Eşim Birtane kadına seni çok seviyorum çok özledim ölürüm sana gibi mesajlar atmış bariz kadınla aşk yaşıyor bende yakaladım mesajları bana bu aldatmak değil kadınla beni birliktemi yakaladın diyor size soruyorum mesaj aldatmak değilimdir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılSeninle evliyken/ swvgiliyken aklından başka birini geçirmesi bile aldatmakken mesaja nasıl yüzsüzce aldatmak olmuyor diyebiliyor? Madem öyle sen de her erkekle sana aşığım, ölüyorum sana diye mesaj yaz bak bakalım o zaman ne oluyormuş. Aldatmanın affı olmaz , mesajla yakalamissin ama buluşup bulamadıklarını bilemezsin. Ama buluşma planları yaptıklarına eminim her türlü aldatacaktir , sadık biri değil bu. Boşa gitsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk öncelikle maalesef bu ilk kez yapmış olduğu bir şey değil. Çünkü evli erkeklerin çoğu hep eşlerini aldatıyor ve bu durum hep var ne yazık ki. Her yaşta aynı durum. Çevremde ve şahit olmuş olduğum durumdan dolayı aslında söylüyorum bunları. Aldatmak başka kadınla sözlü ya da fiziken yaşanılmış bir durumdur aslında. Düşünmek bile yetiyor kendi fikrimce. Yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm. Boşanın ya da onu terk edin diyemem. Çünkü boşanma gibi durumlar da kolay değil ne yazık ki. Maddi durum ve yeterliliğinizi kendiniz karşılayabilecekseniz ayrılmanızı tavsiye ederim. İmkanınız el vermiyorsa eşinizle bu durumu başbaşa konuşup ona seçim yapmasını söylemelisiniz. Aynı çatı altında ayrılmış eviniz o yüzden kendinizi heba etmeyin yormayın. Hayat kısa yolunuza bakın. 🖤
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAldatmaktır, aldatmak sadece fiziksel temas değildir, iletişime geçmiş, kadından yüz görsün görmesin sonuçta iletişime geçmeye çalışmış, işte ben buna ihanet derim, hiç fark etmez kadınla bir şeyler yaşayıp yaşamaması, bunun adı ihanettir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmak sadece biriyle yatmak değildir ki özellikle kadınlar daha çok erkeğin Aslında biriyle yatıp yatmama sana çok da takılmazlar önemsemezler ama sonuçta duygusal olarak biriyle bir ilişkisi olduğu kesin birinin biriyle yatmasıyla birinin birisiyle WhatsApp'tan mesajlaşması arasında hiçbir fark yoktur
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of canım ya, bu nasıl bir durum! 😔 Tabii ki aldatmak bu! Kalpten gelen duygular ve sözcükler var orada. Duygu paylaşımı, bu kadar samimi cümleler zaten aldatmanın ruhsal boyutu resmen. Kadınla seni birlikte yakalamış olman gerekmiyor ki, aşina duygusal bir bağ kurmuş, buram buram ihanet kokuyor bu. 💔
Sen de hislerini ciddi düşün, kendine ne kadar değer verdiğini hatırla canım. Bu konuda senin için nasıl bir adım atacağına karar verirken, iç sesi dinle. Peki sence bunu gerçekten affedebilir misin? 🥀20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
120
Cevap
111Cevap
1 yılMesaj içeriği önemlidir ki sizin mesaj içeriği maşallah birlikte yakalamak gibi olmuş aynı
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin zihnen ölmüş.. Aldatmak için fiziksel bir temasa ihtiyaç yoktur..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,6b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmış işte
00 Yorumla
1 yılBu nasıl bir bahanedir 🤣 aldatmak için illa cinsel bir birliktelik olmasına gerek yok sonuçta evli olduğu halde başka bir kadına böyle şeyler yazabiliyorsa başka bir kadınla bu derece ilgilenebiliyorsa orada bir problem vardır da adam biraz canım galiba bahane üretmeyi bile becerememiş neyse bence boşanmanızın vakti gelmiş çok üzgünüm sana bir daha olmaz diyecek ama bir daha yapacak ki zaten bir daha seni aldatıp aldatmayacağını da bilemezsin çünkü güvenemezsin güvenini çoktan kırmış özellikle bir evlilikte güven her şeydir sonuçta o kişiyle ortak bir hayat kuruyorsunuz şakası yok bu işin ciddiye alamayacaksa çıksın gitsin
32 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsunuz boşanacam zaten
- 1 yıl
Evet aşağıda yorumunu gördüm yeni sevgilisiyle yurt dışına gitmiş öyle yazmışsın neyse boş ver hayatından çıkmış oldu en azından seni haketmiyormuş gerçekten de
1 yılMesajlaşmanın aldatma olup olmadığı içeriğe ve niyete bağlıdır. Günlük sohbetler normaldir, ama gizli saklı, flört içerikli veya duygusal yakınlık kurulan mesajlar varsa, bu kesinlikle sınırları aşar. "Sadece mesajdı" bahanesi pek geçerli değil, çünkü aldatma sadece fiziksel değil, duygusal da olabilir. Eğer mesajları sevgilinden gizliyorsan, büyük ihtimalle yanlış bir şey yapıyorsundur. Detaya baktığımda sınırlar aşılmış. Geçmiş olsun 😕
40 Yorumla
1 yılSözel olarak aldatma. İllaki fiziksel olması gerekmiyor. Eşin yaptıklarını hafifletmek için yumuşatıyor. İmkanların ayrılmaya hemen elverişliyse bir an önce bitirmelisin.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılOlamaz öyle bir şey, aldatmak aldatmaktır. O halde siz de bir erkeğe şu mesaj içeriğini atın bakalım eşiniz kabul edecek mi.. Tabi ki kendine gelince serbest atış size gelince muhalefet kesilmeler.. Boşanın. Tahammül etmek zorunda değilsiniz karaktersiz insanlara.
10 Yorumla Hayatımda duyduğum en zayıf manipülasyon çabası.
Aynısını siz bir erkeğe yazıp eşinize gösterin mesajları. Bakalım siz aldatmış olacaksınız mısınız o zaman...
Yapmayın tabi, sadece fikir jimnastiği... Bu tarz mesajlar kanunen kişiyi haksız duruma düşürür ve mahkemede aleyhe delildir.
10 Yorumla
1 yılYani aynen kötü bir durum üzücü birsey Ksden sadece bir Arkadasim var benim yazistigim konustugum ama iyi niyetli oldugu icin mesafemizi koruyoruz
Normal erkek arkadaslarimda var benim reelden ortak arkadaslarimiz var sevgilimlen onun harici hic erkek arkadasim yok benim ama nasil desem canimli cicimli yazisiyorsa farkli boyutlara geliyorsa aldatma sayilir
benim gözümde00 Yorumla
1 yılNiyet önemli niyeti bozmuş gözü başka yere kaymış olan aldatmış sayılır oysaki adam olan hisleri bittiğinde bitirmwli ama garanti olmamalı kadın erkek garanti bildiğine kolayca yanlış yapar annesini düşünün onun nazını vs. Her şeyin alttan alıyor bebek gibi bakıyor ona..
00 Yorumlaaskım saf mısın, böyle mesajlar atması tabii ki aldatmak. Saçmalamaaa, seni kandırmasına izin verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatınızda biri varken gidip de bir başka kadınla/adamla konuşmanız gayet de aldatmaktır. Peki bunu kimler yapar?
En başta karakteri, kişiliği olmayan insanlar yapar. Bozuk veya eksik olan demedim, dikkatinizi çekerim. Direkt olarak karakteri ve kişiliği olmayan akrep türünden kadın ve erkek yapar.
Ve şunu da unutmayın ki; sizi bir defa aldatan insan mutlaka yeniden aldatır. Bunun devamı gelir daima. Çünkü o insanda karakter olmadığı için bu karaktersizliğe devam edecektir. Allah böyle erkeklerden korusun. Belalarını versin. Aynı zamanda böyle olan hemcinsleriminde belasını versin. Öyle tiksiniyorum ki bu devrin insanlarından..
10 Yorumla
1 yılToplanıp kocanı dovelim o kadına da haber ver bu itin evli olduğunu belki haberi bile yok ona da yazık itle köpekle konuştuğunu bilmiyo Bu aldatmak değilse o bir kadın bulur sen 100 adam bulursun sen kadınsın aklını basina alsın
20 YorumlaEvliyken bi kizla normal konusmakda aldatmaktir. Bahane uydurmuş erkek milleti işte
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmaktir, zaten bir kişinin bir başka kişiyle birliktelik yaşamasına giden süreç böyle adım adım gerçekleşiyor, önce mesaj , sonra bulusma , daha sonra ise diğer şeyler. Net bir şekilde söyleyeyim ALDATMAKTIR. Ama kestirip atın da diyemiyorum 😪, umarım bu sorunu halledersiniz😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılGer*kalı kocana sorar mısın yazdığı mesjalar ne oluyormuş? U*an yüzsüz gördüm de bu kadar yüzsüz görmedim aldatılma olması için yan yana görmesi mi gerekiyor kendisini akıllı sanıyor mercimek beyinli
11 Yorumla- 1 yıl
Kocana dediğim şeyler için özür falan dilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Adamdaki mentalıteye bak ya neymıs bırlıktemı yakaladın? Martıylamı güneşlemı bulutlamı mesajlaştın? Yahu madem bır halt yedın çık adam ol efendı gıbı özür dıle eşinden duruşun olsun en azından hatanı bil sus
00 Yorumla
1 yılhttps://youtube.com/shorts/B7E7COm45pg?si=sVENLAVLiebWjkkj
Senin kocana benziyor bir bak sen buna00 YorumlaBuna duygusal&siber aldatma deniyor. Aldatmak sadece fiziksel temas olduğunda olmaz. Duygusal olarak veya sosyal medya üzerinden sadakatsizlik yapmak da aldatmaktır.
10 Yorumla
1 yılbence boşanmamalısın gerçekten söylüyorum. Kocana sahip çık aynı şekilde bana da olsa bende aynı şeyi yapardım ama adam akıllı konusmalısın enine boyuna. En mutlu insan evli insandır. Kendime düzgün bir gelin adayı bulamadım, flört ettigim kızlar bile aldatıyor biliyorum ama seni seviyorum derse bunun kıymetını bıl kopma ondan allah buyuktur ama goz gore gore de ızın verme takıp et her seyini
00 YorumlaHayatında biri varken ondan gizleme gereği duyacağın her şey aldatmaktor bu kadar düşünmeye gerek yok. Aldatmanın tanımı bu zaten, birinin yapmadığına inandığı bir şey yapıyorsun.
00 Yorumla"Bende bir erkeğe aynısını yapmıştım fakat aldatmak değilse oh vicdanım rahatladı " diye söyle, bak ne olur. Deliye döner fakat kendine hak görür. yanlış kişiyle evlenmişsin🥺
00 Yorumla
1 yılElbette aldatmak bunun normal bir şey olduğunu kimse diyemez. Ayrıca dini olarak da başka bir kadınla böyle bir münasebet içinde olması doğru değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılDuygusal ihanet, aldatmanın çok net bir şeklidir. Mesajlar duygu içeriyorsa, bu sadakat sınırlarını aşmış demektir. Kendine daha fazla değer ver. 🌸❤️🩹
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHahah valla eşiniz piskinligin kitabını yazabilir.. İnanılmaz.. :)) teknik olarak kadınla yakalamışsın işte.. Özleyip sevdiğine göre bir şey var ortada.. Okey arkadaşı değildir herhalde :))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılAldatmak = eşinin yanında yapamadığın herşeydir.
Konuşmak
Bakmak
Mesajlaşmak her iki cins içinde öyledir10 Yorumla
1 yılAldatmak illa temas olması gerekmiyor, şey gıbı bıtseyler yaşadık ama kendisine karsı bır sey hissetmiyorum demek 😀😀
10 Yorumla
1 yılAldatma olması için daha ne olması gerekiyor umarım mesajlari fotosunu ckmissindir boşanmak istediğinde çok işine yarayacaktir
10 Yorumla
1 yılbence aldatmanın temelleri oluşuyor napıyorsun böyle bir soru sordun asıl olayı anlat daha ilgi çekici olur
10 Yorumla
1 yılSende yakışıklı bir erkeğe aynısını yaz bakalım aldatmamıymış
11 Yorumla
Soran1 yılSöyledim bende başka bir erkeğe yazıyım madem aldatmak değil kabul mü dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDemekki aldatmış ki o kelimeleri yazıyor muhtemelen sana yaklasimida farklıdır seks konusunda isteksiz tavirlar seksi bulmamalar vs vs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılMesajlaşmak
Sesli veya görüntülü konuşmak
Buluşmak
Sevişmek
Ten teması
ALDATMADIR.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılBu resmen boynuzu takmış sana kadınlık gururunu ayaklar altına almadan yarın ilk işin avukatın yanı olsun bu yaparsan helal olsun sana derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak söylüyorum eşin köşeye sıkışmış ne diyeceğini bilmiyor. Hadi bunun tam tersini ben yapayım desen ne diyecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılHem suçlu hem güçlü ahahahhs aldatmak değil aldatmak sadece koynuna mı girmek demek 🤣ya böyle aptal insanlarla evli kalmak bile hata
00 Yorumla
1 yılYok be ne aldatması karşı cinse ilgi gösteriyor hem doğru diyor beraber yakalarsan aldatma sayılır sanalda olmuyor 🙄
00 Yorumla
1 yılMesajın içeriğine göre değişir mesela bı kadının erkek kurye ile sipariş için mesajlasmasi aldatma sayılmaz örneğin
00 Yorumla
1 yılMesajlasmakta aldatmaya girer heleki ask sozcukleri vs yazmasi ve konusmasi. Esin eger karisilik verdiyse net aldatilmissin. Agzina et.
00 Yorumla
1 yılAldatmaktır. Baska birini düşünmek bile aldatmaktır. Sokakta başkasına bakıp “öff be” demek de aldatmaktır. Bakmayıp başkasını düşünmekte aldatmaktır.
00 Yorumla
1 yılHayatında sen varken başka Bir kadını düşünüp mastürbasyon yapsa bile bu aldatmaya giriyo
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru tespit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılValla herkes aldatıyo o yüzden kimseyle çıkmayacağım
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙉🙊😱
1 yılİletişim varsa aldatmak oluyor bide manipüle etmeye çalışmış
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen de aynı mesajları bir erkeğe at ve eşine göster 😀
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHatta daha beterini yap😀
Gizli Üye(30-35)1 yılbaşka birine seni seviyorum özledim ölürüm falan yazması bu hisleri beslemesi de sizin ilişkinin bittiğini gösteren bir şey zaten, size sevgisi olsa böyle bir şey yapamazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen de aynısını yap, beni birlikte mi yakaladın de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılYok artık oha çüş tabi ki aldatmaktadir.
Eşin seni manipüle ediyor farkında ol00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılbir de inkar ediyor ua yazık valla kardeş Allah kurtarsın
00 Yorumla
1 yılOnun ssini al dava aç. Aldatmak değil mi aldatmak mı görsün
01 Yorumla- 1 yıl
Niyetinde bile aldatır insan insanı. Allah görüyor. İçimizdeki niyetleri. Ve gözümüze yansımasını..
1 yılAldatmak tabi kardeşim karısının emeğini göz ardı edip başkasına emek harcıyor ne terbiyesizlik ya
00 Yorumla
1 yılBir ilişkin ya da evliliğin varsa evet kesinlikle aldatmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşin ne yaptıysa iyi yapmış Çünkü siz kadınlara iyilik yaramaz iyi insanlarla arkadaşlık da yapmazsınız evlenmezsiniz de eşin gibi tipler bütün kadınlara yaranıyor
03 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar boş yapmaya ne gerek vardi olm yararsız vatandaş seni
- 1 yıl
bu nasıl yorum erkekler kafayı yemiş
Cevap sahibi1 yılİyi yapmış İnşallah yoruma atlayanlar başına sizlerin başına da aynısı gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKocan ağır ırıspı efladı bacım haberin olsun. Sende 3-5 erkekle konuş aldatmak değilse
00 Yorumla dumanla haberleşiyorsan sıkıntı var demektir mesaj günah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabiki aldatma saçmalama adam seninle dalga geçmiş haddini bildir guzum
00 YorumlaMesajlaşmanın içeriğine bağlı ki sizinki pek iyi değil. Sayılır
00 Yorumla
1 yılAldatmak değişse sen de elin adamlarına aynı cümleleri yaz 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabiki aldatmaktır, aldatma sadece fiziki eylemle gerçekleşmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılResmi bir şekilde konuşmamış. Aşırı samimi ifadeler bunlar.
Maalesef aldatma...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu şekilde konuşuyor, aşk ya da sevgi besliyorsa aldatmaktır. Böyle konuştuğu biriyle zaten yan yana olsa aldattı denecek fiziksel her şeyi yapar muhtemelen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılYok artık yani sen buna ikna oldun mu da soruyorsun bir de
00 Yorumla - Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı