Dürüst olun lütfen
Aldatırım
Aldatmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu soruyu zamanında kendime çok fazla sordum düşündüm taşındım evet aldatırım gibi ama bilmiyorum daha gencim büyüdükçe benle fikirlerim değişiyor o sebeple tam net karar veremem ama şu an için yapardım gibi o zevke değer gibi o sebeple aldatılsam dahi üzülmem.
Cevap
14Cevap
Gerçekten şu aldatma konuları ve teşvik durumları canımı çok sıkıyor. Normal bir şeymiş gibi merak edilmesi bile tuhaf.
Birilerini kandırmak hoş değil ya. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma sözünün icraatindeyim.
Sadakat karakter meselesidir yakalanma, yakalanmama meselesi değil. Ben aldatmam. Karakterim bozuk değil.
YAsak olan hersey guzeldır derler ama hersey herkes ıcın guzel olamaz Bıraz degsın be onu yapmak ıcın sırf aldatmak ıcınde olmamalı hanı
yakalanıp yakalanmamakla alakalı bir şey değil kendine saygısı olan kimse aldatmaz
Aldatmam insanin icinde olduktan sonra yakalanacagini bilsede aldatir
Hayır... "Kendime saygım var" tavrı bir yana, "empati" yapan biriyim çok yanlış..
Aldatmam bu bi huy meselesi. Aklımda bi başkası varsa bunu içtenliklw söylerim
Yakalanmıyorum ve onun arkadaş çevresinden hatunları düdüklüyorum. Hem temiz hem risksiz
Utanıyorum sizin gibilerden
@Hsjdnsbdjsns işine bak sen git kendinden utan bakiresin cinsellikle işin yok demi?
Ne alaka
@Hsjdnsbdjsns neye göre sen bana utandığını ifade ediyorsun? Adet gelenek göreneklerine göreyse senin hiç bişey yaşamamış olmaman lazım. Ben yapayım. Başkası başka bi şekilde yapmasın. Hiç yapmıyosan beni eleştir ama yapıyorsan biraz dur düşün
Hiç yapmadım sana ben yapmadım ve yanlış bulduğum içinde yapma demiyorum o kendi kararın. Ama aldatmak denilen olay hiçbir türlü kabul edilemez, ahlaksızlıktır.
@Hsjdnsbdjsns hiç yapmadığına inanmıyorum kusura bakma. Kadınlar gelip beni buluyor kusura bakma hem cinslerin ve sende dahil yeterki tek kalıp görünmeyen bir yerde olsun
Çevrende sürekli böyle kadınlar gördüğün için inanmaman normal, el ele bile tutuşmadım, genel olarak yargılamazsan sevinirim. Dediğin gibi olan kadınların sayısı şu an çok fazla zaten. Madem bu kadar düşkünsün, neden bir sevgilin var onu anlamıyorum
@Hsjdnsbdjsns ben sadece güzel zaman geçirmek ve cinsellik için ilerliyorum ) doyumsuzum kadınlar benden daha istekli bana yanaşıyorlar bende skiyorum
Yani onu gerçekten sevmiyorsun o zaman
@Hsjdnsbdjsns evet o bitane ama diğerleride beni istiyor
Hskfjpwjfpwjf alemsin. Gerçekten sevseydin diğerleri olmazdı sadece ondan zevk alırdın diye düşünüyorum
@Hsjdnsbdjsns erkek metebolizmasını bilmiyosun ))
:( hiç bilmesem daha iyi üzülüyorum. Umarım herkes aynı değildir
Ondanda zevk alıyorum diğerlerindende “heyecan ve haz “ tetikliyor beni
@Hsjdnsbdjsns erkek arkadaşın olursa kadınlardan uzak tut
Peki şu an hayal etsen o seni aldatıyorsa nasıl hissedersin, normal mi karşılarsın yoksa karşı mı çıkarsın
Öyle yapıyorum, kendi arkadaşlarımla bile tanıştırmaya çekinirim
@Hsjdnsbdjsns tercih ) ben rahat birisiyim onuda hiç sıkmam benim genişliğim seni boğar 😏
Anlaşıldı, kız arkadaşında bunu bildiği için problem etmez o halde, mutluluklar
@Hsjdnsbdjsns o biraz farklı ama hatunlar yanıyor
Sen itfaiyeci misin
@Hsjdnsbdjsns evet uzatmalı hortumlu
Ahhahahflwjfkd güldüm
@Hsjdnsbdjsns 😏😘öğrenmek şstediğin başka bişey var mı
Teşekkürler, iyi günler
@Hsjdnsbdjsns tamam canım sanada
Aldatmam.
Aldatmam kesinlikle 😊
İstesem %100 kez aldatırdım ama karakterime aykırı
Aldatırsan mutlaka bir gün aldatılırsın