Uzakta olan birisini sevemez miyiz? Yanıbaşımızda mı olması gerekiyor?

Uzakta olan birisini sevemez miyiz? Yanıbaşımızda mı olması gerekiyor?

Sevginin mesafesi olmaz fakat dokunmak istemek, saçını okşamak istemek falan bunlar çok karşı koyulabilir durumlar değil. Benim reelde hiç ilişkim olmadı, sadece sanaldan 2 tane ilişkim oldu. En sonucundan sonra tövbe ettim uzak mesafe ilişkilerine, çok kaliteli insanlar tanıdım fakat dokunmak istiyor insan, hani tahammül sınırı oluşabilmeli, misal gelsin benimle 6 ay kalsın falan ilişkimiz otursun, hal hareketlerimizi tepkilerimizi ölçelim ona rağmen örneğin 6 ay kadar bir süre hala birlikteysek o saatten sonra istersek 1 sene ayrı kalalım sabredilir. Ama hiç görmediğim bir kızın için kör kütük aşık olup ona dokunacağım günü beklemek saçma geliyor, uzaktan bir aşka inanmıyorum, sevgi olabilir fakat o da kendini cinsel çekime bırakır diye düşünüyorum.
Sevginin mesafeyle ilgisi yoktur.. İsterse dünyanın bir ucunda olsun sevdiğim adam kalpler bir olduktan sonra mesafenin bir önemi yok.. Evet belki göremeyeceğim, kokusunu hissedemeyeceğim, ellerimiz bir olmayacak belki ama kalplerimiz bir olacak.. Özlem artıkça daha çok görmek isteyeceğim belki üzüleceğim zaman zaman sesini duyduğum da ise sanki yanımda oturuyormuş edasında olacağım.. Aslında sevgi için mesafenin önemi yok.. Önemli olan en derinden o sevgiyi aşkı yaşayabilmek.. Değer vermektir.. Uzak mesafe ilişkisini her insan beceremez.. Görmeyince sanıyorlar ki sevgi olmuyor.. Aslında her dakika yanında olanların hissettiği sevgi değil alışkanlıktır.. Gerçekten seven insan mesafeyi sorun etmez..
Soruyu görünce neden aklıma bu şarkı geldi bilmiyorum ama eklemek istiyorum yine de.
Sevginin mesafeyle alakası yoktur, hatta görmekle, dokunmakla da alakası yoktur. Yüzlerce kilometreden, hiç görmediği, hiç duymadığı birini de sevebilir insan.
Hatta sevilenle farklı zamanlarda yaşamış bile olabilirler.
Fotodaki yazı da yamuk 🤦🏻♀️
Gözler sağlammış😂😂
Eşimle üniversite de farklı şehirlerde okuduk ve liseden beri birlikteydik sırf gelsin diye kavga çıkarırdım uzak ilişki zor ama sonuç evliyiz iki de çocuk var yani idare edersen fitili ateşlersen uzak ilişki güzeldir hasret doludur tutkun diri kalır 😀🤣
Cevap
4Cevap
Bence yok kesinlikle
Sevgi mesafelere engel değil ruhlar yakınsa eğer, ama bunu becerebilen insancıklar kalmadı gibi…. İnsanlar için temas ön plana geçiyor çoğu zaman
Sevginin mesafeyle alakası yok ancak insan sevdiğini sık sık görmek ister. Mesafe bu konuda çok büyük sıkıntı yaratıyor
sevginin evet mesafeyle alakası yoktur. Ama o sevginin ya da ilişkinin sürebilmesi için mesafe çok önemlidir.
Sevgi zamansız, mekansızdır. Hiç alakası yok yani.
Uzaktakini de sever ama yakından birilerini de bulur insanlar
Mesafeler engel değil bir gönül severse tam sever.. 🤍
Yoktur. Bitmeyecek mesafe yok.
Bilemedim bu konulara Fransızım ben😃
bence yok
Seven her sekilde sever
Sevilir gayette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?