Sizce aşk uzak şehirlerde yaşanır mı? yoksa hayır yanında olmadan olmaz mı diyorsunuz? gözden uzak olan gönülden uzak olur diye bir söz var evet ama insan sevdi mi uzak yakın farketmez bence seviyorsa yıllarca olsa bekler.. böyle düşünen var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılasla.. tabii ki samimi bir sevgi varsa ortada
yalnız şunu söylemeliyim ki uzakta ondan ayrı olduğunda aşk asıl etkisi hakimiyetini gösteriyor... özlüyorsun. yanıyorsun... cayır cayır yanıyorsun... hatta aşk ateşi yerine dünya ateşinde yanmayı dilersin... fakat Yaratan böyle takdir etmişse boyun eğersin ve sabırla kavuşmayı beklersin.. bu noktada aşkın daha da artar... artık yanmaktan acı değil haz alırsın...35 Yorumla
Soran+1 yılduygularıma tercüman oluyorsun :)) yaşamayan biri bunları diyemez sen de mi bu durumdasın :) ?
- +1 yıl
evet.. yaşanmadıkça bu sözler söylenmez.. ama eski yarayı deşmek istemiyorum..
Soran+1 yılpeki o zaman cevabın için sağol :)
- +1 yıl
sende sağol..
dilediğin gibi bir hayat seni bulsun inş.
Soran+1 yılamin çok teşekkür ederim , umarım sen de çok mutlu olursun :)
En İyi Cevaplar
yaşanır kardeşim ama eğer uzaktan bir ilişki yaşıyosanız sadece skypede kalmamalı görüşülmeli yüz yüze nereye kadar böyle giderki insan hayatı kısa
09 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama yaa koşullar uygun değilse :( sevmekten vazmıgeçmeli?
Soran+1 yıltabii ki öyle ama düşünsene peki ayrıldığında onun kaybedeceksin hayatının aşkını ve o bir mesajı , bir dk lık sesini duyusunu bile özleyeceksin. bir mesaja hasret kalmaktan daha iyi kavuşmayı beklemek bence :)
Soran+1 yılyani o çok doğru.. kavuşmayacaksan ne anlamı var ki ve arada gelinmesi şart bence de.. erkek değil mi gelmeli.. zor da olsa. hem 7-8 sene çok fazla yaa :( Allah korusun
Soran+1 yılöğrenciyse ve şuanlık parası yoksa :D ama çalışsın toplasın çok mu zor dimi..
Soran+1 yılevet yanii... işte bakacazz.
+1 yılsabreden derviş muradına ermiş derler :) 7 yıllık bir ilişkim var bunun 5 yılı farklı şehirlerdeydik son 2 yılı aynı şehirdeyiz. ama aşkımız bitmedi uzak olunca. tamam yalan değil yan yana olmak gibi değil hatta bazen soğuduğunu bile dşünoysun ama onu gördüğünde aşkın tekrr birden alevleniyo. yani gönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş gibi bişey. sen sevdikten sonra mesafeler sana koymaz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum ama kavgalar olunca hallolması gerçekte çok zor :(
- +1 yıl
evet öyle ama bir söz var rüzgar küçük alevleri sönüdürür büyükleri dahada yüceltir uzaklığın küçük aşkları bitirip büyükleri yücelttiği gibi :)
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. 13 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle derdim ama mesafe ile aşk yürümüyor ben en fazla 2 buçuk yıl yürüttüm :) insan olan arada gelmeli sevdiğinin yanına :)
Soran+1 yılevet en doğrusu bu :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
+1 yılBir iliskide uzun mesafe sadakat ve guven varsa yurur.. Ama ben kesinlikle inaniyorum ki eger iki kisi biribirini cok seviyorsa mesafe hic bir seye engel degildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılacı hariç hiçbirşeye engel değil evet :)
Soran+1 yılve fazlasıyla özlem..
+1 yılBizim iki yıl oldu ama sanal aşk değil görüşüyoruz yine, ama baya az oluyo tabi ayda 1- 2 ayda bir falan
10 Yorumla
+1 yılUzaktan başlaması garip ve anlamsız bence ama başladı zaman geçti iki taraf da seviyor. O zaman belli bir süre boyunca mesafe sorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide dünyadaki en uzak mesafe dudaklarimizın arasındadır. Bu söz senin dedigini cevapliyor bende sevgilimle uzak sehirlerdeyiz ona hep bunu derim :)
15 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki ne zamandır uzaktasınız?
Cevap sahibi+1 yıl6 aydır
Soran+1 yılAllah devamını getirsin :) yıllar geçtikçe biraz zorlaşacak ama gerçekten aşıksan sakın kızı bırakma :) mutluluklar :) ve ilgiyi eksik etme uzak olunca daha çok ihtiyac olunuyor çünkü :(
Cevap sahibi+1 yılYesekkur ederim sizede mutluluklar dilerim Allah ayirmasin sevenleri zor oluyor biraz ama seviyorsan hicbirseyi gozun gormuyor zaten iyi geceler :)
Soran+1 yılben de teşekkür ederim, iyi geceler :)
arada ki mesafe aşka engel değildir elbet bekler ama birbirini görmeden aylar geçerse zamanla soğuma başlar.
00 Yorumla
+1 yılbedenlerin yanyana olmasındansa gönüllerin birarada olmasıdır, kavuşamamaktır aşk...
(bkz. mecnun-leyla, kerem-aslı)10 Yorumlaeğer iki taraftada sevgi varsa güven varsa olur ama arada bir görüşülmesi de lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. gider ama asiri guvensizlik oluyor. kiskanclik oluyor. iliskiyi cok ama cok yipratiyor.
00 Yorumla
+1 yıltanır bence bir süre gitse bıle ılıskı bı sure sonra guvensızzlık baslar :)
020 Yorumla
Soran+1 yılhayır biribirinizden adınız kadar emin olsanız mesela uzaktan yürütmeyi onu görmemeyi göze alabilir miydin 3-4 seneliğine sadece.
- +1 yıl
baya uzaktan bahsedıyosun sen. ben öyle bı ılıskıye baslamazdım en basından kendı fıkrım
Soran+1 yılinsanın elinde olmuyor ki. ne yani bir kızı sevdin ve o başka şehre gitti. bunun için unutacaksan zaten sevmeyi bilmiyorsun demektir :)
- +1 yıl
bır kızı sevdım ben baska sehıre gıtmedı ama ayrıldık baskasını sevcegımı sanmadıgım ıcın böyle sorunlarım yok :D
Soran+1 yılsenin yokmuş işte şanslısın amaayrılmıssın hayırlısı..
- +1 yıl
genede surse bıle cok çekersın o aşkdan
Soran+1 yılorası kesin tabii :D
- +1 yıl
allah çektirmesin :) bana çektirmicek öyle görunuyor :D
Soran+1 yılinşaallah :D
- +1 yıl
ama soruyu soran sen oldugun ıcın sana cektırcek sanırım :D
Soran+1 yılkader diyelim :D
- +1 yıl
kısmette dıyelım :D
Soran+1 yılikisi de işte :D
- +1 yıl
ıkısınden bırı kader mı kısmet mı sec bırını :D
Soran+1 yılkader bence :D bilmiyorum yaa , ya da benim seçimim :p :D aacı beni çekiyoo :D
- +1 yıl
al şu sıgarayı gıt bı köşede acını yaşa senın kaderınde ıs yok :D:D:D
Soran+1 yıla aa.. ben öyle düşünmüyorum daha 19 yaşındayım Allah kaderimi güzel yapsın inşaallah.. hala hayattaysak umut var demektir :)
- +1 yıl
saka yapıyorum kaderın kötuyse bıle duzelır ınsallah :)))
Soran+1 yılamin teşekkür ederim. Allah herkesin kaderini güzel yazsın :)
- +1 yıl
benımkını bna braksa keske dıcemde brakmaz :D
Gözden uzak olan gönüldende ırak olur... Gözün görmediğini gönül neylesin...
Sollama beni sollarım seni naberrrr...:))04 Yorumla
Soran+1 yılgönüle giren gözden uzak olsa ne farkeder ;)
Soran+1 yılbu kişiye göre değişir ;)
+1 yılİsterse dunyanin obur ucunda olsun umrumda degil
14 Yorumla
Soran+1 yıldimi insan sevdikten sonra :)
- +1 yıl
Ve sevgisi karsilik bulduktan sonra..
Soran+1 yılen güzeli o zaten :)
- +1 yıl
Aynen oyle :)
ne dedilerrrrr farzetki bu aşkı hiç yaşamadık dediler :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılbitince mi :D
+1 yılMesafeler Sevmeye Değil Görmeye Engel
232 Yorumla
Soran+1 yılevet zor ama sevgi olduktan sonra bence güzel :) onun kavusması hepsinden farklı güzel olur :)
- +1 yıl
Aynen Öyle O Heyecan O Özlem İçin İçini Yer
Soran+1 yılama iştekavuşmak için çok beklemek ve çok sabır gerekli en zoru bu olsa gerek :(
- +1 yıl
VALLA 3.5 SENE çektim o derdi ben sabirla askla sonu husran olsada
Soran+1 yılneden sonu hüsran oldu peki :( 3.5 yıl bir de dile kolay..
- +1 yıl
Askerdeyken Ben Benden İyisini Bulmuş :)
Soran+1 yılşaka mısın? nasıl ama yaa seven insan bunu asla yapmaz. askere gitmeden herşey normal miydi?
- +1 yıl
Askere Gitmeden Söz Yaptık Gayet Normaldi Herşey Ciddiyim Valla
Soran+1 yılsöz de yaptınız bir de ! nasıl yaa :( bu çok kötü ama.. yarı yolda bırakmış seni.. ahını aldı mutlu olur mu artık...
- +1 yıl
Aynen Söz Yaptık l*n Askerdeyken Ben Doğum Gününde Tel Aldım Ona Yüklü Parayla Valla Mutlu Mutsuz Bilemem Onun Sorunu Ama Ben G. t Olduğumla Kaldım
Soran+1 yılama hem çok ayıp hem günah :( nasıl kıydı sana yaa.. insan sevmese bile bir insanın mutsuzluğu için bunu yapmamalı. çok istiyorsa askerden gelince ayrılsaydı :/ neyse boşver inan kaybeden o oldu. kimsenin yaptığı yanına kalmaz asla..
- +1 yıl
ben sadece hislerimi kaybettim umrumda bile değil benim o gider başkası gelir İNSAN HATA YAPTIKCA YAPMAMAYI OGRENIYOR üzüldüm ağladım ama degmezmis unuttum gitti coktannn
Soran+1 yılunutmakla iyi yapmıssın ama ilerde seveceğin insan için de kötübir durum var ister istemez tam anlamıyla güvenemeyeceksin ona :( o sadece senin değil o kızın da günahını aldı :/
- +1 yıl
inan ben iki kere yikildim ve her seferinde eskisinden daha çok yenisine guvendim ama icimde kalacak tabi hep burukluk
Soran+1 yılhaa sen denedin yine ve olmadı öyle mi. umarım bir daha ki ilişkin son kez olur ve mutlu olursun :)
- +1 yıl
ben iki kere aşık oldum ve bitti aşk meşk yalan dolan ondan sonra denemedim 8 sene karşılıksız sevdim ben :) sevmek mi asla demiyorum İMKANSIZ :) sende mutlu ol mus mutlu hemde
Soran+1 yılimkansız değil bence.. birgün karşına senin gibi biri çıkar ve mutlu olursun ne belli. Allaha dua et sadece :)
- +1 yıl
HAYIRLISI DIYORUM ARTIK OLSADA NIR OLMASADA SALDIM KENDIMI :) BASKALRI MUTLU OLSUN BEN SEYREDEYIM YETER BANA
Soran+1 yılbir süre sonra bunu diyemeyeceksin emin ol..
Soran+1 yılher insan mutlu olmayı ister çünkü :) tamam etraftaki mutlu olan seni mutlu eder ama insnın içinde kalır hep , onlar gibi olmak..
- +1 yıl
Mutlu olmak istiyorum ams olmuyor artok geçti gönül İşleri diyorum :)
Soran+1 yılyaa allahj aşkına kaç yaşındasın da bunları diyorsun :D
- +1 yıl
25 :))
Soran+1 yılayy çok geçmiş senin için haa sen sevme bundan sonra :D daha çok gençsin bu yaşta pes edilmez :) ben de 20 me girecem :D pes etmek yok 30 da olsan pes etme 70 de olsan :D gerçi o biraz geç olurdu ama neyse :) :D
- +1 yıl
:)) walla beden 25 beyin 40 kafa 70 sen sanslisin tabii daha 20 ohhh :))
Soran+1 yılbenim de beden 16 ( küçük gösteriyorum :D ) ama ruhum 60-70 :D çöktüm resmen , aşk sınav stresi derken çöktüm :/
- +1 yıl
çökme yaaa :)) üniversite ne oldu peki aşkı meşki geçelim bir an?
Soran+1 yıltercih yapmadım istediğim bölüm gelmedi :( umarım bu yıl olur en azından ondan yüzüm güler :)) senin ne peki? senin üniversite bitmiştir :)
- +1 yıl
Hayırlısı olsun yaa bu sene daha çok calis daha yüksek puan al :) ins olur istediğin bolumde ASKTAN OLMASADA OKULDAN GULSUN BARII :) BEN HAYAT ÜNİVERSİTESİ BITIRDIM 4 YILLIK :)
Soran+1 yılteşekkür ederim inşşaallah olur :) 4 yıllık hayat üniversitesi :)) çok zor olmuş ama sonucta bitmiş iyi kötü işte :) neyse ama Allah gönlüne göre versin inş. :)
- +1 yıl
inş amin cumlemizin inş allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılamin :)
Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. mesafeler aşka engel değildir. Yeter ki sen sadık ol üstadım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. tanımazmış...
sonradan öğrendim maalesef :/019 Yorumla
Soran+1 yılpeki sonuç ne?
Soran+1 yılkaç yıl uzak kalmışlar peki? ve sen neden geç kalmış olasın ki?
Soran+1 yılayrılalı 8 yıl olduysa evet çok geç :(
Soran+1 yıl7 yıl uzak mı kalmış onlar?
Soran+1 yıl2-3 sene de bir az ama olsun o da iyi :)
Soran+1 yılsonunda evlenmişler sonuçta :) peki şimdi nasıl iyi anlaşabiliyorlar mı?
Soran+1 yılmaşallah nazar değmesin :) darısı başıma :p :D
Soran+1 yılve daha çok acı..
Soran+1 yılyetmiyo bir süre sonra yanında olmak gibi olamaz. onu görmek istediğin anda , üzüldüğün anda sadece ya sesini duyarsın yaa mesajını görürsün. ama olsun o da yeter :)
Soran+1 yılşans mı bu pek bilmiyorum :)
Soran+1 yılinşaallah öyle umut ediyorum :)
+1 yıltanır. tanımıyosa tanıştırırız
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafede yaşanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah düşürmesin düştü mü paşa paşa yaşarsın.. nereye kadar bunu zaman gösterir ama..
Aşk mesafe tanimaz fakat şahislari tanir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo doğru :D
+1 yılMesafe, gurur falan bok tanimaz
00 Yorumla
+1 yılBence de tanımaz.
10 Yorumla
+1 yılErkeğe bağlı ;))
00 Yorumlagıyabında tanır
00 Yorumla
+1 yıltanır kans
00 Yorumla
+1 yılTanır