Arkadaşlar açık net soru "Seni seviyorum ama istemiyorum" bu şekilde söyledi ayrıldık. Araya hiç bir zaman başka kişiler girmedi sevgili yapmıyor ben de öyle. Ne yapmaya çalışıyor sizce?
Sevgilimle kavgalarımız da instagramda kiza yazmisti baya buyuk kavga etmiştik. Bizden olmaz seni cok seviyorum ara verelim diyordu. Yani 2 ihtimal var. Ya kafa dinlicek yazacak gerçekten seviyorsa. Sevmiyorsa cephesinde baskasi var ayrilmis bahane ile. Sveiyorum diyerek cepte tutuyor
Dürüstmüş eğer dedin gibiyse. Önemli olan neden istemediğini anlamak. Bazen sadece bir ilişkiye başlamak istemezsin, çünkü iyi değilsindir, karşındakini incitmek istemezsin, duygularıyla oynamak istemezsin ya da hayatının çok yoğun bir donemindesindir ve aşktan, sevgiden gözün dönse bile başlamazsin. Yani, zorlama. Sadece sebebini öğren.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Sebepleri çözmek odaklı değil kavaga bağlayıp ayrılma odaklı o yüzden iletişim kuramıyoruz. Psikolojik sorunlarım var kendi işimi kurmaya çalışıyorum kafam çok dolu dedi. Benim hayatım karardı hayatım bile yok o kadar dipteydim ama bir kere kalkıp da sorunum var kafam dolu demedim. Benimle konuş bende bileyim dedim. Her şeyi çok merak ediyorsun dedi anlatmicam dedi. Dışarı çıkıyor ne yaptın bugün nereye gittin diyorum ne o Allah Allah her zaman her şeyi sana mı anlatcam diyor. İzmir'e gel bulusalim diyorum yorgunum diyip İzmir'e geliyor ama benim için değil arkadaşları için. En son da çıkardığı tartışma senin erkek arkadaşın vardi bir tane sen nasıl hala konuşmayı kesmedin birde geçen eve geç gittin tamam seviyorum ama istemiyorum seni diyip ayrıldı.
Birincisi, kimsenin psikoloğu olamazsın, olmaya da çalışma yıpranma. İkincisi, sana yorgunum diyip arkadaşlarıyla eğlenecek vakti varsa seni ne seviyor ne değer veriyordur. Üçüncusu, ilişkinize sahip çıkmadığı halde senin hayatında ki insanlara karışamaz ve biraz bunda ya cebimde yedek kalsın sezinledim.
İyisi mi, o ayrilmisken ve sende bu narsisten kurtulmusken, sen kendine psikolojisi düzgün ve sana değer verecek birini bul. Emin ol en güzelini ve en iyisini hak ediyorsun. Seni degersizlestiren kimseyi hayatında barindirma.
buyuk ihtimalle hayatinda baskasi var ve aldatiliyorsun sana karsi acik net degil baskasi onun aklini kurcalamis sanada istemem ama yan cebime koy misali yapmis cantada keklik olarak duruyorsun engelle gec bu kadar basit
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İstememe sebebini söylemedi mi? Evli mi yoksa
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sorun bulamayınca saçmalıyor. Örnek 1 hafta önce Arkadaşlar ile buluştuk izin aldım haberi vardı görüntü ve sesli hep konuştuk eve geç gittim. O gece çok güzel bir şekilde konuştuk 1 hafta sonra kavga çıkardı o gece sen eve geç gittin senden bir şey olmaz dedi. Sen ve ben bir yapamıyoruz işte dedi seni seviyorum ama istemiyorum diyerek ayrıldı.