Mevzu güçlendirip güçlendirmemesi değil gerçek olup olmadığını göstermesi. Kişi bir yıkım anında senin yanında olmuyor ve sen onun yanında olmuyorsan sadece mutlu anların peşindeymiş derim. Acı bencilliği değil şefkati sever. Acı bencili gördü mü aradaki her şey kopar
Gerçek sevgi de, ufak da buyuk de ayrilik ciftleri birbirine daha cok baglar kenetler. Ama azalmış ya da bitmiş se sevgi bir tarafta ya da her iki tarafta da, ayriligin iyi bir tarafini ben goremiyorum
Bazen ayrılmak İçin bahaneler aranır uzaklaşınca soğukluk Ya da şüpheci tavırlar la kaçmak kaçırmak İster 🙄Bazen de özledikçe daha çok sever kavuşmak İçin sesini duymak bir kez görmek için hüzünlenir iyice duygusala bağlar yani herkeste durum farklıdır 🤔
İşim gereği küç0k ayrılıklar yaşıyoruz ve kesinlikle çok zinde tutuyor aşkı. Özlemek hasret çekmek ve kavuşmanın hazzı bambaşka. Şu an Kanarya adalarındayım İspanya. Bu gün geldim ve pazar günü istanbula döneceğim.
Açıkçası uzun mesafe ilişkilerin ilerleyişi çok zorlu ve sorunlu oluyor açıkçası çok sevseniz de eninde sonunda ilişki sabit kaldığını düşündüğünde ayrılıyor insan.
En İyi Cevaplar