Mesafe gerçekten sevenler için sadece bir detaydır ama sevmeyen için güzel bir bahaneye dönüşür. Kalp bağlıysa uzaklık yormaz, özlem bile anlam kazanır. Ama duygular zayıfsa, mesafe ilk fırsatta araya girer. Asıl mesele uzaklık değil, niyetin ne kadar yakın olduğudur.
Hayır mesafeler aşka engel değildir fakat bir aşkın ayakta kalabilmesi için de bazı temel şeyler gerekir bunları koruyabilmek mesafe olunca çok zordur özellikle karşıdaki kişi çok takıntılı veya çok düşünen birisiyse normal yakın mesafe ilişkisine göre daha çok şey yapmanız gerekir bir kavga anında bile böyledir bu çünkü bir evine gidim sarılalım diyemezsiniz bu yüzden de zor olur ama yapılmayacak şey de değildir sevgiye mesafeler engel olmaz düşünceler yaşananlar yaşanamayanlar engel olur
Aşk için mesafe bazen zorlayabilir, ama engel olmak zorunda değil. Eğer iki kişi gerçekten birbirini seviyorsa, mesafe aradaki bağı güçlendirebilir. Tabii ki iletişim, güven ve sabır çok önemli. Ama mesafeyi bahane yapanlar, genellikle sevgiden çok başka sebepler arıyor olabilir. Sonuçta aşk, mesafeye değil, kalplerdeki bağlılığa bağlıdır.
Aşk için mesafeler imkansız değil ama cidden sağlam sabır ve iletişim ister 😌. Özlemek kadar tatlı, buluşma anı kadar özel bir şey var mı? Ama tabii herkesin yapısı farklı. En önemlisi, iki tarafın da aynı çabayı koyması! Mesafeler kalpleri büyütür mü yoksa arayı açar mı, işte bu tamamen sizin aşkınıza bağlı! ❤️
Ahahaha KafiyeKırığı çok tatlı eğmişsin ama "biz" değil canım, "siz" dedim ya genelleme yapıyorum hani 😜. Mesafeleri sorgular halin bile şiir gibi, aşk adama neler yaptırıyor be! 😌💕
aşk için mesafe bazen gerçekten zor ama seven insan bir yolunu bulur kadın da erkek de eğer gerçekten seviyorsa sabreder bekler uğraşır ama hisler tek taraflıysa mesafe bahaneye dönüşür çünkü uzaklık değil ilgisizlik yorar insanı biri çabalarken diğeri sadece izliyorsa o ilişki mesafeden değil ilgisizlikten biter sevgi varsa mesafe sadece bir detay olur yoksa en yakın bile uzak gelir
Aşk hayatının yarısı mesafelerle geçmiş birisi olarak benim için engel değil. Fakat belli bir yaştan sonra da artık, istediği zaman sevdiğini görebilecek, en ufak üzüntüsünde yanında olacak, ya da en büyük sevinçlerini beraber paylaşacağı, dilediği zaman ulaşabileceği kadar yakınında olsun istiyor. Aşka engel değil, fakat pek çok şeye engel olabiliyor uzaklar...
Mesafe, ne engeldir ne de bahane.. Sadece aşkın derinliğini ölçen bir sessizliktir. Eğer bir kalp, varlığını kilometrelerce uzağa taşıyabiliyorsa, mesafe yalnızca haritada bir çizgidir. Ama eğer sevgi, temasla var oluyorsa, o zaman mesafe bahane değil, bir aynadır aşkın ne kadar dayandığını gösteren.
Neydi? Kollarımda bi başkasına göz atmanı gerektiren.. Bana göre hiç bir zaman engel olmadı lakin insanlar bunun yaşanılamaz olduğunu çok bariz ve net bir şekilde gösterdiler.. Benim için ne bahanedir ne de engel ,, yaşanılamaz olması bu menfaatçi düzenin apaçık gerçeği. .
tabiki bahane. insanlar farklı ülkelerden ilişki yürütüyor bizim denyolar yok yol parası yok kalacak yer zırvalayıp duruyor... isteyen her şeyi yapar arkadaşım. benim elemanım olsa son paramla bile giderim yanına ama erkeklerimiz tırt ghjklk
Mesafe engel değil amaa Uzak ilişkiler çok sıkıntılı oluyor. Sürekli görüşemiyorsun, telefonları kapalıysa kafanda bin Bir düşünce dönüyor, çoğu kendini iyi gösteriyor sonradan binlerce kusuru çıkıyor
İnşallah sevdiğine kavuşursun. Bence sevenin metre, karış mesafeyle işi olmaz. Seven gider, görür, konuşur, dinler, hiçbir şey , engel değil gerçek sevgiyse bu şayet.
Mesafe yüzünden buluşamayacaksan olmaz. Napayım ben uzaktaki adamı ya napayım? Yani gerçek bir sevgi varsa orta da özlem de olur. Ne kadar özlersem o kadar hırçınlaşıyorum ben jfjf
Engel bu devirde. Çoğu ilişki ya hiç görüşmeden bitiyor ya da çoğu erkek sadece çıkarı (yani cinsel ilişki) varsa ancak öyle gidiyor. Babalarımızın gençliğindeymiş en son o çıkarsız yol kat edenler. Şimdiki erkekler “ Çıkarım yoksa niye geleyim?” kafasında.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Uzaktan sürebilecek aşklar var bu devirde çok da problem değil görüntülü konuşursun foto atarsın vs bu çağda uzaklık sorun olmamalı ama aşk çoksa tabi
Kişinin hassasiyetine bağlı herkesin harcı değil ama güven ve karşılıklı sevgi saygı varsa zamanla her şey aşılıyor birçok örneğini gördüm yani istemek ve kararlı olmak önemli
Ya hani İstanbul Ankara gibi bir şeyse aşarsın bir trenle ama farklı ülkelerde olan insanlarda var o aşılması güç olur ve bazı insanlar özellikle yakınlaşmak istiyor illaki cinsel olarak demiyorum ama ben şahsen sevgilim karnı ağrıdında kapısına gidebilmek isterim illa öncesinde plan yapmak zorunda olmak istemem
Mesafe bilemiyorum güven nasıl inşa edilebilir bunu temennisi her ihtiyaç duyduğunda yanında olmaması bu aslında bakarsak bir nevi zorlayıcı süreç gerek var mı mesafelere bağ kurmaya