Herkese merhaba 🧚🏻
Hangisi sizin için daha kıymetli? Birlikte güldükleriniz mi, yoksa birlikte ağladıklarınız mı?

Hangisi sizin için daha kıymetli? Birlikte güldükleriniz mi, yoksa birlikte ağladıklarınız mı?

Erkek adam ağlamaz derler ama sevdikleri yara aldığında hasta olduğunda ve çaresiz kaldığında istemsiz sessizce dökülür gider yaşlar ve o anda duyduğunuz o tanidik sesler gerçek insanlardır. Onları asla kaybetmeyin. .
allah guldugumuzdede agladıgımızdada aynı ınsana kosmayı nasıp etsın dıgerı hem ıkıyuzluluk olur hemde yavan kalır.. ısımız dusunce baskasına ısımız bıtınce baskasına gıbı! bılene hersey ıcın bır tek kısı bıle yeter:)
Cevap
19Cevap
Güldüğümde yanıma insan bulması kolay ama ağladığımda yanımda birinin olması çok zor birlikte güldüğüm ve ağladığım kişi daha önemli benim için.
Kimler bunlar ama?
Genel cevaplayalım, her ikiside olmalı. Ama tek kişide. Birinde gülmeyi birinde ağlamayı özlememeli.
Ağlamam ben lakin üzüldüklerim oluyorsa onlarla :d herkese gülebiliriz :F
Her ortamda gülebilirim ama ağladıklarım, birlikte hüzünlendiklerim elbette başka.
Güldüğün zaman herkes koşar mutluluğuna ortak olup yemlenmek ister, ağladığında kaçarlar sanki onlara da bulaştıracakmışsın gibi
Ağladıklarım daha kıymetlidir bende. Gülmeye insan arayan çok
Birlikte hem gülüp, hem de ağladığım daha kıymetlidir benim için.
Yerine ve zamanına göre bu iki eylemi de yaşıyabildiğim insan kıymetlidir benim için.
Hiçkimse kıymetli değil
Birlikte ağladıklarım
Her ikisi de. Ben herkesle gülmem de ağlamam da.
Ağlayan zor bulunur.
segide ve tasa da bir olmak
Kimseyle birlikte ağlamam
Birlikte ağladığım
Birlikte agldiklarim daha kuvvetli
Yok öyle biri.
İkisi de kıymetli.
İkisi bir arada olanlar
Beni anlayanlar
İkiside
güldüklerim
ikisi de çok