Erkek arkadaşımın annesi?

Her bayramda kendisini ben ararım bayramını kutlarım ama erkek arkadaşım annemi aramaz o yüzden annem de bu duruma kiziyo zaten 1 kere görüştü annemle de. 2 hafta önce de erkek arkadasimin babası anju oldu kalp damarlariyla alakalı ama küçük operasyon bende erkek arkadaşıma geçmiş olsun dedim istersen geliyim dedim yanına geliyim hastaneye dedim ama gerek yok dedi geçmiş olsun dediğimi söyle dedim. Sonraki hafta zaten evlerine gittim annesine geçmiş olsun dedim sağol dedi. Erkek arkadaşım dedi 2 hafta görüşmedik Şeyma nerde diye sorup durdu dedi ayrıldınız mı dedi demiş neyse şimdi konuşuyoruz annesi demiş geçmiş olsuna aramadilar falan ailesi. Ama zaten samimiyet yok annemle kadın bir kere görüştüler annesinin telefon numarasını annem istedi erkek arkadasimdan atmadı bile yani neden simdi suçlu ben oldum aramayan taraf oldum. Yok damat arayan çok var falan demiş geçen seferde demişti akrabaları birilerini söyleyip duruyormuş erkek arkadaşım dedi kim istiyo ki onları. Neden böyle oluyo suç bende mi aramadi oldum
Erkek arkadaşımın annesi?