AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Ben alırım merak etme
Şahit olduklarım var. Var öyle şeyler..
Kadınlar artık gözümde bitti
Olabilir niye olmasin
Çoğu kez reddedildim yani evet
Cinsellik amaçlı red ettiğim oldu
Eee yani, gayet normal karşılamanız lazım.
Türkiye’de bu ihtimal çok düşük.
Herkes reddedilebilir
Kadınlar daha çok reddediliyor
Evet guzellik algisi kadinlarda daha acımasız ve her seyine bakiliyor 1 izelligi dahi tutmazsa reddediliyor hem zeki hem basarili hem de erkegin lafindan cikmayan biri olmasi gerekiyor xeniliyor cok arkdqsil reddedildi bu yuzden Ma ben reddedilmexim cunku ask isine bulasmadim xnznxnnxz
Kadın bir erkekle nasıl konuşulacağını bilmediği için reddedilir, edebiyat yapmana gerek yok
Edebiyat yapmıyorum zaten ve şunu soylemeliyim ki kimse kimseyi uyice tanimadan onun zihninin icine girip onunla nasil konusulacagini cozemez normal insan gibi konuşur oyke abkacak olursak herkes reddedilir
Nazikçe reddettiğmde bile arkamdan iftira atan kızları gördükçe az bile diyorum bence
Herkesi ayni kefeye koyma jul hakkidir yarin obur gun sana yapilir
Kul*
Bana da yapılıyor zaten portakallı kekim
Genel olarak erkekler reddediliyor
Reddettiğim örnekler var 🥳
reddedilmez diye bir kural mı var
Elbette. Ben ettim. 😀
Evet var 🙂 normal
@Ebru2777
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
Elbette red edilmeleri normal
@Gri3480
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
Zamanında yemisligm var
@qüneşinsahibi
Görsen suanki haliyle gebeş kaplumbağasina benziyor dersn nesini begendn dersn snde
@qüneşinsahibi
Leonardo dicaprio ya veya brad pitt e benzememesi imkansız
Edilsinler bir zahmet bazılari
Helal
@fesfs
@Lazjoker sevgilisi olan erkeğe yürüyenler rededilsin bir zahmet
@fesfs
Ama 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkeklerle asla yürümez kadınlar. Böyle erkek kendilerine yazsa direkt reddederler.
erkekler kadar olmasa da onlar da reddediliyor
etmişliğim oldu 3 kişi
Sanmıyorum. Ben görmedim
Zamanında evet
Yıllar önce
Kadinlar da red edilir.
Çok zor bir ihtimal 😅
@ChocoOrb
Kendimden biliyorum evet :D
Kalbinde başkası varsa red edebilir.
Kadınlar da erkekler tarafından reddedilir
Olmamasını düşünmeniz enteresan
Ben reddetmedim ama çok red edildim maalesef.
Şahsen artık reddecek haldeyim ve ettimde
Edilir abazan olmayan tarafından
Neden kadının ne özelliği var niye reddedilmesin ¿
Birçok erkek her kadına kalbini açıyor ya, mezarlık gibi kalpleri var ya :D acaba bazı erkekler her gelen kadını reddedemiyor mu diye düşündük djjf
Bir şeyler oldu.
Ne oldu
burada olanlar mı , yoksa reelde olanlar mı hangisi konuşulmalı bilmiyorum ki.
Affınıza sığınarak yazıyorum.
Ordan bakılınca kadın avcısı gibi mi görünüyorum?
ya da hayatında hiç bir şey yaşamamış biri gibi mi?
Bakın beyfenzi sadece bir soru bu, onun dışında istisnalar elbette vardır :D
Bende sorunuza düzgünce cevap vermeye çalışıyorum.
Öyle de olduğunu düşünüyorum.
Hanımefendi.
Reddediyorsa başka sevdiği vardır.
tabi ki neden olmasın
Ben bir kez reddettim ama sonra pişman oldum
Flörtüm beni reddetti 😭
Bu konuyla ilgili konuşmak istiyorum seninle takip attım
evet ben reddedildim.
Edilir. Edildim. Gayet doğal
Edilir niye edilmesin
Evet
Evet edilir ama çok az
O azınlığa girdim ben 😪
Sorun yok asla takma bana güven devam hayata 😂
Tabiki evet
@gizemnurr9
Evet edilir
Evet reddedilir
Evet reddedilir
Evet reddedilir
Elbette
Reddedilir 😌
Kadına doymuş bir erkekse reddeder.
İllaki edilen vardır
E herhalde biz erkekler de reddedebiliriz.
Herhalde
tabiki red ederim keyfime kalmış o
Edilir
Reddedilebilir.
Tabiki ne sandın
Reddedilir tabi ki.
Evet reddedilir.
edilir