Bence;zorunlu olan ayrılıklar uzun sürmedikçe aşkı güçlendirir, hatta tecrübeleri artırır. Özlemin artmasını, heyecanın sürekli hale gelmesini sağlar. Tartışmalardan kaynaklanan ayrılıklar ise ilişkiyi yıpratır.
Merhaba, Hayır, küçük ayrılıklar aşkı güçlendirmez! Bunu düşünmek bile çok saçma! Özlemin artması için uzak kalmaya gerek yoktur!
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma! Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı! Öfke kötüdür! Öfkeli olan ayakta ise otursun! Oturuyor ise uzansın! En iyi pehlivan öfkesini yenendir!
Küçük, orta veya büyük farketmeksizin, her ayrılık aşkı yıpratır..! Bunun zıttını kim ifade ederse karşında beni bulur.
Her ayrılık ilişkinin yuvasından bir tuğla eksiltir. Ayrıl ayrıl nereye kadar? Sonra bir bakmışsın kurduğunuz bina yıkılıvermiş. Sağ kalan hayatına devam eder. Bina enkazı altında kalan da yine gazi olarak hayatına devam eder.
Yani ben kendi düşüncemi yukarıda zıt yazdım evet, ama karşı cinsin görüşlerine de hak veriyorum sonuçta herkesin düşüncesi benim için önemli. İlla kendi düşüncem doğru diye birşey de yok elbet. Siz eleştirseydiniz de saygı duyardım elbet yeter ki insanca olsun da nasıl olursa olsun. Fikirlerinize açığım.🕊🙋♀️
Ben kendimden biliyorum her seferinde ayrılıp tekrar aşık olmak çok güzel bişey benimde böyle bir ilişkkim olmuştu. Tamam küçük ayrılıklar güzel tecrübe kazandırıyor barışınca tutku artıyor ama bazen o büyüyüp büyük bir sorun haline geliyor sonrada tamamen bitebiliyor :(
Küçük büyük ayrılık diye bir şey yok bana göre. Belki kırgınlık olmuştur az mesafe koyarsın. Ama bir ilişki ayrılık yaşamışsa ikinci sanş düpedüz zaman kaybı oluyor. Yaşadık acı acı tecrübeler kazandık.
Ayılıklar aşkı bitiriyor özellikle tartışmalardan kaynaklı ayrılıklar yıpratıp tahammül bırakmıyor insanda en güzeli anlayışlı olup her sorunu tatlı dille çözmek aşkı daha mükemmel hale getiriyor..
Teşekkür ederim gerçekten insan sadece anlaşılmak istiyor özellikle ciddi ilişkilerde tartışmak yoruyor ama bir tartışma yaratacak konuda insan tartışmadan önce bunu sevgilime anlatsam anlayışla karşılar beni dinler anlar diye düşünüyorsa bu ilişkinin temeli çok kuvvetlidir..