Bir ilişkinin baş düşmanı nedir?
İlgisizlik
Yalan
3. Şahıslar
Güvensizlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkinin baş düşmanı nedir?
Bir ilişkinin baş düşmanı, iletişim eksikliğidir. Eşler birbirine karşı dürüst ve açık değilse, ilişkileri zamanla zayıflamaya başlar. İletişim sorunları, güvensizlik, öfke ve ayrılık gibi sorunlara yol açabilir. Eşler, yaşam tarzları, inançları veya gelecekleri hakkında farklı değerlere ve beklentilere sahiplerse, bu çatışmalara ve hayal kırıklığına yol açabilir. Eşlerden birinin başkasının ihtiyaçlarını ve duygularını önemsememesi, ilişkide sevgi ve saygının azalmasına neden olabilir. İyi bir iletişim kurmak, bir ilişkinin temel taşıdır. Eşler, birbiriyle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurabilirlerse, sorunları çözmek ve birlikte büyümek için daha iyi bir konuma sahip olacaklardır. Eşinizle açık bir şekilde iletişim kurmaktan çekinmeyin. Sağlıklı bir iletişim kurarak, ilişkilerinizi daha güçlü ve daha tatmin edici hale getirebilirsiniz.
Bir ilişkinin baş düşmanı kesinlikle güvensizliktir eğer bir insan eşine karısına kocasına güvenmiyorsa hiçbir şekilde o ilişkinin yürüyebileceğini söylemek tam anlamıyla bir fiyasko ve yalan olacaktır, güvensizlik olduğu zaman artık ilişki kokmaya başlar ve ilgisizlik gelir yani Güven her şeyde en önemli noktadır.
Cevap
11Cevap
Saygısızlık, fazla bireysel düşünme, ilgisizlik, şevkat gostermeme, karşıdaki kişiyi yabancı olarak telakki etmek
Aynen bunların hepsi bence ilişkiyi bitirmek için yeterli sebeplerden bir tanesi. Eğer bir ilişkide saygısızlık varsa ilgisizlik varsa bence o ilişki birgün bitmeye mahkumdur.
Yalan yalan yalan yalan olursa o ilişki olmazzs
Aynen bencede öyle. Bir ilişkide eğer yalan varsa o ilişki birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben. Çünkü bir yalan zamanla bin tane yalan doğurur.
İletişimsizlik, güven sorunu ve karşısındaki insana özel alan bırakmamak
yakın arkadaşlar kaç yıllık arkadaşım iliskimin bitmesine sebep oldu
Aynen öyle o yüzden yakın çevrenden kimse ile görüştürmeyi ben doğru bulmuyorum şahsen. Çünkü genelde yakın arkadaş ayırmaya falan çalışıyor.
Güven ilişkilerde önemli yer tutar
Aynen bencede aynı şekilde. Eğer bir ilişkide güven yoksa o ilişki ne kadar çok değer verirsen ver birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
Yukarıdakilerin hepsi
Seçeneklerin hepsi
Değersizlik sadakatsizlik
Yakın arkadaşlar
3. şahıslar hepsinin ortak noktası oluyor.
İki tarafın aile fertleri ve çevrede ki insanlar
Şüphe...
Aynen öyle. Bir ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep bence şüphe. Şüphenin olduğu yerde bence ne aşk vardır ne de sevgi. Şüphe duyduğun biriyle olamazsın asla.
Bu kadar güzel açıklanabilirdi😅💖
Fazla ilgi
Yalan
Hepsi denebilir
Güvensizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?