AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Liseli dönemlerimde olmuştu evet ben reddetmiştim
Lisede bir kızı redettim o kızın ahı tuttu galiba😅😅
Edilir üst kattaki komşu kızına kibarca ümit bağlama dedim
Görsel ve ruhsal kriterlerine hitap etmiyorsa reddebilir.
Ben çok red edildim bende çok red ettim sonuç sıfır
Hoşlanmadığım kızları reddettim, yani evet kadınlarda reddedilir.
Evet.
Öyle nadir erkekler vardır bence !
Reddedilebilir nadirde olsa. Erkekler genelde dünden razıdır kadın çok itici degilse
Evet ederim beni mutsuz edecekse kimseyi çekmek zorunda değilim kimse de beni 🙂
Tabii. Sonucta herkesin bakış açısı ve beklediği şey farklıdır.
Yaşlı bir kadın genç bir adama teklif ettiyse reddeilme olasılığı yüksek.
Edilir tabi ki. Ben çok edildim 😂 evde kaldım bak örnek al
@bedenimsag_amaruhum
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
1,80 aşırı yakışıklılık tek kriter değil. Genelleme yapma bence
@bedenimsag_amaruhum
Tek kriter. Bunu sende gayet iyi biliyorsun. Hiçbir sevgilin 1.80 den kısa olmamıştır ve sana yazan 1.80 den kısa erkekleri direkt reddetmişsindur
tabi reddedilir neden reddilmesin ben reddilmiştim 2 kere
@MaviHayal99
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
Tabi ki, şu yaşımda birçok kadını reddetmişliğim var.
Tabii edilir, tabii karşındaki Joey falan değilse
Erkeklerde reddediyor ancak genel olarak bu durumdan müzdarip olan erkekler oluyor
Çok var kadınların sorunu bu Abaza hiç erkekleri red edince kendini bir halt sanıyor.
Evet reddedilir. Ya yüzü ya vücudu ya da karakteri hoşumuza gitmeyince reddederiz.
Tabiki.. onlarda reddedilebilir. Ben 1 kere reddetmiştim lise 3 te hiç pişman olmadım yani.
2023 senesinde gelen güncellemeyle birlikte erkeklere red özelliği eklendi.
Reddedildim. Kıyamette kopmadı. Hayat devam ediyor.
@DedektifMinnie
Bin tane erkek değil, bin tane abazan yazar 🤦♀️. Abazanlarla ilgilenmek zorunda mıyız? Hayır.
@DedektifMinnie
Hayır bin tane erkek birden yazarlar. Çünkü erkekler iç görünüşe de bakarlar. Ama kadınlar sadece dış görünüşe bakarlar
Erkekler genelde dış görünüşe bakar, Rus Rus diye sızlar 🤦♀️.
@DedektifMinnie
Hayır kadınlar sadece dış görünüşe bakarlar. Erkeklerin rus kızı deme sebebi Rusyda erkek nüfus az olduğu için milyonlarca bekar kadın olması. Dikkat edersen rus kızı diyen erkeklerin çoğu 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkekler
Bu da bir bahane.
@DedektifMinnie
Hayır gerçekler
Reddedilmiş ama kuyruğu dik tutanları çok gördüm, ben😅
Okulda kızın birine *iktir çekmiştim baya zevkli bir şey aslında
Reddetmişliğim kabul etmişliğimden kat ve kat daha fazladır.
Red edilir tabikide. Size çiftleşmek için yazan onlarca abaza yüzünden heralde tüm erkekleri duygusuz migdesiz zannediyorsunuz
Reddedilir tabi, soru öyle bir soru ki sanki erkekler nefes alsın yeter diyormuş gibi jsjsjsjsj
Öyle öyle hadhs
Jsjsjsjjsjs
@furiosa_aa
@Lazjoker çok keskin bir genelleme bu ve mantığı yok...
@furiosa_aa
Çok doğru ve mantıklı bir genelleme. 1.80 den kısa erkekleri reddettiğin için gayet iyi biliyorsun
Anlamak istemeyen bir insana ne diyebilirim ki ben?
@furiosa_aa
Teselilere karnı tok insanı nasıl avutabilirim ki demek istedin herhalde
Tabi öyle demek istedim 🥲
@furiosa_aa
Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda
Tabi tabi ettim
2 kere hemde. Birisi sadece cinsel olarak istiyodu diğeri yedekte tutmuş haspam
Ne öküzler var
@Olugide1 ben çirkinmişim belkide
Görme şansım?
Edilir. Özellikle eğer kadın ciddi ve derin bir ilişki arıyorsa yüzeysel olan, tek derdi güzellik olan ve uçkur peşindeki erkekler tarafından reddedilir
@Rachelmiaa
@Lazjoker Yukarıda uzun uzun yazdım. Dediklerine katılmıyorum. Dediğim gibi yakışıklılık göreceli bir. şey. Ve genelde erkeklerin çoğu sırf güzel buldukları bir kızsa karşısındaki, onun karakteri bok gibi de olsa her şeylerini feda edip sonra da yine kadınları bokluyorlar. Ayrıca benim boyum misal 1.73 ve benden 1 2 cm kısa erkeklere de şans verdiğim oldu ama güvensizlik, ilgisizlik, samimiyet eksikliği vs. gibi birçok konudan dolayı bitirdim. Herkes aynı değil
@Rachelmiaa
İster katıl ister katılma. Dediklerimin doğru olduğunu 1.80 den kısa sevgilin olmadığı için ve 1.80 den kısa erkekleri direkt reddettiğin için gayet iyi biliyorsundur. Ayrıca kendimden 1-2 cm kısa erkeklerle en fazla kanka oldum demek istedin herhalde
Evet, reddedilir. Dünyanın merkezi değiliz sonuçta.
Ama çoğu erkeğin reddediş sebebi de “korktum güçlü geldi” tadında oluyor, çok ciddiye alınacak bir şey değil yani.
Edilebilir hatta edildiğinde o erkeğe karşı kin besler erkek kızın arkadaşlarının ona nefretle baktığını filan fark eder dar olur o erkeğe Dünya
Daha guzelini gorunce üzerine 2 kamyon da toprak atar🙄
İyi yapar 🤣
@AfiliYlnzlık Sen öyle san💁🏻♀️
San derken sen söylüyosun bunu zaten bende onaylıyorum iyi yapar dıyorum 😂
@AfiliYlnzlık Aa ne güzel diyorsun ne kadar hoş ne kadar şahane😍😍
Değil mi? 🤣 siz de daha iyisini daha paralısını bulunca yapıyosunuz mesela 😃
@AfiliYlnzlık Tabi 😍
Kalpli emoji atma aklımı karıştırma 🤣🤣
@AfiliYlnzlık hahah😂
Yaş kaç 32 ? 😂
@AfiliYlnzlık 75😂
Ya bi soru sorduk düzgün cvp ver :)
Reddettiğim oldu sadece erkeklere özgü bir durum değil bu
Elbette reddedilir bir çok kadını bir çok defa reddetmişimdir mesela
Tabi ki reddedilebilir. Erkekler de insan sonuçta. Sırf erkek diye her gelen kıza evet demeleri gerekmez
Aynen
Reddedilirler çünkü ısrarcı Tripli çok bunaltan kadınları sevmezler..
Sevmesinler zaten çok da fifi hjjhghh😂
Kadınlarda reddedilir ki reddedilen çok arkadaşım oldu kadın reddedilmek normal bişey sonuçta kimse bizi sevmek zorunda değil
Tabikide olmuştur. Ama bunu hiç yaşamamak için daima karşı taraftan adımı bekledim ( bazen pişman olsam da...)
Hayatımda sadece iki kadın reddettim birinde gay damgası yedim diğerinde de resmen hayatım söndü reddedilseler bile kabullenemedikleri kesin
Bazı erkekler gördüğüm kadarıyla genelde güzel kız teklif edince reddeder özellikle lisedeyse çünkü ozguvensizlikteb veya gtleri kalktgından
Red edilse iyi seviyorum vazgeçmem diyip terk ediyorlar ya
İyi yapıyolar 🤣🤣
@AfiliYlnzlık hayatı boyunca hiç sevilmemiş biri daha yorum yaptı aklı yok fikri var
kadınlar insan değilmi Allah Allaaaah
İnsan tabii ama erkeklerin çoğu reddedemiyo, merhametlidir onlar kıyamazlar ve hepsine kalbinde bir yer verirler djfj
😂
Kaptın dimi ironiyi dkfj
@CanımWaffleÇekiyo
@Rüyayenidengeldi
Var mı acaba öyle enayi
Nasıl djd
Reddedilir mi hiç. Nimet o nimet ldld
Al işte djfj
Elbette. Erkekler insan değil mi 😅
Erkekler çok merhametli, kıyamaz, sarıp sarmalar oyyy
Bilemem, ben reddettim daha önce :D
🥹 çok merhametsizsin
Kırmadan dökmeden :)
Kırmadan reddedilir mi djfj
Ayıp olmasın diye tamam mı diyeceğiz :D
90%'nı öyle yapıyor, yemin edebilirim ama ıspatlayamam sjdj
Sonu bellidir başlamadan :)
He 😅
Erkekler reddetmeyi bilmezler.
Bence de ya :D şimdi hepsi bi havalarda
Evet. Bu gözler ne redler gördü ahey aheyyy djjdj
Tililili falan yani djjd
Lilililili hem de o biçim 😂
Tamam tuttum bunu djd
🤭🤭
Kuşlar beni de alın, kuşlarrrr sjjs
Ahaha çok iyi ya, bir de hayırdır kardeş akımı var şu ara
Hangisi o bakıyım
youtube.com/shorts/uqOfHC6HILY?si=d2p6z9FgB9urkVCO
Ataya atay, gideye gideyy sjsj
Eşref kek jsdjj
Ahaha 🤭😅🤭😅🤭
Red ediliyo yasamis biri olaraktan en fazla ne olur bilion mu ONDAN SOGURSUN BASKASINA GIDERSIN.
Erkek adam reddedilecegini anlayinca yürümez cekilir geri
Çok reddettim kendi yaşadığın hayatın ve çevren gibi değil her şey
Genelde erkeklere özgü ama erkekte reddedebilir
Erkeklere reddetme özelliği yüklenmediğinden mütevellit noo djdjfh
@AylaynırıSolŞeritte
@Lazjoker spam yapmayınız dhdjdk
@AylaynırıSolŞeritte
Spam yapmıyorum. Gerçekleri söylüyorum
Evet kadınlarda yoğun ilgi gören erkeklere teklif ediyorlar ve reddedilmeleri çok olası
@Soléa
Niye kadın reddediyormuş erkek reddedilniyormuş HERKES HERKESİ kabul etmek zorunda değil birader
Niye reddedilmeyecekmiş. kadın cinsi bulunmaz hint kumaşı mı yani. paşa gibi de reddederim
Yoo edilir çok doğal bişe bu
Artık kadınlar red yiyor
Evet sonrasında da çirkefleşirler
Kadınlar da reddedilir
Edilebilir. Beğenmemiş olanilir
Evet hemde bir çok kez.
Çok red etmişimdir