• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

30 yaşına basacağım, hiç sevgilim olmadı çünkü utangaç biriyim. Bu işler için artık geç mi?

Kyota12
Kyota12 Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
74
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
6 ay
Zaten olsa bile gençlik aşkı gibi olmaz
30 yaşına basacağım, hiç sevgilim olmadı çünkü utangaç biriyim. Bu işler için artık geç mi?
İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu konuda çok direkt olacağım. Ergenlikte yaşanılan ilişkilerle çok tecrübe kazanılıyor ve 25 sonrası hala tecrübesiz olmaksa cidden çok büyük bir dezavantaj. Maalesef şu ana kadar gördüğüm 30'una kadar ciddi ilişki yapmamış herkeste bu konuda neredeyse telafi edilemez bir eksiklik gördüm. İlişki yürütmek konusunda neredeyse hiçbir yeterliliğe sahip değiller ve buradaki sorun utangaçlık değil deneyimsizlik. Özetle utangaç olman gelecekte ilişki bulamayacağın manasına gelmiyor ama hiç ilişki deneyiminin olmaması, muhtemel ihtimalle bu ilişkiyi sürdüremeyeceğin manasına geliyor maalesef. Kendini geliştirmen için geç değil ve birinin ilk sevdiği olmayı çekici bulan kadınlar da var. Doğru adımları atman yeterli.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Onkolojide çalışıyorum yani görüp görebileceğiniz en ağır hasta gruplarından bir tanesiyle. Çok farklı hikayeler var. Ölüm döşeğinde diye tabir edeceğiniz, beklenen yaşam süresi yılı bulmayan kişilerde bile farklı beklentiler, hayaller, umutlar... Zamanla anlıyorsunuz ki hayatta olduğunuz sürece hiçbir zaman geç değil.

Mutluluklar dilerim kalan hayatınızda

6
    8 Yorumla
    • merviş123456
      merviş123456
      6 ay

😔😓

Yorumla
    • DarkNoir1
      DarkNoir1
      6 ay

Çok güzel yorum olmuş bu, teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@DarkNoir1 ben teşekkür ederim.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      6 ay

Kemoterapi etkinliği kanıtlanmamasına rağmen neden hastalara uygulanıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@acayipadamm kanıtlanmadığını nereden çıkardınız? Örneğin meme için çok net bir tedavi ve kemoterapi sayesinde kadınlar artık ölmüyor.
      Ayrıca her hasta cerrahiye uygun değil ya da cerrahi yapılıyor ama patoloji raporunda hala pozitiflik görünüyor (yani mikro kalıntılar var) ya da lenf nodu metastazları oluyor bunlar da kemoterapi ile ortadan kaldırılıyor, yine benzer şekilde her bölgeye her organa radyoterapi verilemiyor.
      Ve beklenen yaşam süresini etkilemeyecek hastalarda da palyatif olarak verilebiliyor çünkü hastalar evde yattığınız grip gibi yaşamıyorlar. Mesela yutma güçlüğü çekiyor. Kalan süreyi tüple beslenerek geçirmek düşünüldüğü kadar basit değil, işin psikolojik boyutu var.
      Tam tedavisi sağlanamayacak hastada (mesela metastatik yemek borusu kanseri) en azından kalan hayatını iyi geçirmesi hedefleniyor.
      Etkinliği kanıtlanamadığı halde neden uygulanamıyor demek sadece sosyal medyadan alıntı maalesef.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      6 ay

sosyal medyadan alıntı değil. sana bir doktorun ifadelerini atıyorum iyi dinlersen anlarsın.

https://www.youtube.com/watch?v=0MgCxM1hLkA

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@acayipadamm bu durum geçerli değil. Buraya 94te yapılmış bir meta analizle değil günümüze yakın tarihlerden meta analizlerle gelmeniz gerekiyor. Çok fazla preparat değişiyor, araştırmaların uzun vadeli sonuçları ortaya konuluyor, farklı kombine kemoterapiler deneniyor.
      Maddi kısma gelince Türkiye'de böyle bir uygulama yok. Abd piyasa tipi sağlık sistemini kullanıyor yani sağlık harcamaları büyük oranda özel sektörden, sağlık sistemi finansmanı da cepten ödemeler veya özel sağlık sigortaları ile sağlanıyor. Türkiye ise genel sağlık sigortasını kullanıyor yani halihazırda kesilen primlerden tüm hastalara sağlık hizmeti sunuluyor. Ülkemizde Sgk tarafından karşılanan ilaçları doğrudan sgk ödüyor. Türkiye'de bulunmayan (ama müsaade ile getirtilebilen) veya sgk'nın ödemediği preparatları hasta doğrudan kendisi alıyor. Hekime veya hastaneye herhangi bir "kazanç" sağlanmıyor. Yani tıbbi onkoloji uzmanı hastaya 4 kür kemoterapi de verse cerrahiye de yönlendirse hiç tedavi verilmese de aynı maaşı alıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Yazmayı unuttum hastaya kemoterapi vererek tümörü cerrahi yapılacak evreye de getirebiliyorsunuz. Bu durumu yaşayan kişi için çok büyük bir şey.

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Niye geç olsun tam yaşları şimdi kim dediyse 30 yaş geç diye herkes bir otuz yaş türküsü tutturmuş gidiyor neler neler çıkacak karşına utanacak ta bir konu yok doğal konular bunlar sevmek sevilmek söyle çatır çutur olacağı varsa olur olmazsa da olmaz kaybedecek bir şeyin olmaz önündeki maçlara bakarsın

0
    0 Yorumla
  • CptMac
    CptMac Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

olmasın. bu yaşta başlar dua et bu yaşa kadar olmamış. kafayı yersin manyak olursun gençlik aşkıyla travma yaşarsın bak samimi söylüyorum gerek yok. tam yaşındasın artık. tam zirveye geçiyorsun erkekliğin tercih edilme yaşındasın. kendine odaklan sadece

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

55

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Hiçbir şey için geç değil 30 yaşından sonra millet sevgililik oynuyor burada görüyoruz

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

geç değil

0
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Evlen ozamn ne sevgilisi isteyipte yok diye gelip burada zırlamayın sevgili evlilik te iletişimden geçer konuş muhabbet et gelip burada anlatınca çözülüyor mu her şey işin diğer tarafı Aile kızı falan bul ors ile de evlenme ors bile çeşiti var

0
    0 Yorumla
  • Kutsal-levye
    Kutsal-levye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    6 ay

Ölmediğimiz sürece geç değil. 60 yaşında heavy metalci bile olunur tutkuyla. Zorunlu hissedip birileriyle tanışmaya çalışmak yerine sizi mutlu eden aktivitelere, hobilere odaklanın. Belki bir gün karşınıza size uygun birisi çıkar.

2
    1 Yorumla
    • BayGum
      BayGum
      6 ay

Dedem 95 yasinda alzeimer falan ne ararsan var tvde birini gordumu sunu bana alak eyceymis der hala gec degilmi yasiyor sonucta 😂

Yorumla
  • KaraDull
    KaraDull Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 104%
    6 ay

Asla geç değil çünkü ilişki dediğin yaşa bakmıyo sonuçta. Hatta şimdi ne istediğini bilerek başlarsın daha avantajlı bile olabilir.
    ​Kafana takma. Sadece dene ve akışına bırak. Önemli olan doğru insanı bulmak.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

30 yaşında olup alkol, sigara ve diğer kötü alışkanlıklarından dolayı bitik İnsanlarda gördüm 50 yaşında olup hiç bir kötü alışkanlığı olmayan ve kendine çok iyi bakan beslenmeye ve spora önem veren çakı gibi kişilerde gördüm 👍

Kadınlar için 30 yaş biz erkeklere göre daha dezavantajlı bir yaş (kadın erkek cinsiyeti farkı) yani kısaca tüm mesele sende bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • ahude_ile
    ahude_ile Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    6 ay

aksine senin için yeni başlıyor. Erkek için 30 sonrası gerek fizik gerek kariyer vs anlamında en çekici olduğu zamanlar bence.

3
    5 Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Tipim ve fiziğim fena değil koruyabilirsem kariyer de akademisyenlik için çabalıyorum hem çalışıp hem de doktora yapıyorum

Yorumla
    • ahude_ile
      ahude_ile
      6 ay

biryerden sonra anabolik değil katabolik artıyor ve vücudun kendini yenilemesi azalıyor. Sende buna göre dengeli vs olursan bence koruyabilirsin. Yani çok zor bir şey olmasa gerek diye düşünüyorum

Yorumla
    • Dkdkdkdkddöödödk
      Dkdkdkdkddöödödk
      6 ay

Yav nereye 30 da başlıyor 30 yaşında adamın göbek çıkar saçlar dökülür züğürt tesellisi bunlar benim amcam 50 sinde öldü gitti ne 30 u be

Yorumla
    • UslanmazMilyoner31ci
      UslanmazMilyoner31ci
      6 ay

Dediğin doğru ancak kadınlardada en değerli yaş 18-25 arası.
      30 yaşında gidipte yaşıtı kızlarla takılırsa alfa erkeklerin çakıp pörsüyünce köşeye attığı kızın tercih edilmeyince 30 undan sonra kapak attığı erkek konumuna düşüyorsun.

Yorumla
    • ahude_ile
      ahude_ile
      6 ay

@UslanmazMilyoner31ci evet doğru. bu yaklaşım kimizi hap ve hipergami yaklasimindan geliyor ve çok doğru bir genelleme yapıyor. 18 25 yas arasında çok fazla erkekle takılıp parti yapıyorsun ve 30 a doğru geldikçe hayatini tırnak icinde garantilemek ve saglayici bulmak icin evlenmeye calisiyorsun.

Yorumla
  • grkn9191
    grkn9191 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.

sana tek tavsiye: hiç bişey kaçırmadın. sevgili yapıcam diye ilk gördüğün sana gülen kıza yürüme.. acele etme ve zamana bırak.. olmaması olmasından belkide iyidir.. birini tanırsın ve hayatın güzelleşti sanırsın ama çok iyi olmayabilir.

1
    1 Yorumla
    • UslanmazMilyoner31ci
      UslanmazMilyoner31ci
      6 ay

Belli bir yaştan sonra olmaması daha hayırlı. Gençliğinde alfa erkeklerin çakıp pörsüyünce bir köşeye attığı kızların belli bir yaştan sonra kapak attığı eline kız eli deymemiş temiz erkek olmak... iğrenç bir durum. Parası neyse versin eskorta gitsin daha iyi zaten evlilik veya sevgili olmaktan her türlü ucuza gelir.

Yorumla
  • wildbirdd
    wildbirdd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Ama ilk olacak öyle düşün. Peki günübirlik miydi ilişkilerin?

4
    4 Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Günübirlik bana göre değil en fazla flört oldu

Yorumla
    • wildbirdd
      wildbirdd
      6 ay

Sadece utangaçlığından dolayı mı sence?

Yorumla
    • wildbirdd
      wildbirdd
      6 ay

Kızlar utangaç erkekleri daha çok sever

Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Başka kusurum yok bence çok yakışıklıyım diyemem ama tipim fena değil kısa ve kilolu da değilim, diksiyonu düzgün

Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

36 yaşındayım ben de çok utangaç çekingen içime kapanık sessiz asosyal öz güvensiz biriyim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç tanışma buluşma flört deneyimim bile olmadı maalesef utangaçlık yüzünden hayatta hep geride kaldım

2
    0 Yorumla
  • EskişehirBeyefensi26
    EskişehirBeyefensi26 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.

geç falan değil duygusal zamanın biyolojik saate göre işlemez utangaçlık da seni geri tutan bir duvar değil doğru insana açılınca eriyen bir kabuktur kırkında da olur otuzunda da önemli olan ilk defa biriyle gerçekten rahat nefes alabilmen 🙂

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Gençlik aski dediğin şey insanın ömründen götürür. Bilgisiz tecrübesiz oluyorsun. Ve gelen giden canını yakıyor. 30 lu yaşlarda daha net belli olur istediğin şeyler, daha huzurlu şeyler ararsın. Geç değil

0
    0 Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Bence kesinlikle geç değil. Utangaç olmak sevgili bulmana engel değil, sadece biraz daha zaman ve cesaret gerekiyor. 30 yaşına gelmiş olmak, deneyim kazanmanın, kendini daha iyi tanımanın ve ne istediğini bilmenin avantajını da sağlıyor

0
    0 Yorumla
  • zefone22
    zefone22 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 31%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.

Yakisikli ya da zenginsen gerisi önemli degil kizlar icin ama utangaçlıkta sorun tabi bi arkadaşım var tipi kotu ama ağzı laf yapıyor kizi 2 dk da tavliyor

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Öyle deme aşkın yaşı olmaz hem bu işler nasip işi olanda ne oluyor ula etrafa bak sana herkes elinde değmekle geziyor ortalık karışmış kim kime ne yapmış onun için her şeyin hayırlısı be kardeşim

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Emin ol sevgilin oluncada sıkılacak, bunalacaksın. Bir şeyler olmuyorsa bu bence senin iyiliğin için. Olunca yine istemeyecek, kaçacaksın.

1
    0 Yorumla
  • Kartonhelva
    Kartonhelva Takip Et
    Guru Yaş: 29
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence bul kendin gibi birini bas nikahı gençlik aşkı gibi de olur çünkü o duyguları ilk kez yaşayacaksın

2
    2 Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Gerald ile triss gibi olur mu

Yorumla
    • Kartonhelva
      Kartonhelva
      6 ay

O kadar değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

30 yaş tam zamani 🥳

saka değil özellikle 20-24 yaş arası kızlar olgun erkekleri sever

4
    0 Yorumla
  • AsyanınBiSorusuVar
    AsyanınBiSorusuVar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Sevmek ve sevilmek çok güzel duygular sonunda üzülmek olsa bile

2
    0 Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Genclikteki o saf duygular saçma sapan kavgalar olmaz. Cocuklasamazsin belli yaştan sonra 😑

2
    0 Yorumla
  • Manolyalı
    Manolyalı Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Geç değil ama üstüne gitmedikçe de bir ilerleme olmaz kendiliğinden

2
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

25 den sonra aşık olmak imkansız zaten. Sevgilin olur ama aşk olmaz arada

2
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.

50 yaşında evlenenler var abi. Ama sen yine de evlenilecek bir aday bul sevgili adayından bir halt olmayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Catboy99
    Catboy99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

Valla bende aynı durumdayım, birini görsem utanırım, çekinirim, pısırık biriyim nolucak hiç bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • UslanmazMilyoner31ci
    UslanmazMilyoner31ci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Evet geç bende 27 yaşındayım elime kız eli deymedi. 3 sene sonra bende senin durumunda olucam.

0
    0 Yorumla
  • norzEkq
    norzEkq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

Geç değil kardeşim Allah karşına gönlüne göre birisini çıkarır umarım

0
    1 Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Amin

Yorumla
  • Teacher1907zz
    Teacher1907zz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Benim erkek halim gibi bir şey kariyere Önem verip.. sadece yasin biraz fazla

1
    0 Yorumla
  • buuygulamanasilbişey
    buuygulamanasilbişey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay

Bence gençsin henüz, bu devirde insanlar artık 30lu yaşlarinda evleniyorlar

1
    0 Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Muhtemelen senin için tren kaçtı. Boş optimist tavsiyeleri ciddiye alma.

0
    0 Yorumla
  • baron777
    baron777 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.

Boş ver ağrımayan başını ağrıtma samimi söylüyorum...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Sen yorum yazanlara bakma ya cok gencler ya da yasaycaklarini yasamislar. Sansin varsa hayalindeki gibi biri bulabilirsin belki ama karsina cikacaklar herseyi yapmis kendini yamayacak kisi aranyanlarda olabilir bi saf bulim cocuk yapim yeter diyenlerde olabilir. ya da belki hic olmaz sonucta herkes cift olacak diye bisey yok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

21 yaşindayim 14 sevgilim oldu kızlarin gerçek yüzünü gordum bari ama sen cok tercubesizsin dikkat et sana bir kardeş sevgisi seni bir sevecekler diyeceksin hayatimin kardesi bi işleri bitecek atacaklar koseye diyeceksin bu kadin bu kadar iyi nasil rol yapti tavsiyem dikat et vala devir cok kotu

0
    0 Yorumla
  • F34RL3SS
    F34RL3SS Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Gençlik aşkı istiyorsan genç al gençlik olsun ben öyle yapicam

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Boş ver hiç geç değil yarın yoga kursuna başka. Hem kendini geliştir hem çevreni😃👌

0
    0 Yorumla
  • fitifiyy
    fitifiyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 82%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

Hemde çok geç. Bundan sonra sadece çıkar ilişkileri olur.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 58%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Ortalık bu kadar şeytan kaynıyorken bence utangaç olman avantajdır.

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tam hayata adım atacak yaştasın. Sal kendini gitsin.

0
    0 Yorumla
  • Addictive_
    Addictive_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Yok. Geç değil biraz utanman lazım ki bağışıklık kazanasın. Bırak bilerek rezil et kendini.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Hocam napcaz biz 5 sene sene sonra bende 30 olucam ben de boy posta var ama ağzım hiç laf yapmıyor aşırı asosyalim.

0
    0 Yorumla
  • kkürdanee
    kkürdanee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    6 ay

Herkesin hayat ritmi farklıdır giçbi şeyi geç diye düşünme ama kır zincirlerini canım utangaç olmak da neymiş

2
    0 Yorumla
  • gizliiiikız000
    gizliiiikız000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18
    6 ay

Yo geç değil tam zamanı ben evlensem 30 yaşlarında biriyle evlenirim kendi yaşım da 23 evlensem 30 yaşlarında bi erkekle evlenirim

2
    1 Yorumla
    • Krayz-8
      Krayz-8
      6 ay

Erkek bu

Yorumla
  • ErotikAdam
    ErotikAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36
    6 ay

0 900 Alo ErotikAdam hattını arıyorsun hemen ve alemin en zamping erkeği oluyorsun :)

0
    0 Yorumla
  • gılmour76
    gılmour76 Takip Et
    Master Yaş: 49
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ne zaman olacağı belli olmaz kader diye de bir şey var

0
    0 Yorumla
  • gizoou
    gizoou Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    6 ay

Bazıları evleniyor boşanıyor daha kötü bence yani haline şükür et bence geç değil karşına illa biri çıkar

1
    0 Yorumla
  • Banaunutmayıanlat
    Banaunutmayıanlat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    6 ay

Neden olmasın, bence bu yaşlarda daha anlamlı ve heyecan verici.

2
    0 Yorumla
  • abakebe
    abakebe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    6 ay

Utangaç olduğun için tüm sebebi bu zaten bunu 30 yaşına kadar çoktan yenmiş olman lazımdı

0
    5 Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Aslında yendiğim oldu bir iki defa buluşma da oldu ama devam etmedi maalesef hala var

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      6 ay

Yenemediğin için zaten devamı gelmemiş

Yorumla
    • Kyota12
      Kyota12
      6 ay

Maalesef öyle

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      6 ay

Geç kalmışsın daha da geç kalmadan yen bence

Yorumla
    • abakebe
      abakebe
      6 ay

Maalesef kızlar utangaç erkek sevmez keşke sevselerdi ama gerçekler acıdır

Yorumla
  • Münâfi
    Münâfi Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

bizde her gün aşık oluyoruz reis

3
    0 Yorumla
  • Haumea
    Haumea Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    6 ay

Evde kaldın, ya ne saçmalıyorsun 30 daha ne ki hayata açıl lütfen

1
    0 Yorumla
  • sva0601
    sva0601 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    6 ay

Evlenmeye bak. Gerekirse ailen yardımcı olsun. Ama beğenmemezlik yapma.

0
    0 Yorumla
  • Betiiiiiii
    Betiiiiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Ne alaka gençlik aşki gibi oladabilir

2
    0 Yorumla
  • itachiningülü
    itachiningülü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay

hayata hiçbir şey için geç değildir

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Ben 22 yaşındayım kendim için bile geç olduğunu düşünüyorum

2
    1 Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      6 ay

Hayat daha yeni başlıyor ya bu kadar kötümser olma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Ben 33 yaşındayım benimdeolmadi yalnız değilsin geç değil senin icin

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Rua8138 heryerim kötü istemezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Rua8138 lütfen anla olmaz hem sanaldan hic güven olmaz

Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      6 ay

Bana bir şans ver güvenini kazanmak için tek isteğim nolur beni kırma

Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      6 ay

Seni her halinle kabul ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Rua8138 yapamam ne resim ne video atarım yapamam

Yorumla
  • lluvisitons
    lluvisitons Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    6 ay

geç değil olabilir hala

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Arkadaşımın annesi 75 yaşında evlenip Kastamonuya gitti😀😀

1
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.

Benim de hiç sevgilim olmadı gayet normal.

1
    0 Yorumla
  • çikolatalıçilekli
    çikolatalıçilekli Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.

Bu işler nasip işi bilemezsin

1
    0 Yorumla
  • havamvarbenim
    havamvarbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 47%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

sevgililik için geç evlenme yaşın gelmiş

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Olduğunda da başka dertlerin olacak

1
    0 Yorumla
  • Muhammet35354270
    Muhammet35354270 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

her şey zamanında ama geç değil daha

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşına basacağım, hiç sevgilim olmadı çünkü utangaç biriyim. Bu işler için artık geç mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaşına yaklaştım neredeyse hiç sevgilim olmadı çok mu şey kaçırdım geç mi bu işler için artık? 3 cevap verildi
32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Çok mu geç kaldım? 20 cevap verildi
27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı, bu konuda çok mu geç kaldım? 20 cevap verildi
26 yaşına gireceğim ve hiç sevgilim olmadı. Sizce sevilmek için geç mi kaldım? 15 cevap verildi
30 yaşındayım sevgili bulmak için çok mu geç kaldım mı, şansım bitti mi? 15 cevap verildi
29 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Birine yürümenin zamanı geldi mi? 214 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨