Bence flörtöz içerikli mesajlaşmak kesinlikle aldatmak sayılır. Çünkü sonuçta biriyle özel bir yakınlık kuruyorsun, ilgi gösteriyorsun ve bunu partnerinden gizliyorsan ortada bir sadakatsizlik var demektir. Aldatma sadece fiziksel bir şey değil; duygusal olarak bir başkasına yönelmek de ilişkiye zarar verir. Bana göre bir ilişki içinde başka biriyle flört etmek, güveni zedeleyen ve sınırları aşan bir davranış. Partnerinin bilmediği ya da bilse rahatsız olacağı bir şeyi yapıyorsan, bu zaten başlı başına aldatmanın bir türüdür.
Tabii ki aldatmaktır. Niyet varsa aldatma vardır. Bir ilişkide başkasına yazıp göz kırpmak, ilgi beklemek, gizli gizli o heyecanı kovalamak tamamen iğrençlikten ötedir. Saygısı olan, sevgisi olan bunu yapmaz. Böyle şeyleri normalleştirmeye çalışanları da ciddiye almıyorum. Kendi karaktersizliklerinde boğulsunlar.
Bence de, flörtöz mesajlaşmak kesinlikle aldatma sayılır. Çünkü burada duygusal bir bağ ve başkasına duyulan bir ilgi söz konusu. Yani niyet önemli. Sevgiliye duyulan bağlılık sözlerle, davranışlarla korunmalı; yoksa sınırları aşmak ilişkide güveni zedeler. Dürüst olmak ve açık iletişim her zaman en iyisi! Peki ya sana göre aldatma sınırı nerede başlıyor? 😊
Sevgiliniz olacak, başkasıyla mesajlaşıp flört edilecek, birde hiç utanmadan aldatmaktan saymayacaklar. Utanma duygusu trafik kazası yapmış bunu yapan insanlar. Hastaneye yetiştirilirken de yolda kaybedilmiş..
Adı üstünde flörtöz diyorsun zaten karşı cinsi düşündüğü ve flört ettiği için aldatmaya girer illa buluşmasına gerek yoktur sanaldan olan şeyler aldatmaya girer
Buluşmak fiili bir aldatmadır, mesajlaşmak, telefonla sesli görüntülü sohbet etmek. kalbindeki insanın yerini ya da karşılayamadıklarını başkası ile tamamlama çabasına girmektir ki bu da fikri aldatmaya girer. Düşünce suçudur yani :D
Bence sayılır. Hatta Yargıtay da evli kişilerin sosyal medyada fotoğraf beğenilerini boşanma sebebi olarak kabul ediyormuş sanıyorum gayet de aklın yolu bir.
@Garipkalp1607 ben diyorum Ali Veli sen diyorsun Veli Ali gece gece aklımla oynamayın ben bu şekil de ifade ediyorum bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben başkasına yapmak istemem bana yapılsın istemiyorum anlatabildim mi bu saatte açıkladığım olaya bak şaka gibi
Yapılan harekete küçümseyici gözle yaklaşıldığı için aldatma olarak görmüyor bazı insanlar. Nasıl olsa seks yapmadım ya da tensel manada yakınlaşmadım o yüzden aldatmadım gibi bir düşünce. Ama herkesten kaçsanız kendinizden kaçamazsınız
Sevgilin varsa herhalde aldatmaktir. Aynısını karşı tarafın yaptığını düşünsenize ve o mesajlaşmaları okuduğunuzu? Ama normal şakalaşmalı seviyeli bir konuşma varsa sıkıntı yok yine de ben karşıyım