Bir grupta işle ilgili sohbet ettigim bir site birinin sorusu dikkatimi cekti o sorunun cevabini merak ediyordum sordum telegram grubuydu ben de ismimin sadece bas harfini koydum baska bir sey yok sayfamda. sonra bu cevap verdi sohbet isim nerde calismaya gelince ayni bakanlikta calistigimiz icin isim vermedim farkli isim salladim ogrenir vs diye. sehiri de salladim İzmir diye sonra bu yazmaya basladi devam ettim hos da cocuk ama sahte isim sehir vs de soyledigim icin artik gercek isim sehir belirtemedim acik etmedim bir durum olur da beni olumsuz etkiler diye. merak etme beni vs dedim bu da sen de sahte misin dedi oncesinde de instsgram sormustu benim o da sahte cunku genelde kimse ekli degil onun fake hesap oldugunu soyledim sabah da sesli konusalim dedi musaitsen yok dedim evli misin dedi yok dedim sen cok gizlisin ben biriyle konusuyorsam sohbet ediyorsam onun kim oldugunu bilmek isterim demis tenekeyle mi dolasiyorsun disarda da deyince evet dedim silmis mesajlari adam yakisikli ne diye benimle sohbet etmrk icin diretiyor anlamiyorum istese cok kiz var İstanbul'da yasiyor ben de guvenemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Var ama erkek milleti sanalda daha cesur daha vahşi ve daha tehlikeli.
Aynen
Olabilir, sosyal medyadan tanisan ve evlenen var
Saglikli olmaz bence cok diretiyor İzmir deyince yazmsya basladi ne varsa bu İzmir'de :) kizlari guzel yaa ondan sanirim merak etti :)
Çok saçma bir muhabbet olmuş ve aşırı güvensiz bir diyalog … ben enerji almadım açıkçası
Adam usmimi ogrense yerimi vs en ufak bir olumsuzlukta bubis hayatini etkilrmez mi telegtankarda tanimadigi erkrklerle muhsbbet ediyiyora cikar durum
Adam gibi adam olduktan sonra tanışılan yerin önemi pek olmuyor ya
Olur ama cok nadirdir mutlu olma ihtimali
Cok guvenmedim cok diretiyor sohbet icin ismimi ogrense en ufak olumsuzlukta is hayatimi etkiler bulur beni vs sonra ne bileyik dunysnij binbirturlu hali var
Aynen bencede
kısmet
Boyle kismet olmaz
Ergen beyinli kadınlarda bugün
Ergen beyinlilikle ne alakasi var aksamda napiyirsun demis cok diretiyor ayni bskanlik sen olsan soyler midin gider soyler vs bir durum olur is hayatimi etkiler
Boş iş bence
Bencecde bos is o diretiyor ben konuyi kapatiyorjm bi bakmisim aksam napiyirsun yazmis
Salla ya S et
Sonra nolmuş
Uzak duruyorum is hayatimi etkiler diye gercek isim bir sey soylemedim sonra falsnca kisi telegram grubunda erkeklerle sohbet ediyor diye ismimiz cikacak
Ugrastın işler hiç normal deyil ya
Hovam ugrastigim sey isle ilgili sorular o grupta 10 bine yakin kisi var onu soruyoruz bunun nesi bos is ben nerden bileyim adsmin sohbeti buyutecegini İzmir lafini duydu yazdikca yazdi hani izmirliler guzel olur yaa kafasida ne kurduysa
😂😂 bide bu var izmililer güzel olur 😂 güzel deyil bence herşeye ack oldukları için anlk paylasm uzak dur boş ver
Uzak duruyorum sosyal hayatimda gercekten gorustugum biri olsa ok
Anlıyorum seni
Memur musun?
Evet
Tanışmanda ne mahsur var ki? Emniyet filan mı
Gerçi sen de haklısın. Sanki ben farklıyım. Ben de kurumumdan kişilerle hoslansam dahi adım atamıyorum.
Yaa farkli sehirde is hayatimda kimse beni tanimaz asil sorun bu kisi tanimiyor ben de onu her seyi ogrrnmesi riskli olur o yuzden sosysl ortamda fake hesap kullanirim
Haklısın. Peki bizzat kurumunda yüz yüze görüştüğün erkekler arasında hoşlandığın senden hoşlanan yok mu? Bu duruma tutumun ne
Aslinda olumsuz bir durum yasadim uzak duruyorum ilk atandigim sene is yerinden biri beni yemege davet etti oncesinde ufak bir tartismamiz olmustu ozur yemegi diye cagiriyordu ama bence tanisma yemegiydi ben gitmeyelim boş ver ben affettim dedim bu israr etti gittik ozel hayatimla ilgili sorular sordu iste su kadar cocuk istiyorum iste hayatinda biri oldu mu gibisinden bir baska is arkadasim bu kizi yemege cikardin yanlis anlar demis ben onu istemiyorum yanlis yaptim demis arkamdan bunu duydum uzaklastim ondan egosunu tatmin ettigini dusunuyorum benle de yuzsuz yuzsuz konusmaya calisiyordu konusmuyordum dedigi gurur yapiyorsun o guj bugundur o kisiyle aramizda sogukluk var parmagima siradan yuzuk takiyorum okuz gibi bakiyor hessp sorar gibi bakmiyorum yuzune mesafeliyim is yerindekilerle is disinda gorusmiyoruk kaldi ki ask yasayayim
Hmm. Uzak dur öyleyse. Aile eş dost vs gibi ortamlarda memur filan yok mu? Yaşın kaç?
Aile es dost ortamlarinda memur olunca noluyor yasimi napcan :)
Eğer çevreden varsa önceliğin çevre olsun
Olmaz