Arkadaşlar sevgilimin canı sıkılsa yani nasıl diyeyim bir sorunu olsa ailesiyle kavga etse bişy olsa bana soğuk davranıyor anlatmıyor konuşmuyor yanında olmama izin vermiyor gibi ne oldu diyorum ya bişy yok diyor ya da bişy demiyor. Arkadaşlarıyla dışarıda görüyorum gülüyor keyfi yerinde sınıfta da öyle ama ben yanına gidince böyle davranıyor sadece morali bozuk olduğunda tabi
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bak şunu diyeyim bir daah bunu yaptığında öyle bir tepki ver öyle bir tavır koy ki içine gir ki bir daah bir sorunsalı olduğunda sana bunu yansıtacak g.. ü sen de bulamasın.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
https://vocaroo.com/i/s0FjU2UFFmnz
olabilir.07 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
O konuda yapabileceğim bir şey yok ben üstteki sorunuza cevap vermekle mükellefim ve düşüncemi yazdım. :) İyi günler.
- Cevap sahibi+1 yıl
Söylemen daha mantıklı dersin moralin bozuk olduğu zamanlar yaklaşmayacağım yanına diye.
- Cevap sahibi+1 yıl
Seni kendinden uzaklaştıran o. Bilemem o kadarını karakterini filan.
Ayrıca belki de arkadaşlarına filan zaman ayırmak için bunu yapıyordur bir sürü şeyin ihtimali var bilemiyorum.
Alttan al anlayışlı ol güzel kelimeler kullan boyle çekilmez zamanlarında yanında olmalısın sevgi bu olur
04 Yorumla
ya seni gerçekten çok seviyor bu yüzden senin de canını sıkmak istemiyor ya da gerçekten seni tınlamıyor
010 Yorumla- +1 yıl
onu gerçekten seviyor musun bunu iyi düşün. iyi karar ver boru değil yani bu ciddi bir ilişki. eğer sevmediğini ya da soğumaya başladığını düşünüyosan ara ver. uzak kalınca rahatsan zaten ilişki kafanda bitmiştir. Ama özlüyosan merak ediyosan üzülüyosan tekrar en baştan deneyin. tabi bunlar benim fikrim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. bunu anlatacağı işlk kişi sen olman gerekırken böyle yapması tuhaf. onu anlamayacağını düşünüyor olabılır
02 Yorumlasana hissettirmek istemiyo ya da seni sevmiyo
05 Yorumla- +1 yıl
İşte sevgilin
03 Yorumla- +1 yıl
Size gülüyom
- +1 yıl
Seni tınlamıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Morali bozukken tınlamıyor.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
idare et
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin canı bir şeye sıkılınca neden bana böyle davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar