Erkek arkadaşım ve annesi arasındaki ilişki?

Arkadaşlar benim bir erkek arkadaşım var 6 aydır beraberiz. Annesini tanıyorum önceden. Kendisi annesi ve babası ile çok sorun yaşadığı için üniversiteyi başka şehirde okumuş. Askerdeyken de annesi babası boşanma kararı almış. Zorla barıştırıp dönmüş. Fakat bundan 3 sene sonra annesi ve babası boşanıyor bu sefer tutamıyor evliliği çünkü babasının annesini aldattığı ortaya çıkıyor. Erkek arkadaşım babasının annesini defalarca aldattığını biliyordu ama annesine hiç söylemedi. Hatta birkaç kere de annesinin babasını aldattığından şüpheleniyorlar vsvs. Babası yeniden evlendi bu arada. Size annesini şöyle anlatayım; dünyada anne olmaması gereken biri varsa o da o kadındır. Hayatımda bu kadar bencil bir insan görmedim ve erkek arkadaşım da annesi hakkında böyle der bana hiç anne olmadı diye. Çocuklarına asla anne sevgisi aşılamamış, evde yemek temizlik hiçbir şey yapmaz, kafasına göre çıkıp gezer arkadaşlarıyla ki genelde genç kız arkadaşları, kendisi 44 yaşlarında ama 35 filan gösteriyor zayıf bakımlı bir kadın. Giyimi kuşamı fiziği benden iyidir. Lükse aşırı düşkündür. Evde birşey yapılacaksa kesinlikle kendisinin sevdiği istediği şey yapılır. İstediği mutlaka olur olana kadar diretir. Evlerimiz yakın olduğu için sabahtan akşama kadar evlerindeyim. Bu sebepten zaten ev ortamını ve kendisini bu kadar iyi tanıyorum çünkü gözlemledim. Evde genelde askılı veya elbiseler giyer kendi evi tabi rahat etmek isteyebilir sonuçta neyse. Kendisi işteyken tüm işleri de erkek arkadaşım yapıyor (babası varken de babası yapıyordu ama boşandıkları için kız kardeşi annesi ve kendisi yaşıyor son üç aydır çünkü erkek arkadaşım son üç aydır memleketinde coronadan dolayı fakat annesi babası boşanalı 2 sene oldu) yani bir nevi babasının yokluğunu kapatıyor, evde tek erkek. Mesela evde film izliyoruz annesi de evde tabii ya elli kere erkek arkadaşımı çağırıyor yanına boktan sebeplerle işte yok ders çalış yok evi süpür yok çamaşırı ser yani biz bir filmi 4 saatte izliyoruz. Kendisi bir salsa zaten çocuk bunları her gün yapıyor. Ya da ne bileyim salak saçma sorular sorup gönderiyor. Sonuç olarak erkek ark da annesine muhtaç hissediyor çünkü bir işi gücü yok henüz ve annesinin maaşıyla geçiyorlar bu yüzden annesi ne derse onu yapmak zorunda hissediyor. Asıl konumuza dönelim. Kız kardeşi bazen babasında kalıyor yani kendisi annesiyle tek oluyor akşamları ve geceleri. Annesi mum yakıyor gitarla şarkılar vs. Az önce erkek arkadaşım bizdeydi annesini de arkadaşına bırakmıştık normalde saatlerce kalır ama erkek arkadaşım bize ne zaman gelse annesinin erken eve gidesi filan tutuyor. Hani normal kaynana tripleri diye düşünmek istiyorum ama bundan fazlası olduğunu hissediyorum. Kadın dul ve kocasız yani erkek ihtiyacını erkek arkadaşım karşılıyor. Dışarıdaki insanlardan eşi ya da sevgilisi zannedenler oluyor, cinsel ihtiyacını da karşılıyor olmasından şüpheleniyorum sonuçta annesi yeniden evlenmesin diye bunu da karşılanmasını isterse salakça düşünüp yapabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kafamda kurduğumu düşünmeye başladım ama yine de mantıksız birkaç şey var, Annesinin yanında yakın davranırdı bana ama son zamanlarda yapmıyor niye diye sordum fark etmedim dedi ama bariz mesela yanıma oturmuyor ya da elimi tutmuyor annesi gelince uzaklaşıyor. Normalde böyle yapsaydı hep saygıdan filan derdim ama başta sürekli yapıp şimdi yapmamasına anlam veremiyorum. BideGöğüslerdenkonuşurkenannemin göğüsleri çok büyüktü şimdi küçücük kilo verdi erkek gibi dümdüz dedi südyeninden anlamış güya
Güncellemeler
+1 yıl
Yani gördün mü de küçüldü diyorsun belki destekli takıyordur dedim ağız aramak için, yok biliyorum südyeninden anladım dedi tişört giyince erkek gibi duruyor dümdüz filan dedi. Ayrıca bazen Annesi de geliyor elini filan koyuyor omzuna elini tuttu geçen ama erkek arkadaşım çrkti elini uzandı beni öptü bana doğru oturdu, ben annen gelince niye böyle yapmaya başladın dedikten sonra tabii. Of kafayı yemek üzereyim...
Erkek arkadaşım ve annesi arasındaki ilişki?