ben kesinlilkle ampul karşıtı bir insanın. daha milleyetçi düşünen ama din karşıtı değilim. dinle siyaseti karıştırmıyorum yani. konuştuğum kişi ampulcü. bu da beni bir adım geriden geitriyor nedense sizce aramızdaki ilerlerse sorun çok çıkar mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günümüzde ampule çok aşırı derecede karşıt olan birisinin milliyetçi olma ihtimali yok Neden yok çünkü şu an son dönemde ne kadar milli proje varsa tamamını bunlar gerçekleştiriyor bunun karşısındaki bloğa bakarsak bir tane milli projeleri yok Türk bayrağına Saygılar yok Atatürk'e saygıları yok Türkiye devletine saygıları yok anayasaya saygıları yok ve Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyenlerle tam anlamıyla işbirliği içerisinde hareket var O sebeple ampul karşıtı oluşunda olup da milliyetçiyim demek çok komik oluyor
aslında milliyetçiyim derken senin kastettiğini demek istememiştim. atatürkçiyim demek çok çok doğru olurdu ama yanlış teleffuz ettim orada
Şu an ampulün karşısında olan blokta Atatürkçü kimse yok ki zaten Atatürkçü olanların karşı blokta yeri bile olmadı şu an hepsi kovuldu şutlandı Türk bayrağından Rahatsız olanlar Sence Atatürk olabilirler mi bu ülkeyi bölmek isteyenler özerklik isteyenlere özellikle isteyenlerin özgürlüğünü isteyenlere Atatürkçü diyebilir miyiz biz doğuda Kürt devleti kuracağız diyenlere destek olanlar aynı zamanda Mustafa Kemal'in itlerisiniz diyen insanlarla birlikte seçime girenlerle Atatürkçülük konuşulabilir mi kim Atatürk'ü bugün Atatürk'ün Partisi olduğunu iddia edenler Atatürk'ün partisinin genel merkezinde Türk bayrağından rahatsız olanlara koltuk verdi röportajında Türk bayrağını kaldırıp röportaj veren dağ kadrosundan gelen danışmanlara milletvekilliği koltuğu açıldı bunlar mı Atatürkçü Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkmak isteyenlerle beraber yol alanlar Sence ne kadar Atatürkçü olabilir ya da Türkiye Cumhuriyeti niye adını doldurdu yeni Cumhuriyet kuracağız diyenlerle hareket edenler sizce ne kadar Atatürkçü olabilir
şu an hepsi bir koltuk sevdasıdır savaşıyor zaten bunun farkındayım. ama genel olarak bakıldığında türklüğü savunan zafer partisi var.
Zafer Partisi tamamen ırkçı bir parti Zafer Partisi'nin başındaki şahsiyet kafkas'tan gelen bir göçmen aynı zamanda Kafkaslar hiçbir zaman Osmanlı tebası olmamışlar hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti Devletleri çatısı altında bulunmamışlar ve oradan Sürgün ile gelen bir ailenin göçmen evladı olur kendileri fakat kendisi göçmen olup Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlık verilen bir kişi aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti üniversitelerinde eğitim almış bu devletin ekmeğini yemiş olan bir kişi Fakat bu ülkede ırkçılık yapıyor O zaman şu soru akla geliyor Sen de bir göçmensin ve aynı zamanda hiçbir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devletleri çatısı altında bulunmamışsın belki Türk bile değilsin ama Türkiye Cumhuriyeti devletinde ırkçılığı zirveye çıkarmaya çalışıyorsun o zaman akla Şu soru geliyor Sen kullanışlı bir aparat oluyorsun yani birileri Seni kullanıyor birileri Sen Türkiye Cumhuriyeti devletinde Ortalığı karıştır iç savaş çıkar diye uğraştığını gösterir
aslında zafer partisini hiç araştırmadım ama yaptığı ırkçılığı haklı buluyorum yaşadığımız nedenlerden dolayı. ben biraz sinan oğanı araştırdım o aslında sıcak geldi bana. ama söylediklerini dikkat edip ümit özdağı da araştırıcam
Sinan iyi bir akademisyen temiz bir kişilik ancak destekleyen ya da Sinan'ı bir yere getirmek isteyenler iyi niyetli insanlar değiller Sinan saf bir kişi saf olduğu için de etrafındaki kötülüklerden bir haber şekilde hayatını devam ediyor Yani yanlış yönlendirilen kişilerden birisi Özünde iyi hedeflediği noktalar açısından iyi ancak beraber hareket ettikleri konusunda hatalara düşüyor
hangisi iyi ki. hangisi gerçekten bu milleti bu ülkeyi düşünüyor hiç biri. hepsi bir hırs peşinde. ama biz artık rahat nefes almak istiyoruz
Rahat nefes almak çakma Atatürkçüler le olmaz.
Nasıl olacak
Parti kurucam kendim😀
çıkmaz bence onlar 80 li yıllarda kaldı kardeşimlede ben öyleyim.
umarım
da diğeride başladı dinden yürümeye uyandırayım. erzurumda kutsal kitap dağıtma mezhep açıklama vidyosu
millet ittifakı da açıkçası hoş gelmiyor gözüme. sanırım başındakinden dolayı
hayırlısı bakalım
O insanlarla sorun yaşamamak mümkün değil gibi
valla işyerindekilerle hergün tartışıyorum
Ben bıraksam da onlar bırakmıyor artık beni 🤦♂️
Mümkün olduğunca uzak duruyorum
en iyisi
Sen de uzak dur diyecem de iş yerinde diyosunnn
Gerçi direk hayatının her yerine dahil etmeye de niyetlenmissin 😄
daha hiç bişey belli değil. 🤣🤣 sadece bu bile soğumam için bir neden zaten
😅😅😅 Bu tarz şeyleri karıştırmam ilişkilere ama bezdirdi artık ya
Allah yardımcımız olsun