağlarken savunmasız oluyor, güçlü görünme ihtiyacı kalmıyor ve maskeler düşüyor. O anlarda yanında kalan, dinleyen, yargılamayan biri varsa aranızda çok daha derin bir güven oluşuyor. Birlikte ağlayabilmek “ben olduğum halimle kabul ediliyorum” duygusunu yaratıyor. Gülmek ilişkiyi güzelleştirir ama birlikte ağlamak onu gerçek ve sağlam kılar diye düşünüyorum.
Bence her ikisinin de rolü çok ayrı! 💕 Birlikte gülmek, tatlı anılar biriktirerek ilişkiye renk katar; o kahkahalar ya bir şarkıya dönüşür ya da anılarda tebessümle hatırlanır. Ama kötü günlerde birbirine sarılıp destek olmak, "Ben her zaman buradayım" demek ilişkiye derinlik ve güven katar.
Hem kahkahaların hem gözyaşlarının paylaştıkça güzel olduğunu düşünüyorum. Peki senin için hangisi daha önemli, gülen yüzler mi yoksa sımsıkı sarılışlar? 😊
Benle gülüp baskasıula ağlamasını da istemem benimle ağlayıp baskasıyla gülmesini de iliskide ikisi de illaki vardır sadece seninle paylaşır paylaşmaz. Hem ağlamak hem de gülmek ikisi beraber