Aşk gerçekten mesafe tanır mı? Uzun mesafe ilişkilerinde kalpten kalbe bir bağ kurulabilir mi, yoksa mesafe gerçekten bir engel mi olur?

Aşk gerçekten mesafe tanır mı? Uzun mesafe ilişkilerinde kalpten kalbe bir bağ kurulabilir mi, yoksa mesafe gerçekten bir engel mi olur?
Zordur aslında ama aradaki çekim çoksa, iki tarafta fedakarlık yapabilirse olabilir.
Rica ederim bebiş 💖
Mesafe iki bedenin birbirine olan uzaklığı değildir bence. Mesafe iki aklın, iki kalbin ve iki ruhun birbirine uzak olmasıdır. Devir sevmeyi öpüp koklaşmak, sarmaş dolaş olmak olarak kabul ettiği için iki bedenin arasında ki uzaklığa mesafe diyor bence çok yanlış.
Teşekkürler, ömrün güzel olsun.
Rica ederim bende teşekkür ediyorum:)
Aşkın mesafesi mi olur Selina, bence kalp istedi mi engel falan tanımıyor! Ama dürüst olayım, uzun mesafe ilişkisi baya zorlu bir yolculuk gibi, bazen özlemden içi burkuluyor insanın… Ama iki taraf da gönülden isterse, güven ve iletişimi kaybetmezse kalpten kalbe o bağ kesinlikle kuruluyor! Ekranlar araya girse bile, sevgi orada 💕. Bazen tek bir mesaj, tatlı bir “özledim” her şeyi aydınlatıyor! Sen cesurca sev, ama yollardaki minik tümseklere de hazır ol 😉
Cevap
26Cevap
Aşk güzel şeydir misafirleri aşmaya değer ve mesafeleri aşacak tek şeydir ama aşk bile olsa yüzde birlik Bir mesafe olmalı gerçekten ilişkiler her ne olursa olsun o sınırlar korunduğu zaman ilişki oluyor
Mesafeler her zaman problem olur. Neyse ki öyle bir derdimiz yok sjsjs
Aşkın suçu yok, mesafe gönüldedir...
cevap verırsen sevınırım ıcımı dokucegım sadece ama detaylı anlatamam devlet sırrı gibi özet geçeyım biz oyundan tanısmıs 2 genctık ailem baskıcı belkı bunu görürler ama yazıcağım biz oyundan tanıstık ve ona instagramımı verdım baya konuşuyorduk sevgili olmak istiyordu ama ailemden dolayı ona az yazacaktm oda üzülülecekti kabul etmıyordum bırgun " senı bu olaya katmayacağım Allaha emanet" dedi ailevi sorunlar aşırı büyük psikolojı filan da değil üvey baba falan... yazmaycağım sonra ben bunu fake hesaptan buldum engellememesi için yalvardım oda sevgili olmak şartıyla olur dedi ve sevgılı olduk 3 gün falan oldu aşşırı iyidik aşşırı büyülendik birbirimizi tamamlıyorduk herşeyimiz aynıydı zevklerimiz, konuşma şeklimiz, hislerimiz ama bunun üvey babası sağolsun bunları rahat bırakmadı neyse bunu anlatamam bu yüzden bir şekilde ayrıldık ve şu an çıldırmak üzereyım ona bağımlıydım, takıntılıydım ve hala bana yeni bir sevgili bul mutlu ol diyor ben çıldırmak üzereyim ben delirmek üzereyim böyle olsun istemezdim bence yaşıtsanız olur ama aranızda yaş farkı varsa o biraz zor
birazda gerçekçi olup uzak mesafe ilişkilerinin sağlikli olmadigini kabullenelim.
eş seçimi yapmak belkide hayattaki en riskli noktalardan birisi.
ve uzak mesafe ilişkisi buna hiç musait değil bence.
ben eş olarak kabul edebilecegim birinin her ortamdaki tavrini gözlemlemek isterim mesela.
karşı cinsle olan iletişimini özellikle.
kriz anındaki ruh hali yönetimini de dahil.
uzakta olan birisini gözlemleyebilmek mümkün değil, bu yüzden yakin olmali ki ben zaten ilişki süresini uzatmam evlilik niyeti ile görüşürüm.
uzak mesafe ilişkisi güven vermiyor bana.
hele ki sanal alem hiç.
"aşk"ı nasıl algıladığınız ve tanımladığınıza göre yanıtı değişebilecek soru.
"uzaktan sevmeler"in norm olduğu dönemlerde engel olmamıştır. belki eskiden "tüketilen" aşklar yoktu ya da sayısı az idi şimdiye göre. bir kez gördüğü kişiyi, başka şehirlerde, ülkelerde de olsa sevmeye devam etmek "normal"di.
ama şimdi farklı kabuller var hayatımızda. "aşkın ömrü üç yıldır" diyenlerin devrindeyiz. bugün aşık olup yarın şu veya bu sebeple o insandan uzaklaşan, hatta sevgisi nefrete dönüşen insanların sayısı, "ömürlük aşk" yaşayanlardan daha fazla. buna dayanarak "mesafe", aşka engel olan (oluşmasını engelleyen) ya da aşkı azaltan, bitiren faktörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.
Olmuyor. Belki modern dünyanin leyla ile mecnunu oldum.
Ülkemi biraktim arkamda bilmedigim yollar tutuklanmadigim avrupa ülkesi kalmadi neredeyse
Hirvat nehrinde bogulma mi dersin Slovenya tren rayina daga tirmanan mi dersin
Avusturya da insaat da uyumak mi dersin
Geldim gördüm.
Çok güzel giden uzaktan mesafeli bir ilişkim vardı taki bir gün ona ulaşamayana kadar iki gün üç gün oldu 4. Gün
ulaştığımda ameliyat oldugunu haber verecek vakit bulamadığını söyledi istese haber verebilirdi
ertesi gün veda ettim.
Olmaz benim uzak mesafe ilişkilerim daha güzel ilerlemistir hep ama başka sebeplerden ayrıldım
Yaa olmazda, mesafe ilişkileri hem çok yıpratıyor, hem de eninde sonunda bitiyor.
Yakın mesafeye göre evliliğe gitme olayı %5 yani
Yakın mesafede insan ister istemez, hem arkadaşlarına gösteriyor seni, hem ailesi tanıyor, bazen yanlışlıkla duyuluyor vee hani erkek bir sorumluluk tribine giriyor bu çok güzel oluyo
yani zorla evlencek Xçösdlşldsşs
Mesafe yolsa aşka engel değil. Duygusal mesafe ise yer yer var olabilir. Biz olurken beni kaybetmemekten yanayım
Olur benim önceki ilişkim Dubai deydi oraya gidicektim olmadı ayrıldım yoksa mesafe sorun etmedim gidicektim
İki tarafta aynı derecede seviyorsa belki ama bir taraf sevip diğer taraf sevmiyor ise Zor
Gerçek aşk ya da gerçek dostluk arkadaşlık mesafe tanımaz..
Aşkta Mesafe olmaz çok uzakta birine bile aşık olur insan hatta özlem duyar
Tanır bence gerçek sevgiyse ve kendibi bir şekilde ıspatlar
Aşkın arasına mesafe konursa o aşk zamanla yerini başka şeylere bırakır gadası
Aşk mesafeye rağmen var olabilir ama bu ilişkinin dinamiğine bağlı fiziksel mesafe zaman zaman zorluk yaratabilir ama duygusal mesafe daha büyük bir engel olabilir güven saygı ve iletişim önemli duygusal bağlar güçlü olduğu sürece mesafe aşılabilir
Eğer aşk varsa mesafe yoktur ama mesafe varsa aşk yoktur...
Mesafe sadece bir sayıdan ibaret seven her türlü sever, beden değil ruhtur âşık olan. Teni tenine degmesede elleri ellerine dokunmasa da kalpler beraber olduktan sonra hiçbir önemi olmuyor
Uzak mesafe ne kardeşim yaşadığınız şehirde kız-erkek mi kalmadı? Olmaz uzak İstanbul anadolu avrupa yakası uzaklığı bile olmaz
Aşk mesafe tanımaz ancak herkes kendini aşık sandığı için kelime gerçek anlamı ile kullanılmıyor artık
Yakından bile olmuyorken uzaktan nasıl olsun kendini nasıl tanıtıyorsa öyle birisi oluyor oyun karakteri gibi
Eğer gerçekten sevmişsen Unutmak mümkün olmuyor
Mesafe olmalı ya yoksa yüz göz oluyorsun
Demek ki yaşla alakalıymış mesafeyi sorun etme şekilleri tesekkur ederım yanıt için
Mesafeler zor iş ya herkesn harcı degl
Engel olmaz
Yeterki uyuşsun iki kafa
Mesafe zor iş olmaz bence
Yok yaa uzak ilişki bana göre değil
Aşka mesafe engel olmaz
Uzak mesafe olmaz olmamalı
İdeal ilişki mesafesi Maksimum 140 m2
İki kişi de cidden severse olur
Olmamalı kavuşmalı
Tabiki olurr
Uzak mesafe ilişkisi olur neden olmasın