Sosyal medyada ciddi bir iliski olabilir mi?

Bir grupta işle ilgili sohbet ettigim bir site birinin sorusu dikkatimi cekti o sorunun cevabini merak ediyordum sordum telegram grubuydu ben de ismimin sadece bas harfini koydum baska bir sey yok sayfamda. sonra bu cevap verdi sohbet isim nerde calismaya gelince ayni bakanlikta calistigimiz icin isim vermedim farkli isim salladim ogrenir vs diye. sehiri de salladim İzmir diye sonra bu yazmaya basladi devam ettim hos da cocuk ama sahte isim sehir vs de soyledigim icin artik gercek isim sehir belirtemedim acik etmedim bir durum olur da beni olumsuz etkiler diye. merak etme beni vs dedim bu da sen de sahte misin dedi oncesinde de instsgram sormustu benim o da sahte cunku genelde kimse ekli degil onun fake hesap oldugunu soyledim sabah da sesli konusalim dedi musaitsen yok dedim evli misin dedi yok dedim sen cok gizlisin ben biriyle konusuyorsam sohbet ediyorsam onun kim oldugunu bilmek isterim demis tenekeyle mi dolasiyorsun disarda da deyince evet dedim silmis mesajlari adam yakisikli ne diye benimle sohbet etmrk icin diretiyor anlamiyorum istese cok kiz var İstanbul'da yasiyor ben de guvenemiyorum

Sosyal medyada ciddi bir iliski olabilir mi?