ՏҽӀɑʍՏ 🌿
Bir ilişkiyi bitiren şey gerçekten “üçüncü kişiler” mi, yoksa iki kişinin birbirine yetememesi mi¿

Bomba gibi şarkı bırakıyorum buraya tamam mı :D
ՏҽӀɑʍՏ 🌿
Bir ilişkiyi bitiren şey gerçekten “üçüncü kişiler” mi, yoksa iki kişinin birbirine yetememesi mi¿

Bomba gibi şarkı bırakıyorum buraya tamam mı :D
Bence zamane ilişkilerinin en büyük düşmanı “üçüncü kişiler” değil, iki insanın kendine ve birbirine yetememesi. Üçüncü kişi çoğu zaman zaten zayıflamış, kopmaya hazır bir bağın üzerine gelen son darbeye dönüşüyor. Yani sebep değil, bahane oluyor.
İlişkileri asıl yıpratan; konuşulmayan kırgınlıklar, süpürülen sorunlar, gururdan atılmayan adımlar, sosyal medyadaki “mükemmel çift” illüzyonları ve herkesin her an daha iyi bir alternatif var sanması. İnsanlar kendini tanımadan, ne istediğini bilmeden ilişkiye giriyor; sonra da partnerinden hem sevgili, hem arkadaş, hem terapist, hem aile olmasını bekliyor. Bu kadar yükü kimse taşıyamıyor.
İki kişi birbirine gerçekten emek verdiğinde, sınırlarını, korkularını ve ihtiyaçlarını açıkça konuşabildiğinde, üçüncü kişiler o kadar da güçlü olmuyor. İlgi duyulsa bile ilişkiyi yıkacak güce ulaşamıyor. Ama ilişki zaten içten içe tükenmişse, kimsenin özel bir çaba göstermesine gerek kalmıyor; en küçük sarsıntı bile yetiyor. Yani mesele çoğu zaman dışarıdakiler değil, içeride kurulamayan sağlam bağ.
Birçok sebebi var. Öncelikle günümüzdeki ilişkilerde insanlar henüz birbirlerini tam olarak tanımadan ilişki kurmayı deniyorlar. Bu nedenle ilişkilerin çoğunun sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Bir diğer durum ise zamanın gerektirdiği şartlar… İnsan artık daha doyumsuz; elindekilerle yetinmek yerine hep daha fazlasını istiyor.
Üçüncü kişilerin etkili olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir ilişkide üçüncü kişiler devreye giriyor ve aradaki bağ bozuluyorsa, aslında aralarında hiçbir zaman gerçek bir bağ olmamıştır. Onların bağ sandıkları şey, sokaktaki herhangi biriyle kurulabilecek sıradan bir bağdan farksızdır.
Gerçekten güçlü bir bağ kurduğumuz bir insanı zaten çok iyi tanımış oluruz ve böyle bir bağ bize asla doyumsuzluk yaşatmaz.
+1
Geçmiş ilişkilerden ders çıkarıldığı sanılarak karşısındaki insanı olması gereken anlayıştan, ilgiden, sevgiden yoksun bırakmak. Tamam, tecrübe kıymetlidir. Ama kimsenin geçmişindeki hayalkırıklıklarının faturasını bir başkasına kesmeye hakkı yok. Birde sosyal medya diye düşünüyorum.
Evet bak geçmiş ilişkiler gelecekteki ilişkileri etkiliyor
Sanırım o biraz güç, hal ve tavırlar da benziyorsa ister istemez takılıyorsun o engele
Nasıl yok 😒
Bence zamane ilişkilerinin en büyük düşmanı üçüncü kişiler değil, iki insanın birbirine yetmemesi.
Ben hep şöyle bakıyorum: İki kişi birbirine gerçekten yetse, anlayış gösterseler, birbirini dinleseler…
hiçbir “üçüncü kişi” araya giremez. Girse bile tutunamaz. Çünkü bağ sağlamdır, boşluk yoktur.
Ben şunu da düşünüyorum: Üçüncü kişi bir ilişkiyi bitirmiyor aslında, sadece zaten var olan eksikliği açığa çıkarıyor. Yani o boşluğu fark eden biri oluyor.
O yüzden ilişkilerde asıl mesele dışarıdakiler değil, içerideki iki kişinin birbirine verdiği değer, gösterdiği emek ve ilgidir.
Ben bunu düşündükçe, “ilişkiler dış etkenle değil, kendi içimizdeki yetememelerle zedeleniyor” diyorum.
Kısaca, iki kişi birbirine gerçekten yetiyorsa, dışarıdakiler hiç fark etmez. Çünkü boşluk olmayan yere kimse giremez, ben bunu çok net hissediyorum...
Bu iki kişi birbirine neden yetemiyor? Çünkü sanıyorlar ki, başkası daha iyi 🙄
Neden yetemiyor değil neden yetmek için çaba , emek sarfetmiyorlar emek olmayan her konuda sonuç aynı rutine döner.. biraz emek biraz çaba ve birbirini aynı frekansta tutturduğun anda araya bir ışık üzmesi bile giremez.. birbirlerine varamiyorlar ki birbirleri için iyi olduklarını anlasınlar. Varamadiklari her durakta acaba bir başkası mı daha iyi diye düşüncelere sebep veriyor... herkes emek vermeden sonuca varmak istiyor ve böyle oldukça o yol hiç bitmeyecek maalesef
Bence zamane ilişkilerinin en büyük düşmanı *iletişimsizlik*! İnsanlar hep başkalarını suçluyor ama aslında sevdiğimiz insanla doğru düzgün konuşamamak işleri mahvediyor. İkna edemezseniz ya da duygularınız havada kalırsa işte o zaman boşluk doğuyor ve ne varsa o boşluğu dolduruyor. Birbirine yetmek, önce birlikte sağlam bir bağ kurmaktan geçer.
Bir de bu havada romantik bir yürüyüş ilişkilere o kadar iyi gelir ki! Hadi itiraf et, sonbaharda serin bir akşamda el ele yürüyüş keyfi yapmıyor muyuz? 😍 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Hemen paylaş 🙌
Sana ne acaba sjfj
Ayyy, tamam sakin Şekil kızımız 😅 Esprin güzeldi, kabul! Ama sorularına cevap verenlere tribe girmeyelim canım, olur mu böyle şeyler? 💃🫶
Giririim ben djfj
Cevap
75Cevap
Bencillik. Yeni devirde herkes kendisine köle arıyor, erkekler karşısında ki kişiden çocuk ve ev işlerini yapıp bi de evden çıkmamasını isterken kadınlar da erkeklerin hem zengin olmasını hem de ev işlerini yapmasını bekliyor. Eskiden bir düzen vardı, evlerde görev dağılımı vardı, artık herkes evleneceği kişinin bütün sorumlulukları almasını ve kendisinin hiçbir şey yapmadan sadece gezip tozmasını hayal ediyor, böyle olunca da hiçbir ilişki ilerlemiyor.
Varsa mesafe, yoksa şüphe ve iletişimsizlik, tartışalacak konuda susmak, tartışılmıyacak konuyu da uzatmak...😀
Katılıyorum sana şaşırdın mı djjd
Merhaba,
Bence zaman! 😅
Kötü bir zamandayız, berbat bir döneme denk geldik! 😅
Maalesef
Of of 🌸profilin müthiş olmuş gönlünce olsun 🌸
:) teşekkür ederim
Ricalarımı iletiyorum 🌸
İnsanların gerçek sevgi yerine bedenlere tapmaları. para veya güç gibi konulara tapmaları. bu yüzden de hiç bir zaman yetmiyor hep daha fazlasını daha iyisini istiyorlar. ayrıca daldan dala atlamak kaşarlık da bazıları için moda olmuş.
Evet maalesef
Evet
İlgisizlik gadası
Eskiden de bu işler böyleydi başlardı biterdi bitmesin diye süründürürdü biterdi sonra yine başlardı böyle bi döngüde devam eder tarafların biri evlenirdi sonra diğeri evlenirdi birbirini tekrar özlerlerdi ama artık evliydiler olay trajik Yeşilçam filmine dönerdi öyle uzar giderdi ilişkiler yanlış ya da doğru seçimler sonucu değil doğal olarak biter düşmana gerek yok
Her zaman değil 🙄
Anlattığınız döngüde değil her zaman.
Zamanın ilişkilerin de en büyük düşmanlık iki tarafta da vardır. Nasıl derseniz eğer
Kadınlar tahammülleri sabır ve sebatleri yok olmuş ben çok nadir görüyorum temsil yeteneği yüksek bir kadın ya da hayatında birisi varken bile etrafın gereksiz dikkatini çekmeye çalışan hayatındakine saygısı olmayan. Mutluluğu değil höt zöt keko seven cidden
Erkekler ise kaypak piyasa derdin de ya da sorumluluk bilmeyen hayatı toz pembe sanıyorlar
Doğruluk payı var
Birde yanlış bir anlaşılma var ya da bakış açısı da diyebilirsiniz.
Evlendiğiniz zaman özgülüğünüzün kısıtlanacağını yapılabileceklerin azalacağını ev iş olarak düşünüyorlar
Oysa öyle biriyle beraber olun değer verin değer görün ki hayatınızı beraber özgürleştirin. Kadınlar da böyle manasız bir düşünce var birde ben çocuk doğurmam ee toyz shoptan peluş mu alsın adam.
Erkekler de de şöyle geçim mutlu edebilirmiyim endişesi yani bir de piyasada gördükleri kişilikler ile evlenilecek kadınlara da aynı muameleyi reva görmeleri işte bu da karakterden geçer
Haklısınız..
Kimseye denk gelesim de yok ki 🙏 ama teşekkürler
Aynen..
Teknoloji ile hayatımıza giren alışkanlıklar olabilir ne komşuluk kaldı ne de gerçek dostluk kimisi şekil yapma derdine düşmüş sosyal medyada ünlü gibi hayatlar yaşamaya her daim mutluymuş pozu atmaya çalışıyor doğallıktan samimiyetten uzak bir toplum olma yoluna doğru gidiyoruz
Evet
Az dinleyin 😕
Estağfurullah 😅
Bilmukabele
Öncelikle hayat şartlarının zorluğu insanları yıpratıyor. Tahammül seviyesi azalıyor. Çağın ilerlemesi sıcak ve samimi ilişkiler kurulmasının önünde en büyük engellerden birisi. Herşeyin değersizleştiği bir ortam oluşuyor. Vs vs çok nedeni var.
Kimse kimseye ilişmesin de madem 😒
Ha yok, genel yazdım ben de ksdj sen iliş kime istiyorsan jddj
Samimiyet yok. Tamamen menfaat üzerine kurulu ilişkiler boş kalmayayım. Duygu yok sevgi yok lahmacun hiç yoookk
Boş kalmayayım diye daldan dala atlayan maymunlar gördüm :D ayrıca lahmacun yok ne demek djfj
Oha ahaha
Eskiden aileler görücü usulü verdiklerinde gönlünde kalan aşkını silmek zorunda kalıyorlarmış. Şimdi ise kimin kime aşık olduğu belli değil cinsellikle kafayı bozmuş herkes kadını da erkeği de. Eskilerdeki aşk şimdi yok her şey zevk heves uğruna.
Günümüzün ilişkilerinde en büyük düşman, iki ruhun birbirine bakarken hâlâ ekranın ışığında kaybolmasıdır; kelimeler yerine emojiler konuşur, sabır yerine anlık tatmin hükmeder, ve güven, şeffaflıktan önce şüpheye yenik düşer.
+1
Günümüz ilişkilerini ve geçmişteki ilişkileri genel kapsamlı ele aldığım 540 sayfalık bir kitabım var yani anlatmakla bitmez bu konular.
Ne zaman ilişkilerin en büyük düşmanı sosyal medyadır insanlar gerçek hayatta dizi film ve sosyal medyada gördüklerini uygulamaya çalıştığı sürece hiçbir zaman mutlu olamayacaklar kurgu ve yapay şeyleri gerçek hayata adapte etmek ve gerçekçi düşünmemek insanların mutsuz olmasının en büyük sebebi
Farkındalığı gelişmeyen bireylerin aslında ne istediğini bilememesi, ve anlık heyecanlara yenik düşüp sevği aşk zannetmeli aslında okadar kolay değil...
Aşk zannetmeli ilişkiler.. aynen:)
Gördüğüm herkes ilişki uzmanı olmuş ama hiç birinin kendine faydası yok ayrıca para varsa ilişki var yoksa yok para var huzur var mutluluk var seks var yoksa hiç biri yok
Sakin
Anlaşılmamak.
Anlamak için dinlememek.
Sağlıklı iletişim kurulamıyor ki sağlıklı bir ilişki yürütülsün.
Herkes anlaşılayım derdinde, kimse anlayayım derdinde değil.
Ama anlaşılmak anlamaktan daha önemli değil mi
İkisi bir arada olunca sağlıklı iletişim kuruluyor.
Sadece anlaşılmak, tek başına yeterli bir olgu değil diye düşünüyorum.
Yok ama öncelik hangisinin olmalı, orada 'daha' kelimesi var. Vurguladığım nokta farklı
Anlıyorum.
İkili iletişimde hangisinin öncelikli olduğunun bir önemi yok bence ya.
Yani anlaşıldığı yeri anlamaya da çalışır insan.
İkili ilişki ya hani
Ama o zaman sen şu an kendinle çelişiyorsun
Olabilir efenim.
Zaman zaman öyle şeyler yaparım :)
:) peki.
3 kişiler de olabilir ama bu 3 kişilere izin vermemek lazım ikincisi doğal olmak lazım maskesiz ilişki iyidir. Aman ne halleri varsa görsünler yav
Yine bıktı jdjd
Zaten bezmişsin djjd
Evet seni gerçekten çok yordular be cano
Senin suçun :D değişikliği sen yapacaktın djfj
😅 inanamıyoroom
Bazen Yiķim olması lazım iki taraf içinde. Yeni bir döneme girmek için. Bazen kapanması için bazı şeylerin o kulenin yıkılması lazım herkes kendi yolunda mutlu olsun. Hiç bir arkadaşlık dostluk baki kalamıyormuş demeki bir yerde bir şeyler yanlış gitmis ben ya da o burada haklı haksız suçlu suçsuz aramaya gerek yok. Bitti kapandi sonsuza dek 🙂💝
Sevindim yani çocuk muyuz 🙄💜
En önemli sebep, bireysellik ve bencillik.
Diğer etkenler tali kalır. Elbette bunun farkında olamayacak kadar bir körlük içinde insanlar.
Katılıyorum
3. kişiler umrumda olmaz müdahele ettirmem bu yüzden bu seçeneği eliyorum.
2 kişi birbirine samimi ve anlayışlı olduktan sonra yani güven gelişince aşk her engeli aşar.
Hıhı 🥹 çok duygusal bir konuşma oldu djd
Evet gözlerim doldu sjd
Kötüsün zjdk
Şımarık 😅
Çabuk sıkılma olabilir flört falan artık çok sıkıcı gelmeye başladı beğendim bir kıza hiç tanımadan direkt evlenme teklifi yapabilirim heyecanlı en azından denemeye değer
Hee :D aferin sana
Eyvallah
Özgürlük veya eşitlik adı altında her haltı yiyip bana karışamazsın diye işin içinden sıyrılma zihniyetidir. Bir insana ait olamayıp ortalık malı olmaktır.
Ee tipik erkek hareketi djd
Sevgilisi olan kadınların gece kulübünde erkeklerle dans etmesi normal mi sence 😂
Aynı durumda olan bir erkeği de kınarım bu arada yanlış anlaşılmasın
Bu normal değil elbette, bir insana ait olamamak kadınlarda problem değil daha çok erkeklerin sorunu
Yanlış yapan herkes suçludur, cinsiyete yüklemek doğru olmaz
Herkeste bunla olmazsa başkası olur sank başka kız/erkek mi yk kafası var ve ilişkiler emek isterken bu kafayla kmse emek vermiyor çaba göstermiyor
Seçenek bolluğu, ee hani noldu aşka 🥲
Alternatifinin fazla olması ve kolay ulaşılabilir olması kaynaklı güvensizlik ve tahammülsüzlük...
Vay anasının gözü
Begendin dimi yorumumu 😀
Hayır ahah
Yapanci 😛
İletişim var"mış" gibi yapan dijital iletişim. 7/24 mesajlastigin kişinin yanında sus pus olması. Anlattığı gibi biri olmaması vs.
Aaa aboo.. xjfj
Kınıyorum xjfj
Olmazlar onlara göre reklamın iyisi kötüsü olmaz djd
:D eğlencesine şaapabiliriz
Yok olmayacaklarını bile bile zorbalayabiliriz fjfj
Bizim de hoşumuza gider :D
Garanti :D
❤️🔥 çoook bir sürüü
Herkes aşırı bireysel herkes ben diyor kimse fedakarlıkta bulunmak istemiyor ve iletişim kopuyor hepsi bu
Bence egoist insanlar ilişki yapmasın 🙄
Ever ama narsist kişiliklere dusenlerde çok ve hoslananlarda fazla... Sonra gelsin toxic ilişkiler. Yaşı olgun, çocuklu insanlar biraz daha fedakar oluyor tecrübelerinden dolayı ki çocuğu vs de varsa... Ama gençlerden hiç bekleme :)) herkesin aile evinde prens prenses gibi yetiştiği ortamda bencil olması ve kendi isteklerine göre ilişkiler yaşamak isteyisleri normal..
Evet narsistler de tehlikeli
Kendi gözlemlerime ve hislerime dayanarak, zamane ilişkilerinin en büyük düşmanının "gerçek ve kesintisiz iletişimin eksikliği" olduğunu düşünüyorum.
Bana diyene bak :D nerede pp
Ben de halledeceğim onu 😃
Hadii dkdk
😃💝
3. Kişileri istemezsek dahil olamazlar gibi olay tamamen erkeklerin doyumsuz olmalarından kaynaklı sıkılıp daha güzeline gitme isteği 😒
Aynen öyle yavrum
2 kişiden biri, diğerinin yetmediği hissiyle 3 cü kişiye gidiyorsa, ilişkideki en büyük düşman o'dur.
Giden dimi, evet doyumsuz köpek djd
Hemde ne doyumsuz😑
İt oğluu it :D
Eşolueşek ffgk
Babasının da donu gevşek djfjs
Fjfjfj
Soru mantığı guzel :)))
Sorun 3. Kişinin olması mi?
Yoksa birbirlerine yetemiyorlarsa 3. Kişiyi bulmalari mi :)))))
Yani, üçüncü kişinin verdiği neyi veremiyor olabilirler ki birbirlerine
3 ü 5 i yok bu işin
Dunya küçüldü donem tuketim
İnsanlar doyumsuz :) hele ki çalışmadan basari ilgi ve para sansi varsa :)
Yani aslında iste ben guvenilirim iyiyim harikayım diyenlerde dahil insanlar sürekli talepkar oldu :)
İstisnalar vardır 🙄
Muhakkak :)
Iki istisna birbirine denk gelir mi :))))
Onu bilemem :)
İllaki gelir
Bizde düğünde takimizi takarız:))))
Yoksa 3. Kisi nedir
Bir kadın beni aldatsa bu senden daha iyi dese aferin der tebrik ederim insanlar ilişkiyi yonetemeyecegim diye korkuyor :))))
Saygı sevgi ve tahammülün kalmaması. Toplumca yozlaştık veya yozlaştırıldık.
Katılıyorum
Sosyal medya, özentilik ve kadının erkeğe, erkeğin kadına ihtiyacı yoktur saçmalığı bencee.
Evet ya, kim uydurdu bunu. Sadece kadınların erkeğe ihtiyacı yoktur nsdjs
Ehehehe (çiçeeek) Tabiii ki deeee
Ay bana hak verdi jdjd
Dikkat ettim de hep gıcık ediyorum :D Bu sefer öyle boşluğuma denk geldi sosyetik :D
Gıcık etmeye çalışıyordun diyelim ama hep başarısız djfjs
O da olur :D Şakadan epriden anlıyon ondan yoksa ters yaptığımdan değiil heheh
Kendine zorbalamak için zemin hazırlama kddk
Bişey olmaz bende şakadan anlıyorum jkasfbjksa
Hııı ortamı yumuşatma djdj
Ölümlü dünya sosyetik :D Sana yazarken kafama taş düşmeyeceği nereden belli :D
Tabi ne belli
Hani o yüzden diyorum. Sende arada hoş şeyler söylesen ölmezsin alskfbaskjfsa
Hahaha hoş şeyler söylemeden ölsem de gam yemem :D
Allah korusun be deme öyle ajfbas
Amin demem djd
Bence iki kişinin yetersiz olması yeterli olsalar zaten 3. Kişi dahil olamazdı
Bence de
Herşeye kolay erişim ve maddiyat.. para olmadan ilişkiden bahsedilmek bile lüks
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gene mi piüüj
Yalanlar bitiriyor çoğu iyi oyuncu olmuş sanaldan kimseyle beraber olunmaz..
Aa ben şok :D
Şok market az ilerde 🥳
Dedi BİM kasiyeri kddj
Bi kerede deki doğru bişey dedin 😀
Söz, doğru bir şey der isen bir gün :D bunu sana söyleyeceğim
Bunu baştan söyleseydin ortalık karışmazdı 😂
Hııı tamam sjd
Zamane ilişkileriyle işim yok artık 😄 ben aşkımı bulup çekileceğim inş ahahsjsk
Bulana kadar hâlâ işin var gibi djd
Of hayıııır😭 ahashj
Nasıl bulucan bebekim dkfk
Beni bulsun konum atim🤓 ahahsjsk
Ahaha yerim :D hakkında hayırlısı olsun
Amin hepimiz içinnn🫠❤️
Selamünaleyküm
Bence ikinci üçüncü ile ilgili değil tamamen yanlış anlama diye düşünüyorum
Aleykümselam 🍃
hep bu afacan 3. kişiler yokmu nerden çıkıyorlarsa
Afacan mı :D tamam
Afacan diye ponçik bir hale sokma jdjd
Çıkar uğruna ilişkiye adım atan bir taraf yüzünden diğer tsraf hep acı çekiyor
Kahrolsun çıkarcılar 😕
Maddiyat. Ekonomi bozuk olunca her şey sıkıntı.
Bence alakası yok
Ne alakası yok. Eve ekmek götürme bakalım. Evdeki karın bile sana sırtını dönüp yatıyor.
Eee götür sen de sanki imkansızı istiyorlar
İşte soruna cevap verdim maddiyat diye.
Ama değil bu bence 🙄
Çok gördüm ben.
Bence sürekli bir acele edilmesi ve elindeki kıymete sahip çıkmak varken x kişilerin sözüne inanıp elindeki kıymeti kırmak kaçırmak
Sosyal medyanın insanların beklentilerini aşırı yükseltmesi ve gerçeklerden kopmak.
Feminizmin kadınlara erkek düşmanlığı pompalaması.
Çok hızlı bir şeyleri çok çabuk tüketiyorlar dün tanıştık, bugün sevgili olduk yarın nişanlanıyor haftaya düğünümüz var 5G, den bile hızlılar.
Karşı cinsi yeterince iyi tanıdığımızı zannediyoruz ama yinede yeni yeni şeyler öğreniyoruz tecrübe elde ediyoruz..
Ilgi ve sabır eksikliği🌸
Evet aşko 🌸🌿
Kesinlikle..
Daha detayı okumadan 3. kişiler dedim içimden ve detayda aynı şeyi gördüm.
Aklımı okuduğunu mu iddia ediyorsun 🙄
Hayır be aynı şeyi düşünmüşüz diyorum, mistik bir yanım yok maalesef 🙄
He biliyom okuyamazsın zaten sjdj
Hahaha niyeymiş kilit mi vurdun zihnine 🤭
Vurdum 😕
Anahtarını buluruz bir gün sıkıntı yok 🤫
Seçenekler fazlalışınca insanlar nankörleşiyor. Güvenilen dağlar kayak merkezi oluveriyor.
Opsiyon bolluğu ve yeni bir döneme geçiş aşamasında olmamız.
Parasızlık, para yoksa çoğu kadın dakkasinda Uçar gider
Yalan ve ihanet. Ee tabii bunlarda sosyal medya ile oluyor
Geçmişin çok yoğun yaşanmış olması, normal olarak kıskançlık krizlerine yol açıyor
Her ikisi de birbirine yetemeyince üçüncü kişilere taviz verir ya da ihtiyaç hissetmez mi
Evet, bir şeyler yetmiyordur
Sisyal medya kesinlikle. Kadinlar her gordugune inanir iliskisini kiyaslar erkegin basinin etini yer tartismalar cikarir, erkek ise her gordugu kadini gercekk sana tonlarca shop oldugunu bilmeden… liste uzat
Bence libido her şey çok hızlı yaşanıp bitiyor
Hee her şey libidoo her şey aynen
Birçok sebebi olabilir şu bu ya da o diyemeyiz yaşanmışlıklara göre değişir bu durum , daha çok sergilenen karşılıklı davranış tutumlar daha çok önem taşır
İletişimsizlik
Ara sen de elin mi yok djd
Öyle değil :D
Ne ya nddk
Yan yana olup birbirini anlamayan insanlar var o yüzden iletişimsizlik dedim
O kadarını anladım herhalde 😒
Çok zekisin kız :D
Şşş :D fısfıslarım seni sjdjd
iltifat etim sjsj
İroni yaptın
İltifat :D
Çok fazla iç içe olmak ve heyecanı öldürmek
Nasıl olacağıdı ya
Tabii kadın trip atıp naz yapınca rotanızı değiştiriyorsunuz :D halbuki biz melekler hep bunu düşünerek hareket ediyoruz sjdj
Eskiden olsa tripler nazlar tatlı gelirdi, ama bazıları var ki o kadar abartıyor ki bunu illalah ediyor insan, abartmamak gerek bu tripleri. ben ilişkinin heyecan kazanması için bu mesafeleri öneririm sadece. insan doğasına bile aykırı sürekli yan yana hep bir iletişim kurmaya zorla çabalamak.
Kesinlikle üçüncü kişiler
Yess
Mantık maalesef her haltı mantığa bağlıyorlar sevgi yok
Sosyal medya ve doyumsuzluk. Birini elde edince hemen çıtayı yukarı çıkarma arzusu
Evlilerinde sevgili yapması
Erkeklerin evlilerle de sevgili olması, evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?