Yeni insanlarla tanışmak mı? Eskilerle tekrar konuşmaya başlamak mı daha iyi hissettirir?

Yeni insanlarla tanışmak mı? Eskilerle tekrar konuşmaya başlamak mı daha iyi hissettirir?

Şimdi bunu iki yönlü değerlendirmek lazım eskilerle konuşmak bence daha iyi olur Çünkü eskiler senin huyunu bilir düşüneceğini bilir aynı zamanda sen onu bilirsin En azından ben böyle düşünüyorum ama bir de şöyle bir durumsuz konusu buna da dikkat etmek gerekiyor eskiden mesela aşırı derecede kavga ederek ayrıldığın bir insanla tekrardan denemeye çalışmak Bence boş vakit kaybı ama bir değerlendirme yapmak gerekirse yeni insan tanımak çok uzun zaman oluyor yine de eskiye bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama olaya göre değerlendirmek lazım böyle ufak tefek kavgalarıyla yanlış anlaşılmalar neyse tölere edilebilir ama aldatma kalp kırıklığı bir şeyleri başa kalkmak bunlar oluyorsa asıl sıkıntı orada başlar
1 kisinin Yeni ya da eski kişi olması mesele değil mesele konuşmaya değer, bilgili ve tecrübeli birisi olmasıdır. O zaman farklı, farklı konular hakkında ya da merak ettiğin konularda konuşarak yeni şeyler de öğrenebilin.
Her yeni insandan maalesef yeni istediğin ya da merak ettiğin şeyi öğrenemen ama yinede yeni insan tanımak her zaman iyidir ama her yeni insan da beklediğin gibi birisi çıkmayabilir. Oncin bildiğin, tanıdığın, konuşmaya değer, tecrübeli ve bilgili eski insanla konuşmaktır o bilmese bile en azından seni yönlendirebilir doğru yere.. önemli olan o kişiyle yeni yeni şeyler konuşarakta insanı iyi hissettirir..
Yeni insanla tanışmanın güzel yanı sadece yeni hafizan canlanır hem belki istediğin gibi bir kız ya da erkek görüp onu merak edip tanıyarak kendini iyi hisseden bence yani.
Bazen eskilere dönmek iyi olsa da sende de onda da muhabbet kaldığı yerden devam etmiyor maalesef araya giren zamanda geçirilen yaşantılar edinilen deneyimler insanı dün olduğundan farklı bir insan haline getirebiliyor ki bakıyorsun eskiden beraber gülüp eglendiginiz o muhabbetlerin içi ne kadar boşmuş diyorsun sen kendine bir şeyler katarken onun yerinde saydığını görünce hele seviye anlamında bir farklılık hissediyorsun ben nerdeyim o nerde diyorsun kendi kendine bazı yeni tanıştığın kişilerle elektrik öyle bir tutuyorki sanki 40 yıl tanisikligin varmis gibi sanki o seni sen onu taniyormus gibi
Yeni insanlarla tanışmama kararımın ne kadar doğru bir karar olduğunu tecrübe ederek öğrendim.
Yeni biriyle tanışıp onu anlamaya çalışmaktansa uyumaya çalışmak daha mantıklı...
Hayatımda olmayanları yeniden hayatıma almak yeniden denemek de zaman kaybı olur.
Yanımda olanlar yeterli, onlarla zaman geçirmek, sorunsuz devam etmek daha mantıklı.
Bence insanın ruh hali bu konuda çok etkili! Yeni tanışan kişilerle keşfetmenin heyecanı gerçekten motive edici olabilir, özellikle yeni bir başlangıca ihtiyaç duyuyorsan. Ama tanıdık birine dönmek, paylaşılan hatıraların sıcaklığını hissettirmek ve belki de yarım kalan konuşmaları tamamlamak da derin bir tatmin sağlar. Kendine iyi geleceğini düşündüğün yoldan ilerlemek en güzeli! 💬🫂
Cevap
21Cevap
İkisini aynı yapmak daha iyidir gadası
Eskiden görüştüğünüz kişi sizi tanıyorsa, hatırlıyorsa, sizi anlıyorsa ve aranızda farklı bir bağ varsa herşeye rağmen değer verdiğiniz biriyse yeniden denenebilir.
Ancak tamamen uzak durmayı seçtiyseniz kafada bittiyse dönmenin mantığı yoktur.
Bunu genel cinsiyet ayırmadan arkadaşlık ve özel irtibat hepsi için yazıyorum.
İrtibatı kesmenizdeki esas gerekçelere ve bunların ne denli çözülebildiğine bağlıdır.
Denenmişi bir daha denemek çözüm getirmez sonuç yine aynı olucaktır ancak karşı taraf değişime açık ve değişmeyi kabul eden biriyse senin için işte o zamanda sonuca varacak bir ilişki boyutu olucaktır.
Ne yeni insanlarla konuşmak ne de eskilerle tekrar konuşmak iyi hissettirir. Sadece yalnız kalmak istiyorum. Böylece hiç kimse beni üzemez. Hayal kırıklığına da uğramam. Kimse de bana rol yapmaz.
İkisi de çok huzursuz hissettiriyor nedense ama geçmiştekilere karşı aynı duyguyu besleyemem ve dostça konuşmaya devam ederim. Yeni insanlarla tanışmak diyeyim
Eskiler kendini yenilemesini biliyorsa ve eskimiş yükleri unutup ardına bırakıyorsa bu durum yeni biriyle tanışmaktan daha lezzetli bir haldır
Eskilerle yapabilseydin yenilere asla ihtiyaç duymazdın. Kaldı ki amacın çok önemli. Neden diye kendine sor ve netlestir
Eskilerle asla konuşmam ama yeni insnalrda da iyi ve kaliteli innsalrla tanışayım mümkünse
Tanımak alışmak zor olsada eski eskide kalmali
Ya belki öyle ama kendini anlatmak sevdiğin rengi bile mesela gerçekten yoruyor bir yerde
Yeni başlangıçlar her zaman heyecanlandırır. İnsana iyi gelir.
Sevdiğim kişilerle konuşmayı severim yeni eski bilmem
2'sini de istemem.
Her samimiyetin sonu borç para istemek oluyor.
Artık yeni insanlar oturup Yen’ü birileriyle bir kahve içmek yemek yemek keyifli olur
Herkesten uzak bir dağ evine yerleşmek en iyisi olur..
Genelde yeni insanlar ile tanışmayı tercih ediyorum
Bilmem benim geçmişimde kimse yok yeni birileriyle de tanışmıyorum
yeni insan tanımak iyidir her insan bir kitap gibidir ya iyi bir ders ya iyi bir dost olur :D
Eskilerin eskide kalma nedeni vardir o yuzden yeniler daha iyidir.
Yeniler her zaman iyidir eskiden kopamadığınız için depresifsiniz
Yeni insanları tanısan da eskileri tutmuyor sanki
Yalnız başıma kalıp kafayı toparlamayı daha çok isterim.
Yeni insanlar tanımak güzel 👍
Kişiye göre değişir
İkincisi kotu, ilkini de bilmiyoruz
Yeni insanlar bence.
Eskiler sıkıyor genelde ya
Sana kalmis bisi bu
Yeni insanlarla tanışmak
Eski de yeni de hep aynı
Ikiside gereksiz en güzeli yanlizlik ohhhhh
Yeni insanlarla tanışmak
Yenisiyle tanismak
yeni insanlarla tanismak