Evli ve boşanma aşamasında olan ve bir çocuğu olan biriyle flört eder misiniz?

Benim başımda böyle biri var ve devamlı instagramda yazıyor. Bir saygısızlığı olmadığı için engellemedim , görüldü atıp duruyorum birkaç gündür. Bugün de hesabımı dondurdum. Numaram yok. Boşan , öyle gel yanıma ve görüşelim dedim ama sonradan da çocuğu olduğunu öğrenince karınla aranı düzeltmeye çalış. Ortada bir de çocuğunuz varmış, çocuğuna yazık etme dedim. Çocuğu da küçük,3.5-4 yaşında imiş. O yaşlardaki çocukların anne ve babası boşanınca benim yüzümden psikolojisi yaşayabiliyor diyor, psikologlar. Çocuğun durumuna üzüldüm yani cidden doğruyu diyorsa , yani boşanmayı düşünüyorsa. Bir yanım da düşünmüyor değil. Sonuç olarak boşanmamış ve demesine göre bir yıldır eşiyle ayrı yaşıyormuş. Bunlar boşansa, olur da benimle evlense ve anlaşamasa demek ki benimle ayrılmadan da yerini ayarlamaya çalışır diye düşünmeden de edemiyorum.

Güncellemeler
6 ay
Yorumunu kaldırdığım üye (İsim vermeyeceğim, kendini bilir.) herkes senin gibi fevri olmak zorunda mı bir saygısızlığı olmayan birini engellemeye? Ergen miyim ben senin gibi otu b*ku engellemeye? Benim iradem yok mu karşı koymaya da engelleyeyim? Sen, demek ki kendine dur demeyi bilmiyorsun da ben engellemediğim için yapışıyor oluyorum. Sen, önce dön de kendi karakterine bak !
Evli ve boşanma aşamasında olan ve bir çocuğu olan biriyle flört eder misiniz?