Eski patronum sürekli mesaj atıyor?

Ben bir yerde çalışıyordum ve patronumla öyle çok bi muhabbetimiz yoktu ara ara hal hatır sorardı o kadar. Sonra bi ay sonra mesaj atmaya başladı iş nasıl gidiyor, eve gittin mi falan filan diye. Ordayken hiç konuşmuyorduk ama mesaj atıyordu sürekli artık ben işteyken de atıyordu. Ama hiçbir zaman yüz yüze konuşmadık etmedik. Aramız çok iyiyken bu aniden mesaj attı ve işten çıkarttığını söyledi bana. Aradan bi hafta falan geçti tekrar yazmaya başladı, bu durum benim hoşuma gidiyordu artık ondan hoşlanıyordum. Biz böyle konuşuyorduk, bi gün aniden wpsi gitti numarasını kapattırmış aradan bi hafta geçti farklı bir numarayla yazdı yeni numaram falan diye. Ben o zaman şehir dışındaydım. Döndüm ve seninle konuşmam gerek dedi konuştuk ve benden hoşlandığını söyledi. Ben tabii mutlu oldum çünkü bunu bekliyordum. Biraz daha konuştuktan sonra evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrendim. Kendimden nefret ettim, ondan da nefret ettim. Hala ondan hoşlandığım için kendimden tiksiniyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Eski patronum sürekli mesaj atıyor?