Gel git yapan seni seviyorum ama senle yapamıyorum diyen erkek?

Biz A ile 3 aydır tanışıyoruz ilk zamanlar çok toksiktik anlaşamıyorduk her gün bi kavga ama sevgili olduktan sonra kavga etmemeye başladık biz sevgili olduk 1 hafta sonra benden ayrıldı başkasıyla sevgili oldu o kızı hiç sevmedi beni kendinden uzak tutmak için yaptı ama hala gözü benim üstümdeydi ben nerdeyim kimleyim kimle selamlaşmışım beni kıskanıyordu beni arıyordu nerdesin kimlesin okeydeyiz gel yanımda oturursun falan diyordu onun abla dediği ortak arkadaşımız var onada ben B yi seviyorum ama onla yapamıyorum demiş aynısını bana dedi seni seviyorum senle vakit geçirmeyi de seviyorum senle gülüyoruz sohbet ediyoruz kafa dengiyiz ama senle sevgiliyken hep olumsuz düşünüyorum kafamda kuruyorum ama ayrılınca seni özlüyorum üzülüyorum yapmaz etmez diyorum senleyken senin değerini bilmedim kaybedince anladım falan dedi ama benle ilgili olumsuz düşüneceği kafasında kuracağı hiçbir sebep yok ki bir de bu ara psikolojisi iyi değil bir günde fazla para kaybetti normalde cebinde çok parası varken iki gündür yok annesi kanser hastası iyi değil ama 1 hafta oldu barışalı her şey güzeldi bir anda öyle oldu bir de hiç adam akıllı düzgün ilişkisi olmamış biri hep takılmalık gelip geçici sevgililer falan bağlanmaktan mı korkuyor anlamadım 3. Kez bana gel git yaptı böyle

Gel git yapan seni seviyorum ama senle yapamıyorum diyen erkek?