Her bayramda kendisini ben ararım bayramını kutlarım ama erkek arkadaşım annemi aramaz o yüzden annem de bu duruma kiziyo zaten 1 kere görüştü annemle de. 2 hafta önce de erkek arkadasimin babası anju oldu kalp damarlariyla alakalı ama küçük operasyon bende erkek arkadaşıma geçmiş olsun dedim istersen geliyim dedim yanına geliyim hastaneye dedim ama gerek yok dedi geçmiş olsun dediğimi söyle dedim. Sonraki hafta zaten evlerine gittim annesine geçmiş olsun dedim sağol dedi. Erkek arkadaşım dedi 2 hafta görüşmedik Şeyma nerde diye sorup durdu dedi ayrıldınız mı dedi demiş neyse şimdi konuşuyoruz annesi demiş geçmiş olsuna aramadilar falan ailesi. Ama zaten samimiyet yok annemle kadın bir kere görüştüler annesinin telefon numarasını annem istedi erkek arkadasimdan atmadı bile yani neden simdi suçlu ben oldum aramayan taraf oldum. Yok damat arayan çok var falan demiş geçen seferde demişti akrabaları birilerini söyleyip duruyormuş erkek arkadaşım dedi kim istiyo ki onları. Neden böyle oluyo suç bende mi aramadi oldum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben iş tamamen ciddiye binmeden herkesin iletişimde olmasına karşıyım. Zamanında yaptım bir daha tövbe. Bak şimdiden aradı aramadı muhabbeti var. Gecmiş olsun başın çok agrır
Ya sizce de hakli değil miyim aileler tanissa Aranır ama ortada bisey yok yani kadını abimin düğününe bile çağırdımciddi bisey olmadan şimdi yanlış anlarlar seni dedi etti ben size karşı değilim dedi oğlum ne isterse o olur dedi evlenince anlaşılır dedi ama yani sadece bir kere annemi gördü kadın numara yok bisey yoj ayrıca anneme de demedim ameliyatı neden yani ben mi sucluyum 2 kere geçmiş olsun dedim
Ben ciddiye binmeden anneyle de tanısılmaması taraftarıyım işin zor
Sen en baştan annesiyle samimi olmuşsun yüz vermişsin, aileler tanışmadan aile içine girmişsin ve değerini kaybetmişsin. Geçmiş olsun bu saatten sonra evlilikte, nişanlılıkta hep sorun olacak. Adla değer görmeyeceksin ve ezileceksin.
Arasam suç aramasam suç oluyor ben en basta sadece ciddiyetimizi gösterelim aileler bir olsun niyet belli olsun istedim ama o bekliyor. Sadece anju ve kadına kendim geçmiş olsun dedim hem erkek arkadasimi arayıp dedim hemde yüzüne söyledim babası yok diye. Değer falan da kalmadı haklısın öyle cepte görünüyorum ki her şey göze alınıyor bildiği için de bana bunları söylüyor. Sahip cikilmasini isterdim
Evet o yüzden ya devam edeceksin aranızdaki sevgi saygı kıymet tamamen bitecek ya da bitireceksin yol yakınken ve daha rahat atlatacaksın. Nişan atmak ya da evlenip boşanmak daha zor olur senin için
Öküz evcilleştiemeye dönüyor ilişkin
Yoruma İstemsizce güldüm
Valla böyle ya. Ben mi erkek tarafiyim da herkes aricak edicek annem bile bilmiyo anjuyu samimiyet yok bisey yok bisey yok hep diyorum bari ciddi şeyler yapalım tanışsalar ama ona bile şu an hayır diyo sonra suclu be n geçmiş olsuna aramadi diye suçlu ben
@thenilufer bunun evli versiyonuna telefonumun otomatik yazdığı bir cümle var
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim
Dalga geçmeyin napiyim ya suçlu degilim ki 🥲
Suç yok abicim ayrıl sadece
Abi istemez miyim bende hayırlısı olsun ama elimde değil keşke. Bazen bilerek annesi demiş gibi bana diyo gibi geliyo hatta. Ya kadın beni görünce hakkınızda hayırlısı olsun evlenin diyo sende ise gir beraber evinizi kurun diyo o da çalışsın hep diyo yani kötü bisey demedi de bana farklı ona farklı mı konuşuyor
Onunla olmaz abim adam öküz kendini harcama
Haklısın abi nasıl da çok seveni harciyolar böyle
Mantık kullan