Hayır çünkü Yaşım itibariyle takdir edersiniz ki boşanmış çocuklu kız arkadaşlarım oluyor hep hiç ön yargılı olmadım bu konuda ancak 4 kez örneklediğim bu ilişkiler bende şu kanıya yol açtı ilişkinin içinde tam olarak değilsiniz çocuk bazende eski eş hep var bu sizde büyük bir yaratıyor. belkide karşıdakinin dikkatsizliği sonucu bir durum da olabilir. siz sadece yarım kalmış bir ailenin misafir oyuncusu olabiliyorsunuz.
Eğer gerçekten çok seviyorsam evlenirdim ilk tek ve son hayatımı çevre baskısı ve elalem ne der korkusu yüzünden sevmediğim biri ile geçirecek değilim eğer çocuğu da henüz bebekse daha iyi olur daha bebeklikten kendi evladım gibi sahip çıkar bakar büyütürdüm.
tabikide evlenilir neden olmasın çocuk ya dünyanın en güzel varlıkları neden kabul edşlmesin anlayışlı ve sabırlı bir insan olduğumuz sürece herşey çok güzel olacaktır eminim :)
Düşünsenize, siz eşinizle birlikte vakit geçirmek istersen başka bir kadindan olma birey babası ile vakit geçirmek için babasının size ayiracagi zamanda calacak.
Tatil planı yapacaksiniz, birey stresten babasini paylasamamaktan kaynaklı bi yerlerinde hastalik olacak, ve plan iptal. birey kazandı.
Tam birlikte vakit geciriyorsun telefon "baba fen bilgisi sorusunu cozemedim" gibi bahaneler
Günde 50 kez eski esle görüşmek zorunda kalinmasi ve sizin buna sahit olmaniz.
Kısacası bu birey iliskinizi bok edecek arkadaşlar.
Dolayısıyla eğer bir evlilikte çocuk varsa o evlilikte artık bosanma olmaz. Seve seve! bakacaksin o cocuga. Hem disardaki fistiklarla birlikte olayim hem de bosanmamis bir baba gibi cocugumun peşinden kosturayim az kardeşim gibi geliyor bana.
boşanmak ve ayrılmak ne suç ne günah, islam dininde yürümüyorsa evliliginiiz en güzel bir şekilde ayrılın, fakat bu ayrılıgı fırsat bilip önüne gelen ile yatıp kalkmak degildir, bir namus ve şerefiyle boşandıysa tabiki evlenirsin hem dinimiz içinde daha sevap , niye olmasınki, evlilik kutsal bir şey
Evlenirim diyenler kaybedecek birseyi olmayan tiplerdir. Anca genc kadinlardan yuz bulamayan erkekler evet dicektir. Baskasinin cocugunu kimse beslemek istemez
Çocuğu bizimle yasamiycaksa evlenirim. acikcasi uzaktan davulun sesi hoş gelir o yüzden baskasinin cocuguna ne kadar tahammülüm olur bilmiyorum. Bakarim deyip büyük konuşmak istemem.
Neden olmasın. Ben boşandım, boşanalı 5 yıldan fazla oldu. Bir kızım var, annesinde kalıyor. Sen evlenmezsen o evlenmezse ne yapalım biz ölelim mi o zaman
Benim dünyaya bakış açım farklı. Ben evliliği düşünen biri değilim illa çocuğum olsun dersem de evlatlık edinirim. Şeklinde düşünceye sahibim. Bu yüzden gerçekten benim için doğru biriyse evlenirim.
boşanmış biriyle belki olabilir ama çocuklu biri için aynı şeyi söyleyemeceğim. Çocuk büyük sorumluluk, o sorumluluğu doğru dürüst yerine getirememe endişrsiyle sıcak bakmam bu olaya.
aradığım bir insansa tabi ki... bunun bekarı evlisi olmaz. çocuk sayısı bence ailenin görüş ve ekonomik gücünün kaldırabileceği bir şeydir gerisi tamamen bahane benim görüşüm.
En İyi Cevaplar