Karşınıza böyle biri çıksa ona aşık olup, çocuğu ile beraber kabul eder misin?
Gerçek ''aşk'' her şeyiyle sevip, kabul etmek midir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşınıza böyle biri çıksa ona aşık olup, çocuğu ile beraber kabul eder misin?
Gerçek ''aşk'' her şeyiyle sevip, kabul etmek midir?

Benim her zaman en zor evlilik çeşidi diye düşündüğüm bir durumdur. Özellikle bekar birinin böyle biriyle evlenmesi ise daha da zordur. Çocuğu olunca ayrımcılık vb bir çok soruna neden olur. Aşk güzel şey elbet ama sorunları da getirir diye düşünüyorum
Cevap
0Cevap
Elbette kabul ederim. Çocuklara karşı bir durumum yok. Ancak ailesinin beni sevmediğini hissedersem kabul etmem.
Evet günümüzde özellikle ayrılıkların ve boşanmaların temeler sebeplerinden biri aileler oluyor. Çok büyük faktör aslında ayrılıkta ama çiftler dikkat etmiyor aslında çiftler birbirlerini korusa ailelerine karşı o bağ oluşsa arada hiç bir şey olmayacak.
hic bilemiyorum buyuk konusmayayim ama sanmiyorum o sorumlulugu alamam galiba
Evet ciddi bir sorumluluk taşıyor bu durum.
kesinlikle oyle
evet ama daha ince elerim. arada cocuk var cunku.
Dimi en azından şans vermeden önce bir bakmak lazım hayatına, durumuna neler yaşamış ona göre adım atılır.
hem ona hem de çocuk beni ister mi anlaşabilir miyiz bakabilir miyim bunları iyi tartmak lazım En çok etkilenecek olan çocuk çünkü bence.
Evet çabuk karar verilecek bir durum değil, bakılır uyum olur mu veya ben ister miyim, anlaşabilir miyim bunlar önemli :)
aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?