Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yaklaşık bir ay oldu avrupaya geri döneli. 2 senelik ilişkimiz var ve geçen sene çok zoruluklar yaşadık ben ülkeme döndükten sonra, ilgisizlik felan. Ve bu sene Yanina gittiğimde kendimi anlatmaya çalıştım ve ağladım canimi yakan seyler oldugunu ve aylardır icimde tuttuğumu söyledim sırf yüzüne söyleyim diye beni üzen seyleri (daha once sürekli bahsettim ve umursamadı bende careyi bekleyip yüz yüze konuşmayı tercih ettim) ve orada bana beni anladigini ve döndüğümde hersey çok daha güzel olacak dedi ama ne yazık ki daha kötüye gidiyor.
son bir kaç gündür hic yazmıyorum konuşmuyorum fazla aradiginda açmıyorum ve kısa cevaplar veriyorum saatler sonra. çünkü kendisi eve 00-01 gibi eve geliyor, hic aramıyor. vakti var, olmasa anlarım ama tek yaptıgı şey arkadaşlarıyla sabahtan gece geç saate kadar takılmak. ne yapmalıyım?
Dün aksam üsteledi noldu diye, ne değişecek ki? dedim üsteledi ve sorunu acikladim kendisine ama verdigi cevaplar "haklisin, suc benim, evet sen haklisin, tek suclu benim" gibisinden cevaplar verdi. Onceden bagirirdim cagiririm ama artık gücüm kalmadı ve sessizce kenara çekildim. ne yapacagimi bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Avruapda mi yasiyor sevgilin?
Hayir o Türkiyede ben avrupada yaşıyorum
Sen gurbetcisin yani
Nasil ona bu kadar guveniyorsun belkit seni avrupa icin istiyor bende gurbetciyim bu arada
Sanki ordaki erkekler kizlar da olsun turkiyede yasiyan sirf avrupa icin evleniyorlar bizimle
Okudum sorununu
Avrupaya zaten gidecek yakında, ben olsamda olmasamda gidecek o yüzden gitmesi icin bana ihtiyacı yok.
Ayrilmakda fayda var seninki cok garip bi tipmis bende turkiyeden birisiyle konusuyordum beni avruapa icin istiyordu sorna kendi yoluma bakdim ama seninkide tuaflik var bence seni istemiyor artik gibi ya da bisey var..
Anladim
Ayril bence yurumez ilgisiz birisi
Nerelisin bu arada sen?
ilgi vereceğine hersey çok daha güzel olacağına dair soz vermişti simdi ise sadece arkadaşlarıyla takılıyor ve eve geç geliyor. bu yaz butun ailemle tanisti ve bende onun, gercekten simidi biterse ne yapacagimi bilmiyorum.
Ülke olarak mi?
Ülke olarak bide aslen nerelisin
Bak inan herseyde vardir bi hayır belliki sorumsuz birine benziyor bazen hayata biseylerden vazgecmeyi bilmelisim cok da sevsen fayda etmiyor kendi kaybeder senin gibi gül gibi kizi kendi kaybeder …
Ailen tanismis olabilir ama illa da o olacak diye de bisey yok
Ortada söz yok Nisan yok niye bu kadar kafayi agritiyorsun ki neden avrupadan birisiyle evlenmiyorsun?
istersem vazgeçerim zaten arkama bakmam ama bu belirsizlik beni çok yoruyor gercekten midem o kadar kotu ki sürekli kusacak gibi oluyorum artık.
ya bilmiyorum burdan çok oldu konuşmak isteyen ama ben istemedim niyeyse Boyle itici geldi hepsi hic öyle düzgün birine denk gelmedim
Mutlaka iyi olanda vardir avruapda cok turk erkekleri var bazilari iyi hepsi pslk olacak die bisey yok
Aynen bu belirsizlik seni sadece yipratir yorar en iyisi yoluna bakman..
Uzak mesafe iliskisi zor yürür cidden …
Cogu erkek kaldiramiyor bunu cogu erkek izak mesafe iliskisini yapamiyor..
2 yil oldu, bu zaten sürekli bir sorundu ama geri geldigimden beri verdigi sözleri tutmadı, ilk 1-2 hafta çok iyidi sonra geç gelmeler 5-10 dk aramalar felan. offff bilmiyorum. ben zaten kişin bundan ayrilmistim ilgi vermiyor diye ama öyle bir söküp atmistim ki onu ne ağladım ne bir şey onun icin. ama bir sekilde baristik ve sozler verdi tutmadı bende iste yanina gidene kadar dayandım yüzüne söyledim sonuc bu.
Ayril cidden ayril böyle biriyle olmaz
Nereye kadar böyle olcaksin?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!