Annem sinir hastası gençliğimi mahvetti bende cocuklugumda sinirli biri oldum. Ona kiyamafigim icin affettim erkek arkadasim da annemle küsmeme cok karsi cunku onun anası kapı gibi arkasında. Bugün uyandım bas bas bagriyor ölmej istiyorum diye gecende intihar edicem diyordu yok onda o potansiyel bana psikolojik baski yapsim diye bunlar. Artik tutamiyorum kemdimi evden tutup atasım geliyor ya ben tacize ugradim gelmedi bile benle karakola o zamanlar 17 yasindaydim yalvara yalvara tehditle goturdum bunlar icimde hep uktedir bi. Gecen damarima basti kufut ettim dayanamıyorum artık konusmadi benle calismami istiyor ama ben okuyorum. Gittim gene ilerde erkek arkadasimin ailesiyle tanistiricam diye barismak icin kek yaptim kahvaltı hazirladim gotuedum falan boş ver git diyo. Yani allah bana sabir versin
Güncellemeler
+1 yıl
Sktr git diyo boş ver değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne olursa olsun ailene sirtini donme ve asla ailendenn utanma. Erkek arkadasinada yasadigin olaylari anlatma. Erkek arkadasina sadece annenin sinir hastasi oldugunu, boyle bir kadn olmadığıni ama hasta olduğunu anlat. Her seyi en bastan bilsin
Ailene sirtini donme diyosun yasadiklarimi yasasan kaldiramazsin en ufak imkanim olsa yok edicem annemi bu evden ya da yok olucam..
Evet sanırım anlatmam gerek rezil edicek beni cunku hep yapar
Erkek arkadasini tanımıyorum. Ama seni sahipsiz bilmesinler. Ailenin sorununu onlara anlatirsan, yarin bir gün senin annende bak sana boyle yapmış derseler daha cok üzülürsün. Anlayabiliyorum cok zor. Ama ne olursa olsun asla annenini kimseye cpook kotu anlatma. Sadece hasta olduğuu soyle ve bu nedenden ötürü boyle oldugunu anlat bence. Yakin zamanda evlenirsin. Annende senin kiymetini zamanla anlar
Anlatmayı bende doğru bulmuyorum ama üstten bi bahsedicem. Ama sahipsiz olduğum bariz, babam annemle ayrı bir seye yaradığı yok. Mesela babannemler dr kötü onların kötülüklerini anlatabilirim ama anne babamı cok fazla söylemem. Ilerde annem beni herkesin icinde rezil edecek cunku hep böyleydik karakol mahalleye hep rezil olma falan. Onun ailesi cok duzgun cok arkasindalar. Ben annem yüzünden sinir hastası oldum ilişkimin basında erkek arkadaşıma da yanıttım hep annemden öğrendiğim küfürler kaçtı ağzımdan. Ilişkin zedelendi ama ben artık toparladım kendimi lakin annemi duzetlemiyorum
Bir şeyleri muhakkak eksik kalacak her seyin ustesinden gelmek zor. Üzülme ve sevdigin çocuğa güven. Birbirinizi seviyorsaniz ve ailesi akli basinda insanlarsa. Onemli olan senin nasil olduğunu düşüneceklerdir ve seninde arkada duyacaklardir.
Erkek arkadaşınla bunları paylaş. Anlat. Zaten paylaşım yaptıkça birbirinizi daha iyi tanır daha özel hissedersiniz. Ve annenin bu halini dert etmez kimse.
o cok önyargılı biri boyle kotu bilsin istemuyorum ve anlatınca sogur her sryi paylasmayin der iliski koclari bile. Ama cok yıprandım demin bide geldi suratina scym senin falan diyor ilerde rezil olucam 😞onun ailesi cok destekçi cok seviyolar ogullatini da kizlarini da.
Hayatım saçmalama lütfen. Ailevi problemleri olan kızlar daja çekici gelir bir erkeğe. Mesela konu ailene geldiğinde geldiğinde "benim ailemle aram yoktur maalesef" dersin. O da sorar. "anlatmak istemem normal insanlar gibi değiller" dersin o da ısrar eder. Anlatırsın. Yani bunları anlatmalısın.
Ailesiyle arasi iyi olmayan kimseyle olamaz algisi var erkeklerde tam twrsi yaniliyosun
Kendi agziyla dedi bunu bide
Ama senin annen sorunlu. Olay bu. Sen zorunlu değilsin. Yanlış düşünüyorsun bence.
Sorunlu ve onun annesi cok arkasinda aileler bildigin biz hic oyle olamadık hep karakol hep mahalleye rezillik. Beni ilerde isteyeceklerini hic sanmıyorum
Ya kızım sen iyi misin. Annene kimse tahammül edemez, senlik bi mesele değil anlamıyor musun bunu? Allah Allah. Eğer bu yüzden sana önyargılı olacaksa seni anlamayan biriyle evlilik hayalleri kurma zaten. Seni anlayabilecek, sana destek olacak, şefkat gösterecek biriyle ol.
Haklısın ama kimsem yok bana acısın da istemiyorum. :(
Mesela erkek arkadasimla bi konuda tartışırken annem geldi odaya bağırdı kimse seni adam yerine koymaz diye. Rezillik bilemem kaç.
Ya acındırarak anlatma. Annenin sorunlu bi insan olduğunu anlat yeterli. Annem biraz sıkıntılı biri o yüzden bazen kavgalarımız oluyor de geç
Karakolda bile yanımda olmadılar. Bi ara boşluğa düştüm anlatayım dedim boşverdim. Babamda tuhaf biri geçen konuşuyoruz şakalaşmak istedim borçtan müebbet yemişim diye bana "bence sen başka bir şey yemissin" dedi. Elbise alırım bu çok uzun kısalt daha hoş durur der. Nereye düştüm ben anlamıyorum.
Annen erkek arkadaşın olmasına karşı mı
Yok ona her seyimi anlatırım karşı degil ama beni ona rezil ettiği oldu
Naparak
Olursun garanti işin zor.
Peki ne yapmalıyım 😔 beni rezil etmesin sussun diye kek yaptim bir suru sey hazirladim evi temizliyorum bana geldi suratina s.. senin ben diyor.