İltifatlı filan yazışmak
Evet aldatmaktır
Yok değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İltifatlı filan yazışmak
Evet buda aldatmaya girer. Hayatında bir insan varken karşı cinsten birileri ile konuşuyorsan bu elbette aldatmaya girer. O yüzden kimse ile ne arkadaş çerçevesinde konuşacaksın ne de normal bir şekilde. Yani ilişkisi olan bir insanin işi yok sosyal medya ile bence. Birileri ile konuşmak en büyük aldatmaya girer diye düşünüyorum ben.
İltifat eden karşı taraftır senden cıvıtmadan teşekkür eder ya da normal bir dille diyaloğu bitirecek şekilde yazarsın oke. Çünkü dışardan birinin yazması elinde olan bir şey değil ama sen de kalkıp cevapları uzatır karşı iltifat eder uzatırsan evet beybi aldatmak.
Hayatındaki insan seni 'kesmiyor' sana 'yetmiyor' demektir.. ilk önce onunla ilişkiyi noktalamak vicdanın için önemli bir adım.. bundan sonra hayatına girecek olan insanın seni her yönden doyurabilmesi icin de oldukça büyük bir adımdır.
Arkadaşça yazışmalara kimse bir4 şey diyemez. ama sevgiliden, aşık olduğunuz insandan duyacağınız hitaplar, söylemler, özlemler, buluşma ve kavuşmalar evet aldatmadır. Kim olsa rahatsız olur ve üzülür ve kahrolur, soğur ve nefret ederdi...
Cevap
43Cevap
Evet aldatmaktır.. illa fiziksel olması gerekmiyor.. konuşmak da sözler de aldatmaya girer zaten günümüzde aşk ve sevgiyi iblen kimse de kalmadı
Dinen harammış 😂 ozmn aldatmada oluyor gerçi zaten aldatma oluyordur ben dışında dişi kuş bile görmek istememeli
Sinek değil miydi o ya sjsj
Ben sineklerle baş edemem aga😅kocam olanda sevmez zaten😂
Herkes saydırmış ama bence normal sohbette sorun yok gibi geldi bilemedimz arkadaşı olabilir
Ama senin şuran güzel şöyle iyisin böyle güzelsin evet o sıkıntı. Kavga kesin olur da aldatmak diyebilir miyiz buna emin değilim
Benim de karşı cins samimi arkadaşlarım vardır ama gidip de sevgiimin gözüne sokmaya çalışır gibi sosyal medyada ulu orta yazışmam. Mesafemi ayarlarım.
Mesela bazen konuşma arasında 🥰emojisini 🌹emojisini atan bir arkadaşım var. Ondan da bir şey çıkmaz. Vaktinde "Ben seni abla günü görüyorum." demişti. Ben de en yakın arkadaşıma yaptığım birine yan gözle bakmam. Zaten onu da gidip ulu orta atmaz.
Gibi *
aldatmak sadece temas etmek olarak sayılmaz, karşı taraftan gelen bir iltifata tav olup karşılık vermek ve bunu sürdürmek de aldatmaktır
Sevgilim varken diger kizlarin hepsi bacimdir. Oyle bazi erkekler gibi yedek medek de bize gelmez.
Tabii ki aldatmaktır. Karşındaki kişi sevgilin olduğunu kesin bilmeli ve belli bir seviyede konuşmalı. Bunlar varsa aldatma olmaz
Aldatmaktır. Biri yetmiyor demek ki.
Hayatımda biri varsa başkasıyla ne konuşayım, neden konuşayım?
İlişkide olduğun kişi bunu duyduğunda rahatsız olacaksa, ve gizli, gizli yapılıyorsa bu durumda aldatma olur.
evet aldatma kimse aldatma değil demesin gevşeklik huyunuz ise ilişki yapmayın kardeşim
Yazışmaktan bir şey çıkmaz ama sürekli ilgi görüdüğün bir platformda erkek arkadaşınla tartıştığında sorunları çözmek ya da varsa hatalarını düşünmek yerine o iltifat eden _mcılara gideceğin düşünülürse evet potansiyel olarak aldatıyorsun.
Tabiki karşılıklı ilgi de varsa aldatma demektir
Değildir. Abartılı olursa, reele dönüşürse aldatma olabilir...
Yani yazıştığın şeyler özel şeylerse o zaman girer evet.
Evet öyle
Flörtün ha sanalı ha reali fark etmez flört flörttür
Yok değil tövbe tövbe saçmalamayın tabiki aldatmak!!
Fiziksel olarak değil ama zihnen aldatmaya girer.
Neden öyle olsun! Zaten bir erkek veya bayan yazisiyirsa partnerinden bulamadıklarını aramaya başlamıştır demekki... bu da aldatmak sayılmaz sayılmamali
Bildiğin kişilerle yapılan yazışmalarda aldatılma er geç ortaya çıkar.
Ne diye iltifat ediyonuz tabikide aldatmak olur
Aldatmaktır diyenler ve onlarla hemfikir olanlar siteyi derhal terk etsin.
Aldatma sayiliyorsa neden burdasınız gollikler
Yakinda gözlük takmak aldatmakmidir diye bir soru bekliyorum artik
Eksik hissettigini görünce mutlu oluyosun dimi
Ne
Duygusal bosluk olunca baskasi iyi yaklaşınca iyi geliyor sana diyorum
Ne alaka awq soruyu tv de gördüm boş konuşma
Genel söyledim boş konuşma diye tabir nedir senin kafan mı güzel alooo
Beyinsiz ne çok burada ya
Vicdanı mı rahatlatmak için bennnnn
Evet aldatmaktır
Elbette aldatmaktır 🙄
Evet aldatmaktır.