sevgiliniz ile farklı şehirlerdesiniz ve o sizi sevdigini söylüyor sizce mesafeler sevgiyi azaltırmı yoksa mesafeler sevdiginize baglanmanıza mı neden olur?
Cevabın nedir?
bak kendimden örnek vererek cevaplayayım bu soruyu. öncelikle mesafe sevgiiyi azaltmaz seviyorsan mesefa falan dinlemezsn sevmiyorsan yanındada olsa sevmezsn. ben 3 sene önce memleketimden biriyle çıkmaya başladım hoşlandım sevdim kabul ettim . ankarada oturuyorum normalde oraya yazdan yaza bayramdan bayrama gidiyorum. ancak o zamanlarda görüşebiliyorduk brde düşün taaki 2 sene btene kadar. iki sene bitincede yani geçen senede sözlendk. eskiye göre braz daha kolay görüşebiliyoruz ama hala o orada ben burada ve bu benim sevgime hiç engel değil. 4üncü senenin içine bu ayın 28inde gircez inşallah. ve kasımda askere gtcek dönüncede evlencez onu herşeyden çok seviyorum :)) engelmiymiş sence? :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben sevgilimle tanıştığımdan beri farklı şehirlerdeyim arkdaşım mesafe sevgiyi azaltır diye bişey yok bence. seven kalben seviyor fiziken değil. elbette elini tutmak dokunmak istiyorsun ancak sevdiğini beklemek mi iyidir ayrı olmak mı mesafe yüzünden ?
özlemden dolayı çıkan tartışmaları tatlı sona özleminizden olduğunu bilip ona göre davranırsanız hiç bir sorun olmaz. mesafe sevgiyi azaltmaz ancak bu tartışmaları büyütmek sevgiyi azaltır..
-tecrübe konuşuyor laflarını bırakın herkes bişeyler yaşıyor -00 Yorumla
+1 yılMesafelere rağmen 'yanındaysa' bu sevginin en büyük kanıtıdır. Hatta mesafelere rağmen 'beraber geçen' zamanları normal zaman yanında olan biriyle geçen zamanın iki katı üç katı değerinde sayabilirsiniz. Çünkü yanındaki insan her an, senin onun yanında olmanla, moral bulur, sevgisi senin varlığının yakınlığıyla destek bulur. Her şey çok daha kolaydır o zaman. Ama ya uzakta geçen aylar; öyle kolay mıdır? O zaman ilişkiyi ayakta tutan tek şey işte sevgidir. Uzaktayken birlikte olması, birlikte kalması çok daha zordur ama mümkündür. Bir o kadar da değerlidir. Gözden uzak yaşanan özlem gözün ferini kaçırsa da sevgiyi daha da ateşler.
10 Yorumla
+1 yıliki insan arasında görünmeyen bir ip oldugunu söylerler mesafe uzayınca kopmaz ip sadece esnermiş derler ama yalan
aynı sehirde olmadıktan sonra hikaye yürümez ben askerdeyken bir kızla takıldım sonra askerlik bitti bir ay telefonda takıldık sonra herkes kendi yoluna oldu umarım mutlu olur askerdeyken mutlu etmişti beni :-) egoist ve erkerci bir tavır birazda kustahlık kokan bir cevap ama o zamanki halim öyle idi. simdi olsa o zamnki halime yapma derdim..
büyüyünce anlıyor insan hatalarının.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
45Cevap
Aşk dokunmaktan çok hissetmeyi gerektirir. İstersen her dakika hatta aldığın her nefeste yanında olsun. Önemli olan içinde yaşadıklarını dışa yansıtmandır. Ne güzel sözdür "sevmeye engel değil mesafeler". Eğer sen onu bütün uzaklıklara ve mesafelere karşı seviyor ve kalbinde o heyecanı algılıyorsan durma devam et emin ol doğru yoldasın. Yeter ki onurdani gururdan sevgiden birşey eksilmesin. Eksilmesin de bırak mesafeler hep çok uzaklarda kalsın...
10 Yorumla
7 ayŞimdi mesafeler sevgiyi azaltmaz buradaki önemli olan kişilerin birbiriyle anlaşması birbiriyle ne şekilde iletişim kurutması şeffaf oldukları yani iletişim düzenli olarak devam ederse aynı zamanda şeffaf bir ilişki durumu söz konusu olursa tabii ki arada biri de yüz yüze görüşerek birbirini tanıma imkanı olursa daha güzel olur ama sadece sanalda kalırsa böyle ara sıra konuşma ve mesafe söz konusu olursa ekle mümkün olmaz o kişilerin arasındaki etkileşime göre değişir
00 Yorumlauzun süreli bi ilişkide araya mesafe giriyorsa dayanılır. çekilir. bağlanma artar çünkü çift bir sınavdan geçer.
ama çok uzun süreli ve sağlam değilse, mesafe ne yazık ki ilişkiyi bitirir. yanlış anlamalar, yanında hissedememeler falan filan çok yıpratır.00 Yorumlakesinlikle sevgiyi azaltıyor.görmek istiyorsun göremiyorsun dokunmak istiyorsun dokunamıyorsun...
Özlem ve istek bir süre sonra huysuzluğa dönüşüyor ve olmadık yere tartışmalar sorunlar çıkıyor. Daha ilerliyor ve çekilmez bir hal alarak ayrılıkla sonuçlanıyor.
Tecrübe ile sabittir.10 YorumlaHiç kimse kusura bakmasın, mesafeler aşkı da sevgiyi de hemen olmasa da bi süre sonra bitirir.. İnsanoğlu sürekli arayışlar ve ilgi görme içerisindedir. Cinsiyet farketmeksizin bu durum istisnai biseydir. Sonuçta sevdiğim insanın yanımda olmasını isterim. Canım istediğinde dokunabiliym, konuşabiliyim sıkıntım olduğunda gerekirse omzunda ağlayabiliym.. Anlycağın bitmesi için çok neden var
00 Yorumlakısa srelı mesafeler aska tat kadar pekıstırır...ama uzun surelı mesafeler askı bıtırır cunku paylasımlar aralır uzaktakı unutuluurr..ben2 sene bekledım daha da baglandım sevgılımde ...ama daha da uzasaydı eger bıterdı ...
00 Yorumlagerçekten seviyosanız. ikinizde de birbirinize karşı saygı ve sakat gösterebillecek kapasitedeyseniz ve bigün uzatmadan o ayrılığı mesafeleri kapatmayı düşünüyosanız ciddi ciddi. mesafe sade ce ayrılık için bahane olur.
00 Yorumlauzaktan sevmek aşkların en güzelidir... Şarkıdaki gibi..
ve en yavanı... (bu şarkıda geçmez:)
Ama bilki uzaktan sevdiğim aşklarımın heyecanı yakındaki aşklarımdan daha iyiydi.10 YorumlaHocam sevgi bitmez ben yaklaşık olarak 5 senedir bu durumdayım, özlem artıyor özlem artınca karşılığını bulamayınca soğuma oluyor taaki yanyana oluncaya kadar.
10 YorumlaDogru ınsansa ozlem aşkı besler bende ayrı sehırdeyım erkek arkadasımla haftada 1 yada 2 gorusuyoruz gordugum anki mutlulugum heycanım anlatılmaz 1 yıldır hala aynıysa sorun yok demektır daha cok ozluyorum sevıyorum baglanıyorum ve daha cok ıstıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Benim için mesafenin önemi yok gerçekten seviyorsam ama benim ilişkim 2.5 3 sene sürmüştü sonra terkedildimsanırım azaltıyor ama kişiye gore değişiyor kimisince güçlendirir kimisince azaltır.
00 Yorumla
+1 yılvız gelir dağlar denizler sevmeye engel değil mesafeler diyordu tarkan inci tanemde ne engel tanır sevgi nede mesafe tam yol ileri sadece güven duy..
10 Yorumla
+1 yılbence mesafeler aşka sevgiye engel değil.. ama küçük bir hoşlanmayı sevgi aşk sanıyorsa insan yanılabilir. o zaman kopukluk başlar arada mesafeler sorun olur .
00 Yorumlaeğer gerçekten güven ve sevgiyi görebiliyorsa hatta hissediyorsa bence mesafeler sevgiyi arttırır bile .hem bide sonunda kavuşmak var ..
00 YorumlaSevgi ateş gibidir.mesafe ise rüzgar...eğer. Ateş küçükse rüzgar ateşi söndürür ama eğer ateş büyükse rüzgar o ateşi birazda alevlendirir.umarim. Açıklayıcı olmuştur.
00 Yorumlamesafeler ne olursa olsun sevgiler gercekci ,ise ne negel nede mesafe tanır . sevgiler dahada anlamlı ve büyür ...
00 YorumlaAslolan aşksa sevgiyse çoğaltır,görmediğin her an,dokunamadığın her an ona olan sevgin özleminden artar ve diğer yandan mesafelere olan nefretin artar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen dedigin gibi oluyo onsuz geçirdigim her dk benim içinn anlamsız bomboş oluyo
Mesafeler her zaman problem yaratır. Özlem açısından bakarsak evet iyi fakat ilerleyen zamanlarda sorun teşkil eder. İhtiyaç duyulduğunda yanında olamazsın/olamaz..
00 Yorumla
+1 yılaşkitommm kişiye göre değişir :) ben 3 yıl cıktım bi cocukla uzaktn bi kere bile buluşamadık .s ama mesela siz farklısınız Mesafeyi takmadan sevbiyosunuz :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyafrum şaşırttın benii hg :D sveiyorum arkadaş hemde deliler gibi varmı itirazı olan :D
- +1 yıl
askım benim itirazım var :D bnden baska birini seversen keserims seni :D muag :D
Soran+1 yılbitanem ama burda bari yapma yaa seviyorum muahh bebeimmm ;) ama aşkımı aha çok sveiyom senammm anla beni :D
- +1 yıl
Tm didiyom ben hıhhhh :((
Soran+1 yılama bitanem yaa gel burayaa şekerparem yerim snei bennnnnnn :D
- +1 yıl
git iloşu ye hıhhhh :(( Küsdüm :(((
- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılmesafeler engel degil, yürekten sevdigin sürece yollar hep sevgiliye dogru meyilli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. gerçek sevgi mesafeden etkilenmez
sevgi yanılgıysa mesafe bahane olur00 Yorumlaİki taraf da birbirini tamamen özgür bırakırsa mesafeler iyi olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. azaltmaz ama bağlanmama neden de olmaz.eğer çook uzun görüşülmezse sorunlar başlar
00 Yorumla
+1 yılTers orantilidir
X mesafe
Y de yuzyilin aski, buyuk askimiz olsun
X arttikca y azalir ve vice versa
Gozden irak olan gonulden de irak olur10 YorumlaGözden uzak olan gönülden de uzak olur kanısındayım...
00 Yorumlakişiden kişiye, ortamdan ortama değişir..ancak . bende azalttı... :( hemde miniminnacık kaldı :(
00 Yorumla
+1 yılortada gerçek bir sevgi aşk varsa kesinlikle mesafeler bunu olumsuz etkilemez diye düşünüyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. kişisine göre değişir bu... sabredemeyenler dayanamayıp ayrılabilir.
10 Yorumla
+1 yılmalesef sevgi mesafenin karesi ile ters orantılı : /
00 Yorumla
+1 yılMesafenin önemi yok gercek mesafe insanların birbirleri arasına koyduğu mesafedir..
00 Yorumlabence azlatıyorm. çünkü mesafeler yüzünden ayrıldım 3 ay önce...
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadar çıkmıştınız ve mesafe nekadardı :S
Soran+1 yılbizde üni o istanbulda ben çanakkalede 8, ayımız :S inşlhh sonuuz hayır olur:S
+1 yılkesinlikle negatif etkisi olacaktır.erkek için hele
06 Yorumla
Soran+1 yılnegatif enerji derken ve nedne özellikle erkek için
- +1 yıl
aradaki mesafeye rağmen bayanlar bazı ihtiyaçlarını karşılayabiliyor,ama erkek neredeyse hiç bir ihtiyacını karşılayamıyor.
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
iliişkinde bunu her zaman gözönünde bulundurmalısın.
Soran+1 yılonun için b isorun olmadıktan sonra benim içinde bi sorun olmaz göz önüne almama egrek yok
- +1 yıl
ister istemez olacak onun için.en kısa zamanda bir araya gelmeniz lazım
bence artırır hele bir araya geldiğiniz zaman kopamazsın ondan.Tabi bu mesafeninde sınırları var fazla mesafe açarsan elbette azalır ama emin ol mesafeyi korursan bağlanırısn:)
00 YorumlaAzaltır Bknz:''Gözden ırak olan gönülden de ırak olur''
02 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
Soran+1 yıl:P
+1 yıldokunmak sarılmak istiyorsun yapamıyorsun resmen gün sayıyorsun sabredemiyosun sinir bişey bence azaltıyo
00 Yorumla
+1 yılüç sene tutkulu bir aşk yaşadım istanbul-ankara arası
yollar şehvet kokuyordu.. yani engel değil evet12 Yorumla- +1 yıl
kader :( welkdkwqe
+1 yılYaratanıda görmeden sevmedikmi gercek sevgiyse mesafeler önemini yitirir
00 Yorumla
+1 yılmesafe sevgi iliskisine inanmiyorum
ortada sevgi yoksa baska10 YorumlaZamana bağlı olarak mesafeler sevgiyi güçlendirebilir de bitirebilir de.
00 Yorumla
+1 yılilişkide mesafeler sürekli kavga gürültü soğumaya kadar gidiyor sonra bir araya gelince bunlar yokmus gibi gene sımsıcak ortam olyo. o an değişilmez ama mesafe oldukça kavga daima olyo
00 YorumlaEski ve son kız arkadaşıma demiştimki (ünv. gidecekti) .. " ne kadar uzağa gidersen git iyi olduğunu bileyim benimle olduğunu bileyim bu bana yeter istersen 5 sene görmüyeyim önemi yok "
00 Yorumlamesafe filan hepsi hikaye eğer gerçekten aşk varsa güven özveri sadakat varsa
10 Yorumla
+1 yılPre-cell phone dönemde böyle bir aşk neredeyde mümkün değilken şimdi mesafelerin önemi kalmadı.
00 Yorumla
+1 yılmesafeler beklentiyi arttırır başka da bi işe yaramaz.
00 Yorumla
+1 yılAllah'ı hiç görmeden sevebiliyorsak neden uzaktaki birisine bağlanamayalım.
00 Yorumlasevgiyi azaltmaz gerçek bir sevgi varsa özlemle birlikte dahada katlanabilir bu sevgi
00 YorumlaAçlık çekeceksin,yapmak istediklerinizin düşlerini kuracaksınız.Sonra bu durum sizin birbirinize bağlanmanıza neden olacak.Şayet seviyorsanız
00 Yorumla
+1 yılbence azaltmaz benim sevgilimde uzakta üni. okuyor hafta sonları görüşüyoruz seviyorsan mesafeler anlamını yitirir sözü bile var
00 Yorumla
+1 yıldoğru insansa bağlanmanıza neden olur ama doğru insan değilse pek sürmez.
10 Yorumla
+1 yılnasıl sevdiğine sevildiğine bağlıdır,mesafeler bahane
10 Yorumla
+1 yılsevmeye engel değil mesafeler ama atasözü de der ki '' gözden ırak olan gönülden de ırak olur''.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim askerde aşkımın %1546543546974654 tavan yaptı.
00 Yorumla
+1 yılSevmeye engel değildir derler mesafeler hep aynı bilindik yalanlar
00 Yorumla
+1 yılya o değil de sürekli seni özledim demesi başlarda hoş sonraları antipatik oluyor...
00 YorumlaMesafeler sevişmeyi azaltır
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle biş isitemedigim için sorunda yok zaten
Soran+1 yılazaltsın daha iiyii :D
azaltır diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılgözden ırak olan gönüldende ırak olur
00 Yorumlatamamen sevgi ve güven ile alakalı bi durum..
00 Yorumla
+1 yılRuzgar mumu sondurur yangini buyutur
00 Yorumlamesafeli aşk hiç yaşamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamanızıda önermem çok zor bişi :S
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mesafeler sevgiyi azaltır mı yoksa mesafeler sevdiğinize bağlanmanıza mı neden olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım