ՏҽӀɑʍՏ
Kadınlar da karşı cins tarafından reddedilir mi, yoksa reddedilmek erkeklere özgü bir şey mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
Kadınlar da karşı cins tarafından reddedilir mi, yoksa reddedilmek erkeklere özgü bir şey mi¿

Neden erkeklere özgü olsun? Bu kadınlar neden kendilerini bulunması hint kumaşı sanıyor ve her zaman kendi dengi değil daha iyisi hatta en iyisini kendine layık görüyor? Erkek de kendi istediği kişiyle birlikte olabilir ve istemediği kişiyi reddedebilir. Erkek reddetmiyorsa kıramadığındandır. Bunu karşısındakini kırmadan, incitmeden söyleyebilmenin yolunu arar. Kadınlarda ilginç bir şekilde reddettiği erkek sayısıyla övünüp gurur duyma özelliği var. Böbürlenmek için çok ezik bir konu. Genelleme yaptım bu arada, her kadın öyle değildir. Iki tarafın da iyisi de kötüsü de var.
Şşşş aloo ahdjsj
Tamam bee ayar vermesene sana laf yok tabii ki ahdkdhdk
Uğraşacaktım senle djfj
Çok çabuk r yaptım ya malzeme vermedim sana shdkdjk
Evet tüh sana
Hadi baştan başlayalım. Kadınsınız diye her şey sizin hakkınız mı ya!
Yok asla değil 😅
Ee kapışamadık sen minnoş oldun şu an sana atak yapamam ki başını okşarım bu halinin 😅😅
Haklıysan ne diyecem aloı
Hahaha başta uğraşmaya heveslenmişsin ya çirkefe yatıcan sandım 😅
Tabi ki reddedilir.
Ama erkekler kadınlardan daha esnek oldukları için ufak tefek şeylerden dolayı reddetmezler. Bir kadın reddediliyorsa ciddi sorunları vardır ya da gerçekten kendi ayarının çok üstünde bir erkeğin peşinden koşmuştur.
Ben de birkaç kişiyi reddettim şimdiye kadar. mesela en son buradan biriyle tanımıştık. Biribirinmize tel no verip konuşmaya geçtiğimizde kesintisiz 5 saat vıdı vıdı vıdı konuştu. Neredeyse baygınlık geçirecektim. En sonunda engelledim bitti gitti.
Yani erkeğin reddedilmesi sıradan bir durumdur ama kadın reddedildiyse ciddi ciddi kendini sorgulaması gerek. Ciddi bir problem vardır yani.
Reddedilir de bu daha çok doğrudan olmaz. Kadın zaten istenmediğini anlayıp uzaklaşır doğrudan red yemez genelde. Ama bazen bazı takıntılı kadınlar ısrarcı olabiliyor o beni nasıl reddeder? Edemez deyip hırs yapabiliyor bu durumda bile doğrudan gelip Instagram telefon numarası almak için değil de daha başka bahaneler sunup yakın olmak istiyorlar. Ama çok ısrarcı olurlarsa eğer o boyuta gelirse red yiyorlar. Kadınlar zeki canlılar işini bilirler ama olgun kendini geliştirmiş işinde gücünde maskülen bir erkek reddeder bu da çok rastlanmayan bir durum.
Merhaba! Niye böyle diyip bizi aşşagılıyon ki ne
Tabili rededilir neden edilmesin ki toplumda malesefki bu algı var sanki kadın istediği her erkeği rahatça elde edebilir diye böyle bir şey yok bence bu algıda yine erkekler tarafından böyle oldu çünkü erkekler begensede begenmesede hemen teklifi kabul ettikleri için artık böyle bir algı oldu.
Aşağılamak mı 😅
Tabii ki kadınlar da karşı cins tarafından reddedilebilir! Aşk ve ilişkiler herkes için karmaşık ve tahmin edilemez olabilir. Reddedilmek ne cinsiyet ne de yaş sınırı tanır; insan doğasının en doğal hallerinden biri bu. Ama şunu unutmamalısın, bir kapı kapanırsa diğerleri mutlaka açılır!
Peki şimdi soralım; reddetmek veya reddedilmek seni daha çok etkiliyor? 🧐❤️
Erkeklerde kadınlarda zorla kabul etçek diye bir şey yokta ben reddilen kız gördüm
Cevap
135Cevap
Tabi reddedilir, boşuna mı çirkefleşiyolar...😀
Tabiii ama çok nadir bir durum bu djdj
Nadir olsada olduğu zaman çirkefleşenler yok değil. Sjsjsj
@Acid_Qeenn
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
@Lazjoker Erkekler de dış görünüşünü beğenmedikleri ve kullanamadıkları kızı reddederler. Burada laf ebeliğine gerek yok. Kızlar tipini tam olarak beğenmeseler ddekendğlerine iyi davranan erkekleri hayatlarına alabiliyorlar ama erkekler de ben böyle bir şey hiç görmedim
@Rachelmiaa
Bir erkek bir kızı ancak kendisi 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise ve o an sevgilisi varsa reddeder. Ama kızlar 1.80 den kısa ve ortalama tipte tüm erkekleri reddederler. Erkekler kadınların içine bakarlar. Ama kadınlar sadece dış görünüşe bakarlar
@Lazjoker Erkekler kadınların içine mi bakarlar ZNMXMCNDJDJZJDJEJJDJDJS. Hiç güleceğim yoktu. Ayrıca bu saydığın maddeler dışında da reddeden erkek çok. Yani eğer bir erkek bir kızı çok güzel buluyorsa kendisinin sevgilisi varsa bile bunu umursamayabilir. Kızlar da tamamen dış görünüşe bakmıyor emin ol. Ben kendi adıma konuşuyorum, şimdiye kadar dış görünüşünü çok çok beğenmediğim ve çevremdeki insanların da çok tipsiz dediği erkeklere çok şans verdim ama hepsinde ya ilgisizliklerinden, ya yalan söylemelerinden ya da yaptıkları hatalardan dolayı bir şekilde bitti. Son olarak yakışıklılık ya da güzellik görecelidir, erkeklerin çoğu kendilerini aşırı yakışıklı bulunarak kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler. Ve bu yüzden de dış görünüşünü beğenmedikleri kızlara, çıkarlarına uyumayacak ve uçkur düşkünlüklerini tatmin etmeyecek kızlara asla şans vermezler.
@Rachelmiaa alakası bile yok ayrıca gülünecek bir şey de yok. Söylediklerim gayet doğru. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Yani erkekler sadece dış görünüşe bakmazlar. Ama kızlar sadece dış görünüşe bakarlar ve 1.80 den kısa olan yakışıklı olmayan erkekleri direkt reddederler. Dediğin kişilere gelince onlarla sevgili değil en fazla kanka olmuşsundur. Eğer ayrılma nedenim dediğin şeyleri 1.80 üzeri yakışıklı bir erkek yapsa asla o erkeği terk etmezdin. Dediğim gibi bir kıza ancak 1.80 üzeri ve yakışıklı erkeklere yazarlar. Red yerseler ancak o 1.80 üzeri yakışıklı erkeğin o an sevgilisi olduğu için red yerler.
@Lazjoker Ne kadar genelleme yaparak boş konuşmuşsun. Benim karşıma 1.80 üstü erkek de çıktı dış görünüşünü çok beğendiğim insanlar da. Ama günün sonunda bok gibi karakterleri olduğu için hayatımdan çıkardım. Her şey boy değil. Birçok kızın uzun boylu erkek hayali kuruyor olması her kızın böyle olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca erkekler dış görünüşe bakmıyor deme çünkü çok komik bir argüman.
@Lazjoker Ayrıca erkekler de seksi, genelde sarışın ve çok açık giyinen kızların yanında olurlar. Ben şimdiye kadar uzun zamandır tanışan çiftler dışında normal giyinen bir kızı ortalama bir erkeğin bile beğendiğini ve onunla konuşmak istediğini görmedim. Ama tam tersi sırf açık giyinmiyor diye erkeklerin ilgisini çekmeyen bir sürü kız da gördüm ki bunu kendim de yaşadım. Bir taraflarınızdan saçma sapan şeyler uydurmayın.
@Rachelmiaa sen benim kapalı bir kız istediğimi bilmiyorsun herhalde. Ayrıca erkekler en çirkin kıza bile yazıyorlar ama yine red yiyorlar. Çünkü kızlar sadece 1.80 üzeri aşırı yakışıklı erkeklerle sevgili oluyorlar. Evet erkekler dış görünüşe bakmıyorlar ama kızlar bakıyorlar. Bu arada bütün sevgililerin 1.80 üzeri olmuştur. Karakteri v. s sebeple ayrılmış olsan bile 1.80 kısa olup ortalama tipte olan ve karakterli olan erkekleride direkt reddetmişsindir.
Elbette edilebilir farklı erkekler de var dünyada
Edilen çok var sitede de görüyoruz 😅
Görüyoruz dimi djf
Bana da göstersene sevabına shdj
Allah Allah ya :D görmedim ben bir şey sjdjs
Ciddili diyom jdjf
@Sosyetic_SheqiiL benim sorular da var sjshs
@fesfs aa şimdi anladım galiba ahaha
@Sosyetic_SheqiiL haha bir arada tayfun vardı 😀😀onu biliyormusunuz kızlar
Kendileri gelip şov yapıyordur sjfj
Evet reddedilir, gayet normal bir durum.
Edilen var bayağı gördüm.
... Dalga mı geçiyorsunuz?
Neden ciddi ciddi cevapladın ki soruyu be abi...
Ben gördüm. Barış da sallıyor djjjfd. Kendim de reddettim yani tecrübe ile sabit sjdjr
Reddedilmek erkeklere özgü bir şey ¿ sdjs ben reddedilen bir kadın görmedim daha önce hiç.
Ya Kuzuşşş işte ya :D konuş konuş
Tabi ki ablamm :D ✨
Helal valla ellaam
💚🌸
7 yaşında reddedildim karşı sınıftan bir çocuk vardı. Ona bakar dururdum sonra bı gün karşı sınıfın kermesi bizim de beden egitimi dersimiz vardı. O annesinin yanındaydı bende siniftakilerle yakartop oynuyodum. Firsat bu fırsat deyip papatya toplayıp yanlizken yanına gidip çiçekleri vermiştim. Cok tatlısın bizim sınıfla oynarmisin dedim çocuk hci yüz vermedi annem orada durucam ben dedi.😂 Şimdi olsa asla yapmam. Tabi kucukken teklifi ben etmişim şimdilerde asla etmem en fazla ima ederim. O yüzden çocukluğum hariç hiç reddedilmedim. Teklif etmediğim için reddedilmedim etsem belki kadın olarak bende reddedilirim.
Reddetmek demeyeyım de, sevgılı olmak ıcın hıc enerjım ve ıstegım yoktu o aralar fakat kızın tam tersı hayat enerjisi yüksek ve ısteklıydı ben öyle olmadıgım ıcın reddettım gibi bır sey oldu , yanı bazı sosyal medyadakı erkeklere bakıp her önüne gelene yazan modelleri örnek almayın lütfen bızde insanız, o sıralar hayatımız kötü gidebilir ılgı göstermek istemeyebilir veya gerçekten bırseyınden hoslanmayabılır ve reddedebılırız sadece kız olsun yeter dıyen bır robot değiliz, bu sosyal medya erkeği ınsanlıktan çıkardı resmen bıraz hayata karışın
Reddedilir
Günde 10 bin tane abaza kız reddediyorum, umursamıyorum
Ne aşk, ne ciddiyet kalmış bu devirde. Her önüne gelene mi bakıyorlar bilmiyorum ama sürekli bana bakıyorlar bazen
Rahatsız oluyorum, umursamıyorum, hiç farkında değilmiş gibi görmezden geliyorum hepsini
Nerede buldun o kadar abaza kadını jdjf
Tramvayda dolu
Prensipleri ve kuralları olan erkeklerde var.
Reddettiğim çok kadın oldu. Evlenme teklifleri bile aldım reddettim.
Ha bu bir başarı değil tabiki. Ama bizimde sınırlarımız, isteklerimiz, kurallarımız var. Buna karşı çıkan, uyumlu olmadığımız kişileri tabiki reddetmekten başka çare yok 🤷🏻
Hemcinslerimi kınıyorum djdj
Söylemem 🙄
Ne dedim ya ne ettim jsdj
Evet düşündüm jsdj
Hee he ondan reddedilmişler
Edin ya edinnn
Laf olsun diye demiyorum ben birkaç defa reddettim. Birkaç diyorum çünkü çoğu korkak sadece bakıyorlar. Reddetme sebebim ise beğenmemiş olmak. Kalitesiz adam değilim, kalkıp kullanırım atarım düşüncesi de olmaz bende. Kimsenin günahına da girmek istemem. Gerçekten kendisiyle evlenmeye değer bir kız bulursam ancak o zaman olumlu olur. Zaten ben de 6 kez açıldım. Hep reddedilmiştim ama sonuncuda kabul edildim. Bu anlattıklarımdan da anlaşılacağı üzere bakirim. Şu an sevdiğim kızı kaliteli buluyorum ve zaten en başta da sadece evlilik niyetiyle bir kıza yanaşabileceğimi söylemiştim. Evlenmek için okulu bitirmeyi bekliyorum. İnşallah nasip olur en kısa zamanda evlenmek..
Edebilir hatta cinsellik konusunda reddeden erkekeğe gay mı acaba diyoruz ya da istemeyen erkeğe kinleniyor kadınlar. Kadınlar olarak bazıları için diyeyim erkek tarafından reddedilmek ağır geliyor bize. Keza platonik aşk yaşayıp söylemedim reddedilme korkusu yüzünden. 😁
Doğru dedin dkfk
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
@kumsaliledeniz07
@Lazjoker valla benim aşık olduğum kişi hiçte yakışıklı değildi ve bende de kısaydı vallahi lise zamanları. Sonra duymuş bide bana gülmüştü ona aşık oldum diye havalanmış bildiğin ama bir kere bile gidip konuşmadım. Uzaktan uzağa sevdim sonra unuttum gitti. Sevmenin çirkini yok. Çok güzel olup nice çirkin erkekler tarafından aldatılan terk edilen o kadar kız var ki. Buna iten erkekler senin şeyler de. Senin çirkin dediğin kıza da bir çoğu bununla yatma ihtimalim daha yüksek diye yazıyor. Bu zamanın erkeği de kadını da mâsum değil bunu kabul edildi edelim artık sahteliğe dayanamayan insan ya tek kalmayı tercih ediyor ya da ayak uyduruyor.
@Lazjoker 173 boyundayım aşık olduğum çocuk 167 felandı jdjdjdhdb
Edilebilir açıkcası biri benden hoşlanmıyosa gayet normaldir kardeşim begenicek diye bişey yokki hayatım takıntılı erkeklerle geçti korkunctı gerçekten bu konularda sırf beni sevmedi diye takıntı yapıcak bi kız değilim çok sükür bu hastalık çünkü iki kişi birbirini begeniyosa her ne zkkımsa aralarında olur yoksa yok 😂
Ben hep çaktırmadan terk edildim. şu an çok minnettarım. Bu rahat hayatımı onlara borçluyum. şu an evde 3 çocuk bakmakla ya da onun pis çoraplarını toplamakla uğraşıyor olabilirdim. Teşekkür ederim arkadaşlar. İyiki yoksunuz 😂😂😂😂
Woow efsooo hareket djfj
Reddedilebilir tabi ki neden reddedilmesin ki. Erkeklerde de prensip sahibi olup belirli karaktersel veya fiziksel kriterleri olan insanlar var ve öyle her gördüğü kadın için balıklama oltaya gelmez. Bazıları nefes alsın yeter kafasında olduğundan sanki erkeklerin hepsi duygusuz ve fırsatını bulduğunda asla hayır demezler gibi bir algı oluşuyor ama bu doğru değil.
Evet tabii ki. Kimisinin ilişkisi var ve sadık, kimisinin zevki farklı oluyor vs. Bakarsan bazı erkekler henüz fırsatı boş geçmek istememeleri veya reddetme opsiyonlarının da olduğunu görmemeleri dolayısıyla kendilerine gelen direkt teklifleri pas geçmeyebiliyorlar. Hepsi böyle değil tabii ki ama bu kafada olan çok gördüm doğrusu.
Asla. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
Bence reddedilir niye reddedilmesin ki şimdi genelde şöyle düşünülüyor erkekler kadınları düşkün olduğu için cinsel açıdan falan hani sanıyorlar ki her böyle kendisini aşkla gelen kadına hemen isterim kafasında Gezer hayır öyle bir şey yok şöyle bir gerçek var Çünkü insan duyguları yerine mantığı olan birisidir bazen bir kadın sizi sevse de mantığınıza yatmıyorsa evde olmayacağını düşünüyorsanız ilerde sorunlar olacağını tasvip ettiğiniz veya anladığınız bir ilişkide olmak istemezsiniz
Reddedilmesi sadece erkeğe özel bir şey değildir ama genelleme olacak kadar fazladır. Basit bir kadını da erkek gözü kapalı reddeder mesela ben serveti dökse önüme isterse kral yapsın yinede hayatıma asla almam öyle kadınları tabi ağızlarının suyu akan abaza erkeklet basit kadınları da reddedemiyor zaten gerçek hayatta da onlar bir şekilde farkedilen erkek tipleridir çevresi boş müptezel inançsız içleri kap kara kendini geliştirmemiş varlıklardır onları hariç tutuyorum.
Reddedilir elbet bundan doğal ne olabilir kendim redetmedim ama yakın çevremden gormuslugim duymuslugum oldu hatta bir arkadaşın reddettiği biriyle tanışmak için numarasıni almıştım kız güzel bir şeydi kız hızlı takılmak istiyordu bizim arkadaş ciddi düşünüyordu bu bana uymaz dedi o zaman bana pasla demiştim
Reddedilemez reddedilmesi dahi teklif edilemez erkekler her zaman ister açtır abazadir her daim teklif ederler kadınlarsa secicidir tıpkı kendisine her gün yuz işsizin iş aramak için başvurduğu gött kadar dükkanında bulaşıkçı ilanı asan lokantacı dayı gibidir o her zaman efendidir kralicedir tanricadir missisipidir hdhdhd
Evet reddedildim. Çocuğa açıldım ki senden hoşlanıyorum o da dedi ki ben kimseyi hayatıma şimdilik almayı düşünmüyorum sana karşı da duygularım yok
Böyle adamlar her şeyin iyisini hak ediyor
Aynen öyle kesinlikle müthiş bir insan
Oyalayabilirdi, istemem yan cebime koy diyebilirdi, oynayabilirdi ama yapmamış. Helal olsun valla.
Adam gibi adam zaten yaşına göre çok olgun ve efendi birisi. Ona çok aşığım gerçekten de. Böyle saatlerce onu överim gerçekten hiç bıkmam okadar mükemmel birisi 😅
🤌 aşık olunacak adamı bulmuşsun 😅 umarım o da bir gün sana aşık olur.
İnşallah canım 💕
O albeniyi alamama vb. nedenlerle reddetmek bizlere de özgü tabii, cinsellik söz konusu olduğunda erkeğin bir, kadının bin nefsi vardır fakat erkeğin de bir dur noktası var.
Her erkek için geçerli değil o
Reddettiğim kadınlar tarafından tehdit edilip takip edilmişliğim bile var. Reddedilen bir kadın dünyanın en tehlikeli canlısına dönüşebilir.
Abart abart
Abartı görünce adetimdir
Tehdit ediliyorum takip edilme olayı 🙄
Nasıl kurtuldun, tüh ya
He ne diyecektik djdj
Kahroluyorum 😕
🥹
Evet mesela ben her hangi bir yola çıkmayacağım hiç bir kıza ümit vermiyorum. Ama maalesef bazı hemcinslerim işler ciddiye bininceye kadar ümit vermeyi tercih ediyor. Kızlarda da durum aynı asıl mesele işler ciddilesince ortaya çıkıyor. Kızlar ve erkeklere burdan sesleniyorum kendinizi manevi olarak da madden de kullandırtmayın. İnsanoğlu nefsine düşkündür.
Reddettiğim çok oldu tabiki de edilir siz sadece abazalarla muhatap olduğunuz için sizi reddecek düzeydeki erkeklerle takılmadığınız için böyle geliyor
Yok ben kimseye açıkladığım için, bana göre normal olan da bu olduğundan mütevellit, reddedilme olmadı.
E yani edilir yabi herkes bir damacana değil
Ne
Yok öyle bir hak
Şansınızı deneyiniz
Elbette redediliyorlar 😅 Bu nasi soru sosyetikk
Mis gibi, bazıları reddedemiyor :D welcome canım sen de welcome diyorlar dkfk
Vay it herifler vay 😆
😅 manalı emoji atıyorsun sen de reddedemiyorsun dimi
Ben mi 😆😆 Kendimi mi oviyim istiyorsun 😅 muhtemelen benim kadar sadik ve uckuruna hakim erkekle tanismamisisndir daha once 😆
İrite etme insanı kelimeleri doğru yaz :D kendini ovirsen mi
Telefondayken boyle ahahah. Dokunmatik yazma hizima yetisemiyor donuyor bisiler oluyor 😆 Yavas yazmakta eziyet oluyor ahsbsxh. Nasil bir vibe veriyorum bilmiyorum ama diksiyonumda duzgundur, hitabet yetenegim de, okuma yazmam da normalde shsnxhs. Ilkokulda Turkcem 5 ti anzsnx
Takılıyorum yahu, sorun yoktur 😅
İşte o zaman kadın erkek ilişkileri yeniden yazılmalı diye düşünürüm :D
Neden
bu toplumda kadın erkeğe teklşifte bulunacak ve erkek rededecek ben bunu hiç duymadım işitmedim
evet tabii ki edilir. kendi özgürlüğünü korumak olabilir, farklı beklentiler, değerler veya yaşam tarzları olabilir için olabilir, karşısındakiyle aynı duyguları hissetmeyebilir, veya hayatının o döneminde ilişkiye hazır olmayabilir.
Vallah sevgili olunca bile ilginin dozunu azıcık kaçırınca g*tleri kalkıyo hemen başka bluetooth'a bağlanıyorlar böyle bi toplumda erkeklere bide kalkıp açılmaya kalkışmak büyük bir özsaygısızlık kimse kusura bakmasın genel bir gerçekten bahsediyorum
Artistlik olsun diye demiyorum ama reddettiklerim oldu 🤷♂️
İyi ki demedin
Peki bunu nasil dile getirebilirdim ki 😅Oldu yani yakan mi soyleyeyim 😀
Yakan söyle 😅
Sen benden sonra bu yazım yalnışlarına takılmaya başladın ha 😀Bu arada yalnış değil yanlış olacak dimi 🤪
Yoo ben hep böyleydim
Oyle olsun 😀
Bu erkekler de nefes alır mı gibisinden bir soru olmuş.
😅
Soruyu görünce aklıma geldi. Hiç sevgilim olmamışken ilk kez hoşlandığım erkeğin reddetmesi nedeni ise "hep cinsellik konuşurum seni kullanırım" diye reddetmişti
@jelyz
@aselbomb
Ben 170 im 170 boyunda biriylede sevgili oldum. Her şey dış görünüş değil. Tüm kızlara aynı düşünceyle bakmayın
Ahaha sen benim dediğime inanmıyorsan ben sana niye inanayım ki
10 aydır okuldan arkadaş olarak tanıyordum, onun dışında 11 ayda sevgili oldum. Yeni ayrıldım daha. Benim hesap mesaja kapalı öyle her gelen erkek yazamaz. Gerçek hayatta kendisini görüp tanımam lazım. Yoksa senin dediğin gibi 1000 erkek yazsa senin gibi hiç kimse erkekleri kabul etmiyor kafasında olsaydı o kız hepinizle çıksa or. derdiniz
İstek attım ama mesaj atacakken sende mesajları kapamışsın kabul et buradan anlamıyorsun. Dm den anlatacağım
Sana mesaj atılmıyor ama
@Lazjoker engellenmek istemiyorsan her yoruma atlamayı bırak
@Sosyetic_SheqiiL
Kendin bile benim yorumuma beğeni atmışsın. Bu bile haklı olduğumu bildiğin anlamına gelir.
Kadınlar da kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor 🤦🏻
Ne alakası jdj
90%ınınız edemiyor kdfj
🤪🤪
Türkiyede nadiren görülen bir olay olsa da dünya genelinde evet kadınlarda reddediliyor 😃
Dimi? Evet
Bir hayli çok kadın reddettiğim için evet reddedilirler :D
Aman havalara jsjd
Hava değil gerçek 😂
Gerçek hava zhd
Niye hakkınızda ayet mi var edilemez diye Allahım ya😂
Hayır yok, eğer varsa bana da söyleyin ha. Niye hemcinsleriniz her kadına kucak açıyor bilmek isterim djfjd
Amin amin jdfj
Red ettigim kadinlar oldu kadinlar red edilmeyi sevmezler ve sonradinda agrasif olurlar
Ay erkekler bayılıyordu çünkü :D
Evet ne sanıyor kadınlar kendini 😃 reddedilemez mi
Reddedemeyen erkekler var herhalde
Bir hayli çok 🙄
Niye kadın tanrica mi jdjdjjd
Ben rededildim mesela
Değil tabii ki ama ihtimal düşük djf
Yok be
Düşük değil
Ben red yedim yani
Hatta teklif bile gelmiyor ki hep nerdeyse ben ettim
Şaşırdım aslında 😕
Harbi ya niye bana gelip teklif eden yok
Onu bilemiyorum 😕
Ben de:(
tr de onun gibi bir şey maalesey
@Eleven3405 kendinizi ezik gordukce kadınlarin bu egosu devam edecek
Kendinizi suclayin
ben kendimi suçlamıyorum tr deki yokluk ve abazalık çeken erkekler her gördüğü dişiye yürüdüğü ve yücelttiği için tr deki kızların çoğunun egosu tavan
@Eleven3405 ben ne demisim acaba aynı şeyi niye yazıyorsun ki
söylediğin cümle sanki bana demişsin gibiydi o yüzden açıklama yaptım
@Eleven3405 tüm erkeklere
ben de erkek olduğum için üstüme alınıp açıklama yaptım
@Eleven3405 beni ilgilendirmiyor
o zaman neden fikrini belirttin
@Eleven3405 beyfendi dikat edin herhalde gercekte ne oldugunun farkinda degilsiniz benim yorumuma fikir belirter yazqn sizsiniz ben degil
bide bana hesap soruyodsyghycvbj nxm
yorumuna yorum yapılıp fikir belirtilmesini istemiyorsanız yorum yapmayı kapatabilrisniz
@Eleven3405 senin icin ugrasip yorum kapatamam ayrica seni ilgilendirmez hem maydanoz oluyorsun hem zeytin yagi gibi uste cikiyorsun
bu kadar egolu olmayin hem siz haklisiniz ve agresiif sekilde insanlkara had bildirin aferin devam
hakkettiginiz kizlar da onlar zaten tencere kapaksiniz
ben hiçbir şey yapmadım ne egoluk ne de üste çıkma ama sen bu kafayla daha çok red yersin erkeklerden
@Eleven3405 jdhdshsh gucu yetmeyhinca hakaret dhsdhdh klasik ezik turk erkegi uzatma hadi isine bak rahatsiz da etmew beni bidaha
hakaret mi 😂 pki
@Eleven3405 sen hala yaziyor musun uzatma dedik ya
tamam yazma sende
@Uzumlu1kek
@Lazjoker acildigim erkek 170ti redetti
Benle sevgili olan 163 terketti aldattı asagiladi ve peşimden birakmadi üst üste acı cektirmek ve hayatimi psikolojimi bozmak için çok şey yapti
@Uzumlu1kek
He he tabi tabi. Kadınlar 1.80 den kısa erkekleri reddetmiyorlarmı ki 1.80 den kısa erkeğe yazıp red yesinler. Ayrıca geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen tüm kızların ayrılma sebepleri niyeyse hep sözde aldatılmaları. Acaba bu bir tesadüf mü yoksa gerçekten 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oluyormusunuz. Keza 1.80 den kısa erkekler sevgili yapabiliyormu ki aldatsınlar.
@Lazjoker doğru benim yasadigimi sen benden iyi biliyorsun kardes
@Uzumlu1kek
Sen yaşadıklarını benden daha iyi biliyorsun ki dolayısıyla benim dediklerim doğru olduğunuda gayet iyi biliyorsun
@Lazjoker incel erkeklere burada denk gelmekten bıktım @Sosyetic_SheqiiL lütfen bunları engeller veya Siler misin rahatsız oluyorum veya mod filansa bisey edebilir misin
Malum sitede her kez kaba ve saldirgan ama bu sitesini nedense insanları koruma hakki yok
ya da direkt yorumumu sil
Zaten yeni amelyat oldum ben bu kadar strese dayanamam
@Uzumlu1kek
Merak etme sitede siz kızları tutuyor. Kaç defa hesabımı dondurdu. Kızlar küfretse bile (farzı misal) hesaplarını dondurmuyor.
Ya ben zaten bu üyenin yorumlarını uçuruyorum giriş yaptığımdan beri 😕 la havleeee
@Lazjoker sen hakediyorsun ve uzatma rahatsız etme beni
Engelledim
Bugun 1 erkek kardeşim
2. burada yorum yapan
3. de şu incel sal@gi sinir etti beni bana bu kadar stres yasak kafa dagitmaya giriyorum buraya bu canım karsilasiyorum
bayanlar istedikleri erkekle birlikte olabilirler ama erkekler bulabildikleri ile
erkekler istedikleri kadınla evlenirler ama kadınlar bulabildekleriyle
Olabılır hıc denk gelmedım ama reddecek erkek yoktur bence onlara nefes alsın yeter. Kopege, damacanaya, eşşeğe tecavüz eden varlıklardan bahsedıyoruz.
Ulan hepimiz öyle miyiz eşşek
Aha da reddettim seni denk gelmiş oldun
Sen beni red ettın ya eksıldım resmen
Bir ilki yaşadın
Boyun uzadı
Evet ben reddettim bir kızı çünkü hoşlanmıyordum. Beni çok seviyordu gerçekten gururunu bir kenara bırakmış yüz vermeme rağmen farklı yöntemler deniyordu. İstersem bazıları gibi kullanır ayrılırdım ancak. Kimsenin duyguları ile oynamak istemediğim için direk reddettim
Kadınlar da reddedilir, bu sadece erkeklere özgü bir şey değil. Karşı cinsin hisleri farklı olabilir, kadın ne kadar ilgisini gösterse de bazen karşılık bulamayabilir
Edilen vardır bence ama kadın bunu erkeğe kıyasla daha zor kabullenir egosuna yediremez. Her erkek bu sitede çoğunluğu oluşturan abazan gurubundan değil sonuçta.
Aklı başında onurlu adam hoşlanmadığı bir kadını reddetmeli. Ancak şimdi ki erkek musvetteleri delik olsunda nasıl olursa olsun diyecek kadar serefsizlesti.
Reddedilir ya, sitede fatih diye dolaşan biri var ben de olsam reddederdim hani😅 öyle tipler bence reddedilir. Yani birine takıntı olmamak lazım kadın erkek farketmzez
Bunu ancak hayatında bir kez, maks 2 kez teklif almış kadınlar düşünebilir erkekler hakkında. tabikide kadınlarda reddedilir. ama biz erkek kadınlar gibi bunu dile getirmeye biliriz ama ilgilenmeye tek dile getiririz. buda aslında bizlerin size nazaran ne kadar kibar ve beyefendi olduğumuzu gösterir bence
Evet reddedilir. Daha dün buradan birisi bana mesaj atıp beni çok beğendiğini ve fb olmak istediğini söyledi. Reddettim.
Hunharca reddedilse yine ediliyor, kadının takıntılısı da leş gibi oluyor ha bu yaşımda gördüm😅😅😅
Benim red etmişliğim var. Neden red edilmesinlerki. Hatta bir tanesinin kız kardeşinden hoşlanıyordum o yüzden red etmiştim.
Bir kere reddetmiştim Kalbini kırdım ama onu seviyorum diye kandırmaktan iyidir. Bir başkası varken kalbimde ona umut veremezdim...
Begenilmedigim tipi olmadığım söylendi bana evet red sayılmaz belki çünkü ben teklif etmedim bişey ama olabiliyor yani
@aquarius99
Herkes beni begenmek zorunda değil ki herkesin tipi olamam dimi
@aquarius99
Boşta olan erkek en çirkin kıza bile yazar
Birincisi ben internetten kimselere yazmam ikincisi niyetim ciddi
Senin bahsettigin gruba ait degilim
@aquarius99
Reelde de aynısı. Hiçbir kız 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkeklerle sevgili olmazlar
Seni kim üzdü bu kadar 😂
@aquarius99
Red yediğim kızlar
Özgüvenini geliştir sende
her şey bizde başlar
@aquarius99
Özgüven kısa boylu ve ortalama tipte erkekleri susturmak ve teselli etmek için uydurulmuştur. 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkek bir kıza yazarsa kızlar bu boyla bu özgüven ne diyorlar
Bende mankenlikten çok uzağım ama çok özgüvenliyim vallah
@aquarius99
Sizin özgüvene ihtiyacınız yok ki. En çirkin erkek bile size yazıyor. Ama siz sadece 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı erkeklerle sevgili oluyorsunuz
Edilir.
Benimle evlenmek isteyen iki kişiyi reddetmiştim.
Gerçi ikincisi önce beni reddetti, üstüne " Varoş" dedi, iki sene sonra da " Hadi gel evlenelim" olmuştu.
Tabii ki reddedilir. Reddedilmek cinsiyet seçmiyor. Sadece kadınların PR çalışmaları daha iyi 😄
@zaykocum çözmek benim işim 😃
@zaykocum sende fena durmuyorsun 😏
evet gayet normal birsey biz nasil reddediyorsak onlarda oyle aynisini yapiyor hickimse kabul etmek mecburiyetinde degil
@cerenncerenim_
Hiç reddedilmedim , daha doğrusu reddedilecek kadar fazla ilişkiye sahip olmadım/ denk gelmedi ya da bilemiyorum
@lekarnetin
Doğru düzgün bir ilişki istiyorsan reddedilirsin
Evet ben bir kadın olarak kaç kez red edildim mesela yani bu gayet normal ve doğal bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?