AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Yok canım öyle yazdıysa hiç aldatmış olur mu bence hocana haksızlık ediyorsun şaka şaka kafasını kır
Bazı sorular sırf sormuş olmak için soruluyor gibi ya
Mesajın devamı gelir, orada kalanı pek görmedim.
Erkekler ne zaman şu basit kafadan çıkıp bizim gibi temiz sevebilecek ne zaman mezara girince mi
Tam bir skandal 😱
resmen yatakta basmışsın onları 🫣
Bu ne karakter wk türk dizilerinden alıntı gibi soru
Ama sen çok dadlusunn
Seviyeli sohbet etse yine neyse. Bunu yapanlar var. Kurduğu cümle evli biri için etik değil ve bariz aldatıyor. Bir fiziken yan yana gelmedikleri kalmış.
Şimdi normalde değildir, ama bu baya niyeti belli bir mesajlaşma. Yani yarın öbür gün mesaj yoluyla boşalmaya hazır bu adam. Bu baya aldatmakta, senden önce kendini.
Bacım kurtulun gitsin ne kadar saçma bir cevap birlikte mi yakaladın
Ahaha aldatmak erkeklere göre sadece cinsel ilişkiye girmek zaten
Başkasını düşünmek arzulamak bile aldatmaktır benim gözümde. Bir şeyler bitmişse bitmiştir
yok yav ne aldatması adam gayet iyi savunma yapmış sanki birlikte mi yakaladın yani
yatakta yanyana masumca uzanıyorduk. beni üstünde ni yakaladın diye uzayıp gider
O mesajları atıyorsa emin ol yatağa da atmıştır onu
Yazıktır, günahtır artık bukadarda olamaz. Birde haklıymış gibi Edebiyat yapıyor abimiz...
Bu aldatmak değilse ben de başka erkeklerle mesajlaşabilirim öyleyse demedin mi
Çok doğru demişsin ancak neden gizli yazıyorsun
Neden gizli kullanıcısn ya
Takmis boynuzu. Sana hayir gelmez daha ondan.
Seni değil başka bir kadını arzuladığı düşündüğü özlediği her an seni aldatmış olur. Ki bir insan dokunmadigi sevmediği birini özlemez bariz aldatmış. Yani kırmak istemem eşin sonuçta ama si*tır et takma seni aldatıyor
Eşin seni kandırıyor uyanığa bak kadına seni seviyorum yazmış ama bu aldatmak sayılmaz diyor 😂😂
Sexting de yapmıştır. Aldatmak daha nasıl olacak arkadaştan öte yazışmalar
eşin güzel savunma yapmış :D :D :D
inanma sakın
Aynısını benim eski sevgilimde diyordu baya baya aldatmak boşa gitsin
Bu tandik geldi bana erkek yapıyor başka kadına bakıyor videoya yakınım çok üzülüyor etme bulma dünyası kadında sosyal medyada istemiyorum geliyor konuşuyor oda adam çıldırıyor boş ver bacıö
Sen başka birine yazarsan aldatmış olursun bunu yapamazsın. Ama erkektir yapabilir. Hatta yatsada kabul etmelisin. 1 erkek ömrünü tamamen bir kadinla nasil geçirebilir dimi 🙂
E şimdi ben sana krhne çocuğu desem haksız mı sayılırım
Kehane çocuğu olmakla ne alaka senin gibilerlede olabilir bu. Haksızlık ediyorsun kendine
Ulan herkes herkesi boynuzluyor. Avrupai one night iliskiler mantıklı gelmeye başladı artık
Eşim dışı başka bir erkekle tanışmam resmi yerlerdede samimiyet kurmam
Sen daha onun yanındamisin? O seni bu şekilde yakalasa seni bosardi
Doğru ama neden gizli yazıyorsun arkadaşım
@Üzgünçocuk06 neden yazmamaliyim? Neden yani?
Merak ettim. Keşke gizli kullanıcı olmaasaydon seni takip ederdim
Neren yazmıyorsun
Her türlü flört aldatmadır, partnerinizin sizden kabul etmeyeceği hiçbir davranışı sizde kabul etmeyin... İlişkiler empati üzerine kurulu olmalıdır.
Eşinin telefon rehberinden herhangi bir erkeğe "merhaba" diye mesaj atsana, tepkisi ne olacak?
Okurken manipüle edildim hayatına başka birini alması sorun zaten sen onun esiyken baska kadınla konusmasi zaten aldatmak akilli ol kizim biraz
Adam kadına seni seviyorum demiş merhaba demesi bile aldatmak sayılır.
Abartma sen dee. Arkadaş olamazlar mı bir merhaba ile?
@BlacKandRedD Kanka evli veya sevgili olan bir kişinin kadın veya erkek önemli değil sosyal medyadan birine yazmaması gerekir. Okul veya iş ortamından arkadaşları olabilir o normal bir şey ama hiç bir erkek arkadaş olmak için yazmaz.
Eğer cinsel ve flört yönden mesajlaşmak ise o adamın ya da kadının aldatmaya meyilli olduğu anlaşılır.
Yani daha ne yapacak aldatmak için herşeyi saymış vermiş vermiştirmiş iş sadece seks yapmak mı aldatmak için 🤔🤔
Kafanı karıştırıp manipüle etmeye çalışıyor. Seni gerçekten sevmiyor sevseydi böylr bir şey yapmak aklının ucundan dahi geçmezdi.
Cinsiyete göre değişir erkeğin mesajlaşmasında sakınca yoktur ancak kadının yapması uygun değildir
Asıl erkeğin yapmasi sakıncalı kadınlar duygusal varlıklar ve her daim ihtiyaç duyarlar.
Bak yasli b'nak oraya gelirim o sakallarino y'larim bir daha kadinlari asagilarsan elimde k'lirsin ciddiyim
Ya varya hem suçlu hem güçlü
Verdiği cevaba bak bide seni canım yerine koyuyor
Sen de aynı mesajları bir erkeğe at ve eşine göster 😀
Hatta daha beterini yap😀
Aldatmak değilse ne bu
aldatmaktır tabi illa fiziksel olması gerekiyor..
bu şeyden beter ya "ya aşkım 2 evladın olduğunda ikisini de seversin ki gayet doğal"
Hem kel hem fodul yaa ne kardeşim adamlar var
Aynisini sen yapsan sor ona aldatmak degil derse haklidir dersin
Yuh. Nasıl ayrılmak değilmiş. Karşı cinse arzuyla atılan bir bakış dahi aldatmaktır...
maalesef günümüzde çok yaygın... ama aldatma işte
Kendin bilirsin ama yapmayacağına dair bir konu geçti mi
Tamam sende mesajlaş yakalan sorarsa aynı cevabı ver bakalım
Bence tavrını koy uzaklaş dönersede bedel ödetmeden sevgili olma
Kendi yaptığını önemsizlestirmeye çalışıyor. Paçayı kurtarmak için.
Abla saçmalama ya seni seviyorum demiş %100 aldatmak oluyor mesajlaşan yakında birlikte de olur
Bir insan samimi olmadığı, tanişmadigi birine özledim demez, net aldatmaktır
E sen de başka bir erkeğe böyle yaz bakalım aldatmak değilse hepimiz yapalım. Ne hoş dünya ya
Yok ne aldatması ablacım hiç öyle şey olur mu sadece arkadaşça konuşmuş
Tabii ki de aldatma, aklından böyle şeyler geçen gerçekte neler yapmaz?
aklından zoru mu var adamın buna aldatmak denmiyosa ne deniyo aydınlatsın bizi de yani
Resmen aldatma ki bana kalır ise sende aynısını ona yap
Mesajlaşmak aldatmaktir , konuşmak aldatmaktir , bunu masum hale getirmek de ahmakliktir
Helal olsun parti kur oy verelim 👏🏻
Sen ne yapmayı düşünüyorsun artık boşanacak mısın
Evet
Hakkında hayırlısı olsun
Sadece cinsellik mi aldatmak?
Ona göre öyle
😂aldatmaktır tabi eşin sazan avutyo
Sonuna kadar aldatmaktır.