Hiç kıskanmasa mesela, bu sizi sevmediği anlamına mı gelir?

Kıskanmak sevgi belirtisidir ama aşırısı da boğucu olabiliyor sonuncusu öyleydi benim durduk yere kıskançlık yapar bunaltirdi insanı aksi hiç başıma gelmedi ama bir noktada heralde insan sorgulardi bunun mu meşrebi geniş yoksa beni kıskanılacak biri olarak görmüyor mu diye
şahsen benin ideal ilişkim 2 tane kızla 3 ümüzün aynı anda sevgili olmamız (kızlar da bir birleri ile de benle de) throuple diyorlar dı buna galiba.
o yüzden çok kıskanç olmaları sorun olurdu, ha ama tabi 3 müz harici kıskanç olsalar hoş olurdu tatlı olurdu yani.
Kıskançlık, sevginin bir göstergesi olabilir ama tek başına sevginin kanıtı değil. Kıskanmayan bir sevgili, sana güveniyordur ve ilişkinize güvenle bakıyordur. Asıl sevgi, birine özgürlük ve rahatlık sağlamakta, hayatını sahiplenip boğmamakta saklı.
Peki sen bu konuda ne hissediyorsun? Hiç kıskanmayan biriyle rahat edebilir misin? 🧐
Cevap
13Cevap
Sevgilim yok olsaydı kıskanırdım ve kıskanılmak isterdim.
hayır olmaz..
sevgilim beni asla kıskanmıyosa cümledeki sevgilim kelimesini atarım
o kadar ozgurluk alanım olsun ıstemem galıba cok olmasa da bazen kıskancım eser mıktarda da olsa kıskanmalı sjsjs
Sevmezse sevmesin, benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok, o yüzden sevgilim olcak kişi de sevmese de olur.
Kıskanan güvenmiyordur zaten gereksiz kıskananla olmaz
Tabiki kiskanmak=sevgi değildir ama hiç kiskanmiyorsa sıkıntı
Olmaz ben istemem öyle benim ona ait oldugum onunda bana ait oldugu hissedilmeli bea
Olmaz, seven insan kıskanır
Herşeyin dozu var dozunda olan her şey güzeldir olmaması daha kötü
Olmaz. Eccik kıskansın bari beee
Ondan olmaz seve insan kıskanır
Bir erkek olarak, Erkek adam dediğin kıskanır sevgilisini ama çok abartmamak ve zarar vermemek şartıyla
Olmaz ama böyle bir durumda bulunmamalı bile, orası ayrı konu
Kıskanacağı bir durum oluşmaz diye düşünüyorum
Yerinde Kıskanmak sevgi belirtisidir kıskanmayan domuzdur domuzdan da sevgili eş olmaz
Olmaz olamaz olabilemez
Seven illaki kıskanır
Olmaz öyle sevgiliyi ne yapayım
olmaz, kesin biseyler var ki kıskanmiyor
Kıskanmıyorsa sevmiyordur
Kıskanmayan otlakta oynasın.
Olmaz ya bize mağara adamı lazım
Asla kıskanmayan sevgiliden olmaz
Ben takintili kiskanan birini isterdim
Olmaz
Seven kıskanır
Olur tabi komplekse gerek yok