Sevgilim neden bana böyle davraniyor?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yaklaşık bir ay oldu avrupaya geri döneli. 2 senelik ilişkimiz var ve geçen sene çok zoruluklar yaşadık ben ülkeme döndükten sonra, ilgisizlik felan. Ve bu sene Yanina gittiğimde kendimi anlatmaya çalıştım ve ağladım canimi yakan seyler oldugunu ve aylardır icimde tuttuğumu söyledim sırf yüzüne söyleyim diye beni üzen seyleri (daha once sürekli bahsettim ve umursamadı bende careyi bekleyip yüz yüze konuşmayı tercih ettim) ve orada bana beni anladigini ve döndüğümde hersey çok daha güzel olacak dedi ama ne yazık ki daha kötüye gidiyor.

son bir kaç gündür hic yazmıyorum konuşmuyorum fazla aradiginda açmıyorum ve kısa cevaplar veriyorum saatler sonra. çünkü kendisi eve 00-01 gibi eve geliyor, hic aramıyor. vakti var, olmasa anlarım ama tek yaptıgı şey arkadaşlarıyla sabahtan gece geç saate kadar takılmak. ne yapmalıyım?

Dün aksam üsteledi noldu diye, ne değişecek ki? dedim üsteledi ve sorunu acikladim kendisine ama verdigi cevaplar "haklisin, suc benim, evet sen haklisin, tek suclu benim" gibisinden cevaplar verdi. Onceden bagirirdim cagiririm ama artık gücüm kalmadı ve sessizce kenara çekildim. ne yapacagimi bilmiyorum.

Sevgilim neden bana böyle davraniyor?