Dürüst olun lütfen
Aldatırım
Aldatmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüst olun lütfen
Aldatmak, korkuyla önüne geçilebilecek bir şey değildir; aldatmak isteyen her türlü aldatır. Kimse de mani olamaz. Mesele sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma düsturuyla yaşamayı bilmek ve bunu başarabilmektir..
Bana yapılmasını istemediğimi niye bir başka masuma yapayım ki. Kimse görmese bile vicdanın sızlamaz mı? Nice yuvalar yıkılıyor. Toplumun yapı taşı olan aile kuramı perişan oluyor. Olan en çok çocuklara oluyor. Gerçekten de değmez. Bir iki saat zevk için bir ömür heba edilmez.
Hayır.
Boşanma aşamasında bir kadınla flört ettiğim halde bile bende oda sınırlarımızı biliriz mesela..
Belki eski eşinden intikam almak derdinde de olabilir.
Bu sebeple ileri gitmemek hemde böyle bir şeyi uygun görmem.
Cevap
71Cevap
Aldatmam
Aldatmanın yakalanıp yakalanmamakla ilişkisi ne ben onu çözemedim alakası yok ki. Karakter meselesi bu. Kimse yakalanacagindan korkup aldatmaktan vazgeçmez içinde olan yapar.
Ben aldatmam. Olurda alkol ve bir başka kadının zorlaması ile olursa da itiraf ederim ve muhtemelen ayrılırım. Çünkü o affetse bile sağlıklı bir ilişki olmaz artık
Aldatmayı bir insan kendine yakistiriyorsa yapsın o derece düşmeyi yediriyorsa yapsın aldatmak evde taze etin varken dışarda leş yemek gibi bişey tabiri caizse nokta
onunda seni aldatma düşüncesi seni rahatsız etmiyorsa aldatırsın. ama onun seni aldatma düşüncesi rahatsız ediyorsa aldatılmamalı. beni rahatsız eder o yüzden aldatmam
Aldatmam çünki önce kendi ahlakıma, terbiyeme, yakıştırmam, kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmayacaksın
Hayır çünkü önemli olan yakalanmak değil zaten yakalanmadan aldatmak zor bir şey de değil. Önemli olan insanın vicdanı
Hayatımda birisi varken başka birine bakmam bile sen aldatmaktan bahsediyorsun. Bu karakter meselesidir, hem kendini kandırmaktır. Kimse görmedi yakalanmayız falan tam bir aptal işi. Allah var Allah.
Masum
Tamam en çok sana düşecek yazın buna
Sen niye herkesi kendin gibi görüyosun
Aldatan herkes zaten yakalanmayacagini düşünerek aldatır. Ama sen vicdanı boyuttan soruyorsan bunu aldatmam diyen herkese inanmamak lazım.
Benim kalbim sadece 2 kişilik.
Anlamak istemiyorsanız diyecek bir şey yok.
Tabi ancak sevgilim olduğu zaman geçerli olacak bir şey.
Yani o durumda bile ekstra çaba harcamam, kadın açıkca söylerse ya da döylemiş kadar olursa affetmem büyük ihtimal.
kumda yürür izini belli etmeyeceksin.
yapmam diyenler en önde bayrak taşıyanı.
Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi ona yapmam
Eğer gerçekten yakalanmama garantim varsa cinsel anlamda yaparım
Evliligimi karimi gozden cikarmissam aldatirim
Aldatmam aldatacağımı hissedersem gider söylerim ayrıldım ondan
Yakalanırım diye yapmıyorsa ne farkı kaldı...
Evet. Herkes aşdatır, ya da aldatmayı aklından geçirir.
Aldatırım diyenler neyin kafasını yaşıyor sizde aldatılırsınız merak etmeyin hiç
Etik değil yoksa bu zamanda ondan kolayı yok
Allah korusun sevdigim ve kendimi adadığım bir mutluluğa asla ihanet etmem
Hayır ben istemesem zaten kimse bilemez ya sen?
Aldatmak bir kisilik meselesidir ben keisnlikle ihanet etmem ihanetin affi yoktur
Aldatırım çünkü farklı bedende farklı tat ve bir süre sonra farklı şeyler arıyorsun 🥳
aldatacak gibi olursam bunu onunla konuşurum, hayır
Aldatmamak için gayret gösteririm öyle saçmalıklara ihtiyaç duymam
aldatmak isteseydim zaten yakalanmazdım ama öyle karaktersiz biri değilim sevdiğim kişinin yüzüne nasıl bakarım ihanet bu
Karşındaki insanı aldatmak mi bence önce kendini aldatıp sonra karşındaki insanı aldatmış oluyorsun kedni hislerini aldatan insanin kendine güveni olabilirmi sanmam
Bıldıgım halde aldatırdım :) Evlıyım evlı sevgılım de var hemde sıteden sevgılım :)
Asla öyle bir şey olmaz insan sevdiğini neden aldatsın eğer aldatacaksa bi ilişki içerisinde olmasın bir zahmet
Kadınları çok seviyorum bir kadını hem bedenen hem ruhen keşfetmek onların mum ışığında kulağıma fisildamalari çok hoşuma gidiyor 🙃
Yakalanmıyorum ve aldatıyorum. Hemde burdan 🤭
@Acayipxxx evlide oldu bekar da, boşanmış olan da. Sen niye sordun?
@Acayipxxx bu kadar merak iyi değil
Bana yapılmasını istemediğim şeyi asla başkasına yapamam
Tüm taktikleri bilyioruz, asla yakalanmayız kaportacı mehmet usta şlkgdşgd
Yakalanmayacağım ortam çok var zaten. Aldatmam.
Kesinlikle evet
başka birine bakmam bile imkansız
Yakalanmayacagini bilmek zevk vermezki
Aldatmam kişiliği bozuklar tercih edebilir
Kendini aldatırsin aşkım bunu yaparak..
Zaaflı birisiyim. Aldatma meyilim yüksek.
Hayır o karaktersizlerin yapacağı şey
Neden aldatıyosun ki ayrılıp görüş
Bu kul hakkıdır. O yakalamasa Allah görüyor
Deneyebilirmiyim asla
hayır, ş*refsiz değilim ben.
Gerçekten seviyorsam aldatmam
Karakterle alakalı bu durum, ben aldatmam.
Hayırr prensiplerime aykırı
hshshsjkf nick mükemmell
Yakalanmayacaksam neden aldatayım?
Aldatmam onursuz değilim
bekarım. Sen aldattın mı o şekilde
aldattım kendiim söyledim.
aldatmanın zevki başka 😂
suç kanıtlanıncaya kadar herkes masum
Nicke sonradan dikkat ettim 😂😂
aldatırım, aldattım da evli biriyle...
@Acayipxxx çokkk
@Acayipxxx kişi hakkında detay vermek ona saygısızlık olur