AYRILIK SONRASI DÖNÜŞ OLUR NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Merhaba 6 aylık ilişkim vardı bu süreçte herhangi bir kavga olmadı tartışma olmadı her şey çok güzeldi ailesiyle tanıştım 9 kasımda nişan olacaktı aileler tanışacaktu mekanı tuttuk vs bir gece yatmadan önce bana mesaj attı konuşmak istiyorum seni seviyorum ama ne kadar sevdiğimden emin değilim hislerimi oturtamıyorum nişanlanınca daha kötü olursa bu şekilde bir yola giremem dedi 2 3 gün düşüneyim dedi daha sonra görüştük seni seviyorum seni kaybetmek istemiyorum ama korku vesveseler aklımdan gitmiyor dedi ağlamaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Bende 1 hafta hiç adım o 3 4 sefer aradı mesaj attı hiç dönüş yapmadım hiçbir şekilde 1 hafta sonra mesajına görüldü attım daha da birsey yazmadım ertesi gün sabah hemen yazdı hemen görüldü atıp cevap vermemek kırıldığım için susuyorum dedim o süre zarfında arkadaşla kahvaltıya gittim 2 kişilik storyler attım etiket yapmadan kiminle gittin diye sormaya başladı her dışarı çıktığımda foto attım kiminle gittin dedi hep merak içindeydi gecen hafta kasımşatı aldı geldi instagramda begeniyorsun görüyorum bende aldım geldim dedi içine de 2 tane kek koymuş aldım düşüncelerin ne durumda ne düşünemedim dedi babam annem hasta onlarla uğraşıyorum dedi. Hallederiz dedi sonra cumartesi akşamı konuşurken konuşma arasında beni ilgilendirmiyor felan dedi biz neyiz ki dedim arkadaşız sonra aradım dedim ki herşeyi bu kadar çabuk silip atabiliyor musun ağlamaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Ben o kadar sinirlendim ki anlatamam o sinirle eve geldim gelir gelmez aldığı 2 çiçeği çöpe attım atmadan da ona fotograf attım onun öncesinde atıcam demiştim atma bana ver 2 defa atma dedi ama attım çok üzüldüm çok ağladım çünkü çok seviyorum o da çok seviyordu ne oldu anlamadım hastaneden serumlu kolumu attım sen gerçek miisn dedi 2 defa aradı açmadım instadan aradı açmadım hangi hastanedesin onu söyle bari beni delirtme burada elim kolum bağlı bırakma dedi yine cevap vermedim gitmiş 1 2 hastaneye beni sormuş sosyal medyadan takip ediyor numaraları silmemiş bitiren kişi heryerden silip engellemez mi bu kişi döner mi sonuç ne olur sizce adil yıldırıma sordum kafası karışık diyor

AYRILIK SONRASI DÖNÜŞ OLUR NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?