Dürüst cevaplar istiyorum.
Aldatırım
Aldatmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüst cevaplar istiyorum.
Cevap
33Cevap
Aldatmam aldatamam ben bu acıyı 1,5 yıllık sevgılım benı aldattıgında yasadım kımsede yasamasın aylarca herseye neden niçin dio insan herkesin hayalindeki gibi bi aşk hayatı onunla olsun musmutlu kalın🌺🤗
Görünmek görünmemek, bilinmek bikinmemek değil mesele ya da yakalanıp yakalanmamak.
Sadece kalite meselesi. Ne kadar kaliteli biriysen o kadar doğru bir hayat yaşarsın ve bunun için çabalarsın.
Bırak boyle soruları hayatın akışına bırak sahile in , güneşi hisset , kendin için yaşamaya bak. Hayat çok kısa erteleme hiçbir şeyini.
tek eşli olduğum söylenemez.. yakalanmamak işçin gereksiz risklere girmem.. ama tabiki dikkatli olmak lazım her zaman
Ben bir yanlışı birş görüp görmediği için değil kendi kişiliğime, seviyeme, aklıma yakıştıramadığım için yapmam.
Hayır aldatmam varsa o vardır ama bekarlık en güzeli
Evet daha önce burdan biriyle tanısmıştık @Yağmurlu35 anlatmamı ister misin
Evliydi o da @Yağmurlu35
Sevgilimi aldatmazdim. Ama en yakin arkadasimin sevgilisiyle bir gece takilmak isterdim
Yakalanmayacağını kesin olarak bildiği halde ben aldatmam diyen erkek yalancının en önde gidenidir
Seviyorsam aldatmam ama sevgi yoksa arada yakalanma tehlikesi daha çekici kılıyor
Aldatmam. Allahtan korkuyorum çünkü yakalanmaktan değil
Evet aldatırım libidom çok yüksek ve seks hayatımız ayda 4 anca oluyor
Tv lerde görüyorum evli aldatan kadın dolu sevgilisiyle kaçıyor
Aslında bilemezsin o anki duruma bağlı bence ya sizce
Yakalanmayiz aldatalim mi
Evli olmadan aldatıyorum :)
Aslında bir cok kisi aldatir
Aldatmam diyenlerden bir yüzde 25 sil
Tamamen insanlıkla alakalı ya. Yapmam
Ben bir kişiyle yetinebiliyorum aldatmam mk
Ama aldatan var
Evet aldatırdım aldatmanın degisik bi zevki var
Aldatırım.
Hayır aldatmam
şu an yakalanmak uğruna bile aldatıyolar
Hayır asla yapmam
aldatacak kimse yok
Hayır
İşim olmaz
haram olmasa
yok be aldatmam
Evli misin
Aldatıyorum bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim düşünceme göre, aşk ve ilişkiler sadakat üzerine kurulmalı. Aldatmak hem karşındaki insanın güvenini yerle bir eder hem de ilişkideki o büyülü bağı zedeler. Yakalanıp yakalanmamak hiç önemli değil, sonuçta en önemlisi senin kendi iç huzurun ve vicdanın.
Güzel İzmir'imizin sonbaharında sevgilinle yağmur altında bir yürüyüş düşün, böyle anları aldatmakla gölgelemek neden? Aldatmam derim kesinlikle! Peki sen nasıl düşünüyorsun?