Erkek arkadaşım ve annem arasında kalıyorum?

sevgilimle 1 senedir birlikteyiz ikimizde aynı üniversitede okuyoruz ilişkimiz başladıktan 1 ay sonra anneme söyledim annem farklı dünyalardan olduğumuz için karşı çıktı erkek arkadaşım ığdırlı ve azeri bu fark annemi rahatsız etti zamanla alışır dedim ama aksine daha da kötüleşti her gün bana sevgilimi kötülüyo sizden olmaz başına bişey gelicek diyo dört dörtlük bir ilişkimiz yok her ilişkide olduğu gibi bizde kavga ediyoruz ama büyük kavgalarımız ve ayrılmalarımız olmadı. onunlayken mutluyum güvenli hissediyorum bikaç kere evine de gittim annesiyle bile tanıştım hiçbirini anneme söylemiyorum çünkü kızacağını biliyorum söylemediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum ama annemle ne zaman onun hakkında konuşmaya çalışsam dinlemeden kötülüyo ne zaman elimde çiçekle gelsem ne gerek var diyo sanki ona alınmış gibi bana hediye aldığında hediyeyi beğenmiyo ve işi yok diye kötülüyo küpe taktığı için etmediği hakaret kalmadı aksine onun ailesi de beni çok seviyo bazen bana küçük hediyeler alıyo ikimizde okuyoruz şuanlık ama erkek arkadaşım bazen günübirlik işlere gidiyo ilişkimiz için çabalıyo ve benimle bir gelecek düşündüğünü söylüyo ne zaman bunları anneme söylesem palavra seni kandırıyo o çocuk azeri bile değil sen safsın diyip duruyo mezuniyet balosuna katılmıştık erkek arkadaşımla onun annesi ve babası gelemedi benim annem teyzem ordaydı belki mezuniyetten sonra hepimiz bireyte gideriz konuşunca önyargısı kırılır diye düşündüm ama tam aksi bizim baloda fotomuzu çekerken teyzeme bu çocuk hiç benim tarzım değil tipe bak dedi ben duydum erkek arkadaşımda duymuştur ama bana o an ya da sonra hiçbişey söylemedi. mezuniyetten sonra erkek arkadaşım gittiğinde ben ağlamaya başladım çünkü böyle bir tepki beklemiyordum annemden. ilk başta anneme hak veriyodum derslerime odaklanmam konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüş olabilir ama lisede değilim bazı şeylerin yerini zamanını ayırt edebiliyorum ki annemin düşündüğünün tam tersi oldu birlikte kütüphaneye gittik beraber çalıştık ve notlarımız birlikte daha çok yükseldi ne yapmalıyım bilmiyorum çok doldum artık

Erkek arkadaşım ve annem arasında kalıyorum?