Sevgilim bana hiç sahip çıkmıyor, neden böyle yapıyor?

Dertleşeceğim kimsem yok arkadaşlar sizden başka canım çok acıyo bana yardm edin..

kısaca hemen anlatmak istiyorum sizden başka kmsem yok derdimi paylaşacagmm. sevglmle aynı ünv. aramızda gelmeden önce yüzük taktık bana hiç sahip cıkmıyo arkadaşlar sevgisinden emnm herşeynden neden böyle blmyrm ders aralarnda arkadaşları ile bahcede oturuyo arkadaşı ile oturuyo eger benm yanmda oda arkadaşm olmasadı tek kalacaktm hatta bi kaç arkadaşı szi kardeşmisinz demiş yok nişanlım dedi arada geliyo ama . sordm nedenini..takılma böyleşeylere kimsenin sözünüde bakma dedi sonra konferans salonuna indk gitti en tepeye oturdu ben iyice kötü oldum kimse bizim sevgili oldugumuza inanmaz.. o kadar kötü oldumki gözlerm doplodu sonra 2. ders ne oldu blmyrm yanıma geldi beni öyle görünce mi anlamadm tam.. dertleşecem kimse yok ben napym arkadaşlar ne olur neden böyle yapıyor neden.. insan sahip cıkmz mı cok zoruma gidiyo cok
Güncellemeler
+1 yıl
ben nedenini sordugumda ortama alışmaya calıştıgın söyledi benide anl dedi sürekli senin yannda duramam vs vs öyle işte..
Sevgilim bana hiç sahip çıkmıyor, neden böyle yapıyor?