Eski erkek arkadaşımla 5 yıldan sonra tekrar konuşmamız oldu kısa bi şelikde o zamanlar annesi beni tanımadan istemedi çok sağlam bi ilişkimiz yoktu zaten kendisi benim ailemle tanıştı sadece şimdi tekrar annesine konuştuğumuzu söylemiş ama annesi yine dolduruşa getirdi. Bana seneye evleniriz felan dedi annesi muhabbeti çıktı döndü diyor ki bana bel bağlama evlenme hevesinde dahi değilim 30 yaşına gelmiş bi erkek gibi davranmıyor bu söylediğinin ne anlama geldiğini ben kendim açıkladım güven vermiyorsun bu şekilde diye gerçekler yazmış bende sildim her yerden mecbur. Annesi ikidir dolduruşa getiriyor oğlanı madem böyle ne görüşüyon benimle tekrar çok sinir oldum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaw yok ne annesi yemeyin bu numaralari :)
annesine gitsen hemen dugunu yapar :)
adam istemiyor bosda kaldiginda geliyor sonra annem diyor olan bu
Bilmiyorum annesi aşırı titiz biriymiş evcil bi hayvanım var ona bile taktılar
hepsi bahane :)
Olabilir bi de şey dedi mesela arkadaşlarım hep evlendi dedi onlara bi özeniyo ama ilişki yürütme de 0 bi yapısı var evlendim demek için evlenecek bi arkadaş 😂
hayir ya :)
1 - ) annesinin haberi bile yok
2 - ) onun evlenme guzellemeleri senin bu tavrina evlilik tavrina senpatik görünsün diye
Annesinin kesin haberi var annesi dolduruyor çünkü onu bana karşı kendi ağzıyla söylüyo ben sadece şu an evlenmeyi düşünmüyorum başka planlarım var dedim hatta tam söylemedim bile
:)))))
tekrar soyluyorum :)
annesinin en ufak bir haberi yok :)
Dikkatli oku yazdıklarımı
Evlilik kararı alırken, ANNE istemiyorsa o evliliktende, eştende adama hayır gelmez. Bugün zar zor evlendin say, annesi seni ayırır. Ayrıca adam 30 yaşında yazmışın, bu yaşta anne anne diyorsa işin daha da zor. Anlaşılıyorki o evin patronu anne. Evlensende senin evin patronu gene anne olacak.(Anne seni istemiyor) kes irtibatı. Senin bu olay gibi, etrafımda çok evlilik var, hepsi mutsuz , ve ayrıldılar🤷🏻♀️
Kestim konuşmayı tekrar bu şekilde annesinin girmesi hiç hoşuma gitmedi bide şöyle bi şey var onunla ilk ayrıldığımdan beri benim yüzüm gülmedi annesinin bi şey yaptığını düşünüyorum bana
Tm işte dediğim gibi. Anne hep baş rol olacak. Bişey yaptı dedin, büyü vs.. ima ettin herhalde. Evlensen seni bu kadın 3 harflilerin ailesine dahil eder. Gerçekler maalesef bu.
Ne demişler;
Bir kötü yedi , mahalleyi 💩lar
Ben yaptığından şüpheleniyom tam bilmiyorum ama 5 yıl önce hemen hayatım bi anda darmadağın oldu bunu zaten istemiyorum söyledikleri çok mantıksız annesiyle yaşlansın
Ana kuzularından uzak dur. Erkeğim diye de gezmesin o
Geziyo maalesef
Yeni biri çıkar karşına inş. Çoğu erkek için anne beğenmiyor bahanedir. Sevişip heveslerini alınca annem istemiyor derler
Keşke bunun da annesi bahane olsaydı bu şekilde 2 kere aynı olması travma oldu bende ilk başta da ikimiz karşılıklı ailelerimizle tanışcaktık o benimkilerle tanıştı ben tanışcağım sıra kavga ettik bilerek oldu
Üzüldüm sıkma canını. Kurtulmuşsun. Evlenince ailesinden yeterince kopamayan erkekler başa bela olur.
Kurtuldum da insana ister istemez dokunuyo ben yaşı geçiyo düzelmiş tir umudundaydım daha beter olmuş
insan bu. Değişmiyor maalesef. Gülümse bakim :)
maalesef aşırı üzgünüm şu an
Hala üzgünmüsün
Evet değmez ama insan üzülüyor
Bence sen kurtuldum diye şükret.
Onun için çok şükrediyorum ama ikinci kez aynı konu olmadı çok zoruma gitti içime bi boşluk oturdu
Biraz zamana ihtiyacın var. Keşke denenmişi bir daha ciddiye almasaydın. hangi şehirdesin
Keşke demenin faydası kalmadı işte şehir önemli mi
:) evet önemli tabi. Sana önerilerde bulunayım istemiştim.
Ne önerisi ki
İstanbul'da isen benimle sohbet edebilirsin :)
Değilim başka bi şehirde yaşıyorum 🙂
O zaman İstanbul'a gel :)
Anasının sözünü durmadan söyleyen erkekten koca olmaz
Evet hayatıma girip beni her fırsatta pişman ediyo şimdiden bi gelecek hiç olmaz
Ondan uzak dur boşluğa düşünce seni arıyor ceptesin sen sana karşı gram sevgisi yok seni kullanıyor onunla muhatap olma
hayat amacın sadece evlenmekse
bu mubabbetleri çekecen
Kesinlikle değil çekemiyorum bu muhabbeti hiç bi şekilde
Òözel hayatına fazla girmek istemiyorum ama bence o ilişkiden bir hayır gelmez yani kendi istediğini yap sana kalmış bir şey
Konuşmayı kestim zaten bi daha da olmaz artık
İyi yaptın:)
Onla bosan
Evi değilim ki zaten konuşmayı kestim