Cok büyük kavgalar baya etkiler fakat kötü anlamda , ama ufak küslükler vsler olduğunda onsuz yasayamadgını anlamana yardımcı olur , hayatındaki yerini daha iyi anlarsın , kıymetini bilirsin , ama fazlası asık usandırır , dengelemek lazım , küsüncede gurur yapmamak lazım , sevdiğin insan icin bazen haksızda olsan sen mesaj atmak zorundasın , zaten ilk sen yazdıgın için ilerde hesabını sorarsın , hep ben yazıyorum vs vs diye sitemlerde bulunabilirsin 😂 oda gönlünü alır tabiki
Ergenler bunu oyun zanneder genelde kus barış kus barış filan.. sağlıklı ilişkiler değil bunlar brom.. bu şekilde kus barış yapıp evlenip 1 yıl dolmadan ayrılan çift dolu etraf.. Ota boooka tartışma çıkarmak afra tafra tipler çocukça iliskiler bitmeye mahkumdur... Evliliğe giden yol sağlıklı ve olgun fikirlerle mümkün olur. . geçici hevesler cinsel açliklar çekenler laylaylom kafalar dottunun üzerine oturur mahkeme salonlarinda kanks ..
Saygı korunuyorsa ve seviyorsa taraflar güçlenir tatlanır. Sıkıca sarılmaya sebeb olur. Ancak saygı ölmüş artık yüz göz olunmuş hakaretlerde başlamışsa. Kaçınılmaz son.
Benim düşüncem bir ilişkide çatlak varsa iki seçenek vardır. Ya tamamı ile kırılmalı ya da o çatlağa kaynak yapılmalı. Kendi haline bırakılarsa o çatlak uzar gider. O yüzden ilişkimize ara verelim ayrılmanın saygısız halidir bana göre.
kişileri de ilişkiyi de yıpratıyor bence. her kavgada kolayca ağzına "ayrılık" kelimesini alan insanlar yoruyor. kaybetme korkusunun azı da çoğu da sıkıntı.
Aşkı öldürmez alışkanlıkları törpüler. Eeee bu millette alışkanlığı aşk sandığına göre haliyle o küçük ayrılıklar zannettikleri aşkı da öldürmüş oluyor tabii
elbette güçlendirir dediğiniz gibi özlem duygusu ne kadar çoğalırsa sevgiliye duyulan sevgide o kadar çoğalıyor yani halk arasındaki gözden uzak olan gönülden uzak olur sözü çok yanlış
En İyi Cevaplar