Güncellemeler
+1 yıl
Kafamda kurduğumu düşünmeye başladım ama yine de mantıksız birkaç şey var, Annesinin yanında yakın davranırdı bana ama son zamanlarda yapmıyor niye diye sordum fark etmedim dedi ama bariz mesela yanıma oturmuyor ya da elimi tutmuyor annesi gelince uzaklaşıyor. Normalde böyle yapsaydı hep saygıdan filan derdim ama başta sürekli yapıp şimdi yapmamasına anlam veremiyorum. BideGöğüslerdenkonuşurkenannemin göğüsleri çok büyüktü şimdi küçücük kilo verdi erkek gibi dümdüz dedi südyeninden anlamış güya
Güncellemeler
+1 yıl
Yani gördün mü de küçüldü diyorsun belki destekli takıyordur dedim ağız aramak için, yok biliyorum südyeninden anladım dedi tişört giyince erkek gibi duruyor dümdüz filan dedi. Ayrıca bazen Annesi de geliyor elini filan koyuyor omzuna elini tuttu geçen ama erkek arkadaşım çrkti elini uzandı beni öptü bana doğru oturdu, ben annen gelince niye böyle yapmaya başladın dedikten sonra tabii. Of kafayı yemek üzereyim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne yani erkek arkadaşın annesiyle mi yatıyor diyorsun?
Böyle denince çok mantıksız geliyor zaten olay mantıksız da ama annesine ve annesi ile arasındaki ilişkiye ( anne oğul gibi olmamışlar hiç) bakılırsa bilmiyorum olabilir diye şüpheleniyorum
Yok ya sen kuruntu yapıyorsun kadın mı kalmadı da annesine öyle şeyler yapsın. Annesinin erkek ilişkileri nasıl peki rahat bir kadın mı
Ya ben de öyle düşündüm ama annesinin yeniden evlenmesini ya da biriyle görüşmesini istemiyor erkek olarak. Nedeni de yeniden evlenirse çocuk olsun istemiyor menopoza girsin naparsa yapsın diyor. ben de görüşür isterse biriyle dedim yok öldürürüm filan dedi ama bunu ilk tanıştığımızda da diyordu şimdi de diyor annesi o yüzden görüşse bile söylemez ki sanmıyorum görüştüğünü hep evde ya da arkadaşlarında zaten. Ben de diyorum kendi kendime hani kadın sonuçta iki senedir kocası yok ihtiyaçları vs olabilir şimdi bu da kimseyle görüşmesin evlenmesin diye böyle birşey yapabilir mi işini garantiye almak adına?
Ne yani annesi kimlerle görüşmesin garantiye alsın diye oğlu mu ihtiyacını giderecek
Daha önce sadece fiziksel anlamda başkalarıyla da yatan bir insandı baya hızlıymış zamanında yani, askerden sonra duruldum midem bulanıyor o zamanlardan dedi. Annesi için evlenmesin diye filan yeniden yapabilir mi bunu acaba. Çünkü beni sevdiğine eminim yaparsa duygularıyla yapmaz ama beni içten içe öldürüyor bu düşünce. Yüzüne utancımdan söyleyemiyorum da öyle birşey varsa bile bunu bana söyleyemeyeceğini biliyorum nasıl söylenir ki bu ya da nasıl sorulur ki...
Özelden yazar mısın ordan konuşalım
Gizli üye diyor nasıl yazacağım yeniyim daha :(
Gizliden çıktım şimdi yazabilirsin
Seviyem yetmediği için mesaj atamadım ama takip ettim sen atabiliyorsan atar mısın
Umarim kaygilarin bosa cikmistir yoksa hala o kurt icinde mi?
abla hikayenin devamı gelirse bana bi link falan bisey at
Eminmisin
Neye emin miyim? Böyle düşünüyorum bu sebeplerden ve kuruntu mu yapıyorum acaba diyorum
Aralarinda birsey olduguna? Tespitin var mı
Hayır tespitim yok yani birşey yakalamadım, zaten yanımda yapmazlar ben evden gidince yaparlar ya da uyuyorum dedikten sonra yani yakalamam imkansız. sadece gözlem ve hislerim ile böyle birşey düşünmeye başladım
Oyle birsey varsa cocugu sana yedirmez
Yani benden ayrılır mıydı erkek arkadaşım öyle birşey olsaydı?
Yaşı büyük gibi
Yaşı büyük ama kendisini görsen en fazla 35 dersin çok ciddiyim
Senin düşüncelerin arkadaşım olmuş
Sen iyi düşüncelere sahip değilsin
Arkadaşın mı olmuş?
Nasıl yani
Düşüncelerin arkadaşım olmuş yazmışsın onu anlamadım
Senin düşüncelerin arkadaşım demek istedim
hiiiç!
Özel yaz uygunsuz kelime diye düzeltiyor bu site demem o ki zihniyetin bozuk
Zihniyetim bozuk değil aksine mide bulandırıcı birşey gerçekten öyle birşey varsa aralarında fakat çok Araştırma yaptım böyle ensesst ilişkiler varmış bu sitede de okudum lanet olsun ki varmış
Ben sana ne diyeyim ki
Yapabilir evet
Neden böyle düşündün
Çüşşşşşşşş
Ne çüş ya
Çüş tabi
Doğru ya da yanlış de geç zaten kendime yakıştıramadınız bir düşünce psikolojik olarak da kolay bir dönemden geçmiyorum. Düşüncen varsa paylaş yoksa yazma lütfen ihtiyacım olan bu, bu sebeple paylaştım
Yok
Hmmmm
Ne hmm
Yani gördün mü de küçüldü diyorsun belki destekli takıyordur dedim ağız aramak için, yok biliyorum südyeninden anladım dedi tişört giyince erkek gibi duruyor dümdüz filan dedi. Ayrıca bazen Annesi de geliyor elini filan koyuyor omzuna elini tuttu geçen ama erkek arkadaşım çrkti elini uzandı beni öptü bana doğru oturdu, ben annen gelince niye böyle yapmaya başladın dedikten sonra tabii. Of kafayı yemek üzereyim...
Buna hmmmmm
Ya dalga mı geçiyorsun görüşün yoksa yazma arkadaşım burada bir sıkıntı paylaşıyoruz adama bak ya
Görüşüm sen çok fazla filim izliyorsun diye bilirim
Araştırdım ve böyle kansız iğrenç ensestlik varmış ülkemizde dahil
Hmm
Yok artık
Neden?