Dürüst olun lütfen
Aldatırım
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır ya aldatmak benlik değil yani eğer seviyorsan devam ettiririm bir şekilde ve aldatmam eğer bakıyorum ki gözüm artık yavaş yavaş dışarı mı gidiyor ayrılırım ondan sonra ne yapacaksam yaparım
yahu niye aldatayım bi türlü aklımın almadığı insanlık tarihinin en pislik olayı, ayrılmak diye bişey var sevmediğininden istemediğinden zaten ayrılırsın arkadaş niye birini aldatarak hem kul hakkına giresin hem de hain olursun, çok net diyorum benden katil olur ama hain adını taşımam ben onu vicdanımda da taşımam ahiretime de götürmem gece yatacam kendimden nasıl bi or*spu çocuğu yarattığımı mı düşünücem? o aldatan kişi (insan demeye dilim varmıyo hayvanın bile yapmadığı yapamadığı şeyi yapabilen kansızlar insan adını hak etmiyo benim rabbimin kulu olmayı da hak etmiyor, onlara da insan bana da insan dendiğinde hakarete uğramış hissediyorum) gözümde eskortluk yapandan binlerce kat daha namussuzdur onu yapan hiç değilse hak yemiyo can yakmıyo ihanet etmiyo, kimseyi aldatmam her hangi birini aldatmış veya aldatırım diyen de benim yanımda yörem de yamacımda dolaşamaz aldatırım demiş kim bu görüşü de okuyo sa ben size engel atmadan siz bana atın çünkü (bu söylediğime sadece o taraklarda bezi olan kansızlar, k*şarlar ve or*spu çocukları alınsın) sizin cinsinizi etrafımda, şehrimde, ülkemde ve hatta dünyamda istemiyorum sizler (aldatan veya aldatacağını söyleyen birey zinalar) için istediğim tek şey eğer alabilseydim canı yanmış herkesin intikamını sizden alırken ki acı ve korku dolu çığlıklarınızı kahkahalar eşliğinde dinlemek siz göstermeye zerre kadar bile niyetim olmayan bir merhamet kırıntısı için kanlı gözyaşları döküp çığlıklar atarken benim içimden geçen ''hak ettiğinden çok çok azını çekiyorsun zaten daha ne merhameti'' diye düşünmek.
Neler aldatma kapsamına giriyor mesela? Bence küçük oynaşmalar flortler vs kesinlikle aldatma değil. Başka birisiyle öpüşmek belirli bir yere kadar ön sevişme hatta oral seks bile aldatma değil. Aynı şekilde eşim de isterse bunları bir başkasıyla yaşayabilir. Bu kadarının ilişkiye renk katacak ve monotonluktan kurtaracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Yakalanmamak konusuna gelince zaten esas renk katan kısmı da orada. Heyecanlı olan taraf bunları yakalanmadan yapabilmek. Eşime bunu söylesem de bir sakıncası olmaz ama işte o yakalanma korkusu esas heyecanı yaşatan.
Birine değer veriyorsam aldatmam. Çünkü ben aşırı çok zor değer veriyorum ve verdiğim zamanda başkasını görmem imkansız olduğunu gibi oluyor.. genelde de zaten arkadaşlar bana kalbin yok senin Duygusuzun derler aşk anlamında.
Cevap
71Cevap
Allah'ın yakaladığını kul bilmese ne olur karaktere ters durum. Aldatmam
Yakalanmakla bir ilgisi yok seviyorsam aldatmam
"asla" diyen erkekler nedense pek inandırıcı gelmedi bana ama neyse :)
bugüne kadar gözü dışarı bile bakmamış bir erkeğin önüne fırsat gelmesine bakar olay tamamen.
Erkeklerin 77 si nasıl da asla diyerek yalan söylüyor ama 😂
Cinsellik konusunda vajina kokusunu duysa tanışalım mı yazar. Burada gelmiş aslayı işaretlemiş.
😂
Hiçbir eşimi, dostumu aldatmadım, asla aldatmam. Ayrıca aldatan insanlara karşı acayip nefret kusuyorum. Demem o ki aldatmak, ruhsuzluktan başka bir şey değildir
Egerki içimde öyle birseyi kafama zorla koyarsam ki aman aman ben qlmim bay ve ya bayan olsun fark etmez kişilik karekter birsey
70 erkek ve 48 kız aldatırmış.
Dudak uçuklattı. Ayrılmak bu kadar mı zor yahu? Umarım aldatmam diyenlere denk gelemezsiniz. Ama sayınız da hayli yüksek;sağlık olsun. 😂
Aldatmak insanın kendisine yaptığı saygısızlıktır. şu an özgürlüğüme düşkün olduğum için ilişki yapmıyorum flört olarak takılıyorum eğer ciddi ilişki yaparsam da asla aldatmam. Sizde ciddi ilişki yürütecek bir yapıya sahip değilseniz böyle yapın hem bu tarz bir karaktersizliğe gerek kalmaz.
mesele yakalanmak meselesi degil eninde sonunda yakalanirsin sorun o degil sorun insanin kendisinde serefli namuslu durust insan aldatmaz eger evlilikten bahsediyorsak
Herkes namus abidesi oylamaya göre. Aldatanlar demek marstan geliyor 🤣🤣🤣. Eşim biliyor yapacağım zaman. O da yapacağı zaman ben biliyorum.
Aldatmak karaktersizlikten başka bişey değil madem olmuyor en azından saygınlığınızı kaybetmeyin konuşarak ayrılın anılara saygınız olsun
Evet hemde zevkle , Aslin da aynı düşünce de olan ve yapabilecek biriyle evlenmek istiyorum ama öyle birini bulamadım henüz.
Sevgilim yokken bille kimseylee konuşmuyorum evlliyken asla ama o beni alldatırsa onu direk boşarim 🤦🤦
Hayır aldatmam karaktersiz ve kişiliksiz olanlar aldatır zaten herşeyi Allah görüyor kimsenin günahına da girmeye gerek yok
Aldatmak aldatılmak hak edene her türlü müstahak elindekinin değerini anlamayanın değerini anlamayanın sonudur aldatmak
Birisini hayatıma alıp ve sonradan onu aldatavak düşüncesine gireceksin adam değilimdir zaten evliliğim de yalandan ibarettir saçmalık yapmam
lann iki kez bastım ilk şıkka gitti oyum aldatmam tabi kiii
Başıma da gelir diye yapmam ben ya ben yaparsam elbet bende yaşarım
Insanlari aldatabilirsin ama seni VAR edeni asla aldatamazsin.
aldatmam insan kendine hakaret eder aldatmayla bunu kendisine nasil yakistirir anlayamiyorum
Evet vede aldatıyorum, aldatmış olduğum geçmişteki gibi..
Yapmam sadık olurum karşıdaki insana sonucta benim yüzümden üzülmesini istemem vicdanım rahat olmaz
Karşındakinin yapmasını istemediğin hiçbirşeyi kendin de yapmamalısın.
Asla, aldatmayı kendimi kirletmek olarak algılıyorum, bir kişiye ait olup ona bağlı kalmayı istiyorum. Aslında çok basit, bunu herkes yapabilir. 😉
Aldatmak çok ucuz bir dava!
Sevgilim varken ve fark edersem gözüm başka bir kıza kaydığını ozaman belli, yaşadığım ikişkide yanlış yolda gittiğini çünkü bir ilişki yaşasam ve birbirimizi seversek, gözüm istesede kaymaz başka kıza.
kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma demişler;)
Karımı aldatmam ama eğer karım yoksa sevgilim var ise sevgilime aşık değilsem ruhu duymadan sevgilimi aldatırım.
aldatinca iliskinin buyusu kalmaz sevgili olmanin manasi ne ki o zmn
asla aldatmam..
aldatacak hale geldiysem, ayrılırım..
Yakalanmasan bile ben o acıyı yaşadım başkası asla yasamasin
Hayır, karaktersiz değilim çok şükür.
Sayısız defalar yaptım zaten. Yapmaya da devamö ediyorum
Sevdiysem eğer birini aldatamam ki yakalanamayacağımı bilsem bile vicdanım el vermez buna.
Seven aldatmaz zaten aldatan kendini aldatır ben babamın arkadaşı ile oldum diye babama ihanet etmiş oldum vicdanen kötüyum duygusal his oldu
Birisinin aldatmamak için bahanesi yakalanırım korkusu değil bunun şerefsizlik olduğu gerçeği.
Sadakatsizlik normalleştirilemez.
Aldatmam eper beni sevio güveniyosa güvenini boşa çıkarmamak lazım
Kirvelerim aldatmak sayılıyomu
Çünkü seven insan kalbini mühürlemiştir başka biri ne yaparsa yapsın aynı sıcaklığı vermeyecektir seven insanda bunu bilir.
Evet.
Şunu unutma, her erkek aldatır zaten, hele birde yakalanma riski yoksa bir an bile düşünmez
Karakter meselesi altadanlarin adamligindan supe duyarım
katiyen hayır sadece tek bir flörte sahibim onuda kaybetmeyelim ve ş*refsiz değiliz
aldatan yakalanacığını bile bile aldatıyor kim gizli kalmış ki
Hayır, kendime yakıştırmadığım şeyi sergilemem.
Öyle bir karaktersizlik asla.
Aslaaa , en büyük şahit vicdanımız, onu napıcaz...
böyle birşeyin ihitinali olmaalı
Buradan yazmayım sen bana mesj at :)
Asla asla deme :)
Hep kendine yakalanmak.. işte bütün mesele bu..
Aldatmaya değecek kadar hatun bulursam evet
Aldatmazdım istemiyorsam ayrılırdım
çünkü aldatan aldanırmış ne ekersen onu biçersin
O kadar şerefsiz olmadık çok şükür
Aldatan kişi önce kendini aldatır.
Aldatan kendini aldatır şerefsizdir
Neden aldatma direk ayrılırım daha basit yol var
Zamana ve mekana ve niyeti bozacağız göre değişir
Yalan yok aldanırım karda yürür izimi belli etmem
Aldatılmak ister miydin.
Aldatmam, ayrıldıktan sonra istediğimi yaparım
Bravo kardeşim 👍👍