AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Erkeklere özgü bir şey değil
Evet red edilir red ettiklerim oldu
Rededilir tabiki. neden red edilmesin ki
Gördüm
edilir tabi , hele günümüz erkekleri fenaaaa
Edilir
Kankilerimi cok erkek reddetti ondan evet
@biririiiidndn
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
bana niye yazmiyrolar o zaman ben kiz degil miyim
@biririiiidndn
Uzun boylu erkeklerin mutlaka bir sevgilileri olduğu için, kısa boylu erkekler de senin onları reddeceğini bildiği için yazmıyorlardır.
Benden daha kisa erkek olacağını düşünmüyorum topuklu askida yok yani kisa dedigin erkekleri reddetmem on yargilk oldu sanki biraz bu cumle
Olabilir.
Tabikü bir kaç defa yaşadım
Evet
@laydbirdmira
Asla reddedilmezler. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar. Ama kızlar 1.80 den kısa olan ve ortalama üzerinde bir tipte olmayan erkekleri direkt reddederler. Bir kız bir erkekten red yiyorsa yazdığı erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı olduğu için o an mutlaka sevgilisi olan erkeklerdir
Nerden biliyon reddedilmediğimi
@laydbirdmira
Reddeden erkek 1.80 üzeri aşırı yakışıklı ve mutlaka o an sevgilisi olan erkektir
Ya sabır reddeden 1.65 di ama
@laydbirdmira
1.85 di demek istedin herhalde. Kazara yerine 6 yazdın
1.65 di kısacık dı
@laydbirdmira
Bir kadın 1.65 erkekle anca kanka olur. Asla sevgili olmazlar. Muhtemelen 1.85 ti. Ama beni teselli için 1.65 di diyorsun
Sabır ver Allahım sevdiğim adamı niye uzatım yaa delimisin sen nerdeyse aynı boydaydık kısaydı işte bida sakın uzundu diyip durma
@laydbirdmira
Evet uzundu. Sırf beni teselli için 1.65 di diyorsun
Defol git ya sana yalan borcummu var sana bişe anlatanda kabahat
@laydbirdmira
Dediklerimin doğru olduğunu gayet iyi biliyorsun
Elbette
evet çok hem de
@lluvisitons
Ettiğim oldu.
Ediliyor 😅
@theangelsq
@Lazjoker İlişkilere bakış açınız nasıl bilmiyorum. Bunu erkek, kadın diye ayrıştırmak ne kadar doğru olur onu da bilmiyorum. Birileri yalnız fiziksel özelliklere bakarak sevgili yapıyorsa bu akılsızlığı bütün insanlara sıçratmak doğru olmaz. Ve hayatta "asla" kelimesini bir cümlede kurarken birkaç kez düşünün. 🙂
@theangelsq
Erkekler kızların sadece dış görünüşlerine bakmazlar. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ama kızlar sadece dış görünüşe bakarlar ve 1.80 den kısa ortalama tipli erkekleri direkt reddederler
@Lazjoker Öyle diyorsanız diyecek bir şey yok
Edebilirler tabikide
@masalimge
Öylemidir bilmiyorum ben genel olarak demiştim ama dogrudur demekki
@masalimge
Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda
Tamam
Ettiğim oldu :d
Tabiki de
@nsnlelekekleleö
Sevgilisi olduğu halde niye yazışıuır ı zman başka kızla
@nsnlelekekleleö
Kız ona yazar
Kendiisi karışılık veriyor mu peki kendisi karşılık verirse o sevdiği kız da ondan ayrılır o zmana
Biz de red ederiz biz niye etmeyelim
Evet
@kimoldugubel_lidegil
Reddedilen var
@zansuk
Yok oyle bisey
@zansuk
Öyle birde var ki
Olabilir
Tabiki
Bazıları evet. d
@MsBetty
Reddedilir tabi
Evet ben ediyorum. Biz niye etmeyelim
reddettiğim cok var
Evet
İlla ki
@e_c_e_33
etiğim oldu 4 falan hata mektup bile yazmişti biri
Çok kadin reddettim
Evet
Evet tabikide
Aynn
Edilir tabi
Edilen vardır illa ki
Ben 6 kere red yedim farklı kişilerden
Tabii ki
@Lazjoker hayır alakası yok kadınlar fiziğe bakıyorsa erkeklerde güzelliğe bakıyor çirkin bir kadınla sadece Abaza erkekler birlikte oluyor şöyle bir durumda var güzel bir kadınla çirkin bir erkeği yan yana görürsünüz ama yakışıklı erkekle çirkin bir kadını göremezsiniz bu hep böyledir
Eminmisin? En çirkin kızın bile yani tüm kızların yanında 1.80 üzeri aşırı yakışıklı erkekler var. Ama 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkeklerin yanında kız yok
@Lazjoker erkekler kalçaya göğüse ten rengine bakınca sıkıntı yok kızlar uzun boylu erkek sevince mi sıkıntı oluyor çok kısa olan bir kızın uzun boylu erkek istemesi absürt olur elbette ama ortalama 1.60 civarı bir kadın 1.80 ve üzeri isteyebilir gayet normal
1.50 kız bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorlar. Ayrıca en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor
@Lazjoker 1.50 ye 1.75-80 arası iyi 1.60 da 1.80.90 arası iyi bence kişiden kişiye değişir
Yooo 1.50 kızlar 1.90 dan kısa erkekleri direkt reddediyorlar
@Lazjoker o da abartı olur ben 1.60 civarı olarak topukluyuda hesaba katınca demiştim
Yooo abartı değil. Gerçekten 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar
@Lazjoker yani o kızların abarttığını ben de düşünüyorum anlamında dedim
Abatı falan değil. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. 1.80 den kısa erkekler tabanlik giyip 1.80 i geçse bile reddedersin. (Örneğin 1.75 erkek tabanlıkla 1.80 falan olsa)
@Lazjoker çünkü ben 1.62 yim topuklu giysem 1.70 falan oluyorum normal değil mi
Tabi ki :/
Şok oluyorlar
Edilir
Neden bu kadar saçma sorular var ki
Çünkü demek ki kadınları reddedemeyen tipler mevcut
Kişilik meselesi
Evet
Evet
edilir
Reddedilir
Edilebilir
Reddedilebilir %50 yarı yarıya
Nadiren
@irmak_3469
Vardır
@bennorayagelirsemm
Açıklama için teşekkürler
@Bennorayagelirsemm
Gerçekleri itiraf ettin demek ki
Cokkk
@wpetrox
Benden daha mi fazla amin var
@wpetrox
Red yediğin erkekler 1.80 üzeri aşırı yakışıklı ve o an sevgilisi olan erkeklerdir
Lan benden iyi mi bilcen
Dangalak
@wpetrox
Dediklerimin doğru olduğunu sen benden de iyi biliyorsun
Reddeden baya var
@ayarsıZımya
Yoo bildiğin koca burunlu ortalama tip altı birinden reddi yedim valla
@ayarsıZımya
O zaman kendisi zengindi
Aurasını sevdim özgüvenlidi baya çulsuz bişi sayılır ama zeki tipti
@ayarsıZımya
O zaman 1.80 ve aşırı yakışıklı idi. Beni teselli için 1.80 den kısaydı diyorsun
Ben 162 o 170 filan mk ne boyu yakışıklısı kosa mısa demedim element uyduruyon sende
@ayarsıZımya
Element uydurmuyorum. Varolan elementleri söylüyorum. Keza bir kızın bir erkeği sevmesi için erkekte iki element olması şarttır. Bu iki element 1.80 üzeri boy ve Brad pitt tarzı tip
Çüş bide tanrı gibi vücudu olsun mk Zhjjhzhhz abart
@ayarsıZımya
Allah yarattıklarına benzemez
Red yediğim tipsiz uzun burunlunun tekiydi boyu 170 lan kapa konuyu ya sinirlendim yine 😂
Ne zaman Red yedin bakayım
19 yaş
... nE?
Edildim ben
Reddilir tabi
Reddedilir
Ben reddedildim
@dolunaydacaykeyfi
Hayır 180 altındaydı ve sevgilisi yoktu
@Dolunaydaçaykeyfi
Tabi tabi eminim öyledir. Kadınlar 1.80 den kısa erkekleri reddetmiyorlarmı ki 1.80 den kısa erkeğe yazıp red yesinler.