Yani toplumda herkesin gözü üstünde olan biri. Hem çok güzel hem de çok dikkat çeken gibi.

Yani toplumda herkesin gözü üstünde olan biri. Hem çok güzel hem de çok dikkat çeken gibi.

İlgi kişinin bir işten ya da eylemden hoşlanması iken yetenek o işin gerekliliklerini en iyi şekilde yapmaktır. İnsan yeteneklerini ilgi denemeleri vasıtası ile keşfedebilir. Örneğin yüzme ilgisi olan bir çocuk yüzme yeteneğini bu ilgisi vasıtası ile keşfedebilir. İlgi açlığı, duygusal yemek yeme davranışıyla benzerdir; savunma mekanizmasının bazı boşlukları doldurması için oluşturduğu bir tepkidir. Tıpkı açlık hissinde olduğu gibi gereksinim duyulan miktardan az ilgi aldığınızda ilgi açlığı hissetmeye başlarsınız. Birisine ilgi göstermek, aynı zamanda o kişiye yatırım yapmak demektir. İlgi göstermek, karşınızdaki kişiye "Seni düşünüyorum", "Seni önemsiyorum", "Benim için değerlisin", "İhtiyaçlarına duyarlıyım", "Seni mutlu etme sorumluluğunu taşıyorum" demektir.“Seven erkek ilgisiz davranır mı?” sorusunun cevabı, genellikle evet olabilir. Ancak bu ilgisizlik her zaman sevgisizlik anlamına gelmez. Çocukluk deneyimleri, kişisel stresler ve ilişkideki dinamikler, bu durumun ardındaki temel nedenler olabilir. İlişkiler bir yolculuktur.
Şöyle diyeyim: Böyle bir durumda, kişinin ne kadar başarılı ve farklı bir insan olduğunu, kendine özgü bir aurası bulunduğunu gösterir. Bu, elbette insanın hoşuna giden bir şey. Böyle biriyle olmayı tabii ki isterim.
Ama burada önemli olan, ona gösterilen ilgi değil; onun bu ilgilere nasıl tepki verdiğidir. Eğer gelen bu ilgilere karşı samimiyet olarak davranıyorsa, o kişiden soğurum. İlgilere karşı bir tepkisi olmadığı sürece sorun etmem. Hangimiz hayatta başarılı ve farklı bir aurası olan biriyle birlikte olmak istemeyiz ki?
Bir laf vardır: “Bir kişiyi on kişi ister, bir kişi alır.” Biz de bunu böyle düşünebiliriz.
Ben olsam sanırım hayır derdim. Çünkü böyle biriyle olmak, sürekli göz önünde olmak demek ve ben daha çok sakin, kendi dünyamda huzur bulduğum ilişkileri seviyorum. İlgi ve dikkat güzel bir şey ama bazen bunu paylaşmak zor gelir insana; hep herkesin gözü önünde olmak yorucu olur. Benim için ilişkide en önemli şey, birbirimize güvenebilmek ve özel anlarımızı özgürce yaşayabilmek. Çok fazla ilgi gören biriyle birlikte olmak, bu dinginliği ve samimiyeti yakalamayı zorlaştırır gibi geliyor...
Evet neden olmasın.. onun dikkati ilgisi sadece bana bağlıysa, herkesin gözünün onun üzerinde olması bir problem değil.. önemli olan onun gözü bir tek bende olsun
Olması gereken
Bu tarz biriyle çıkmak kesinlikle heyecan verici ama biraz da zor olabilir! 😄 İnsanlar sürekli ilgi odağında olan birini kıskanabilir ya da o kişiyi paylaşmakta zorlanabilir. Ama şu da var; eğer karşılıklı güven varsa, bu tarz durumlar ilişkiye zarar vermez, aksine güçlendirir. İlişkilere biraz meydan okuma hep güzeldir sonuçta, değil mi? 😍 Peki sen böyle bir ilişkiyi heyecan verici mi buluyorsun, yoksa fazla mı karmaşık? 👀
Cevap
25Cevap
Hayır. Herkesle samimi olan insanlara arkadaş olarak bile tahammül edemiyorum ben😂
İlgi görmesi ayrı bir konu. ilgi istemesi ayrı bir konu. mesela popülerdir ya da çok başarılıdır ister istemez ilgi görüyordur. ama bundan rahatsızdır kimseye yüz vermiyordur o zaman sorun etmem ve seviyorsam çıkarım.
Evet evet evettt özgüveni yüksektir. Dışardan gelen ilk ilgiye kayma potansiyeli olmaz bilirsin. Yakışıklı olabilir başarılı olabilir güçlü olabilir ve ve ve uzatılabilir. Benim için problem değil. Bunu yönetmeyi öğrenmişse red flag değil benim için
Hayır benim gibi özgün olmalı herkese hitap edememeli. Herkesin odağı ise sorun vardır zaten.
Kıskanırım o da ayrı mesele 🙀
Benim olan benimdir.
En sevdiğim en sevdiğim, çekici olması beni için önemli, olanın karakteri saglam olsun heri hoş olurrr
Böyle birinden hoşlanacağımı sanmıyorum benim dikkatimi daha çok kendi halinde takılan göz önünde olmayan biri çeker.
Tabiki hayır ama sineklere şekerin b, ktan daha iyi olduğuna ikna edemezsin
Hayır bi erkek bu kadar ilgide sağlam duramaz ben kendi halinde birini alayım
Sanmıyorum. Kıskanç değilim ama bi anda kıskanç olmaya başlayabilirdim
Gerçek ilgiyi severim. Önemsendiğimin işaretidir, böyle biriyle olurdum.
Kimki o , kimden bahsediyorsun , biz neredeyiz burası neresi 😭
O ilgiye verdiği tepki önemli, yoksa gösterilsin benana
Ya yapamazdim biliyorum kendimi arıza çıkarır dururdum
Kendimde popülerlik kazanmak için çıkardım. d
Zaten onun sevgilileri vardır 🤣
Yok çıkmazdım nefis bu İllaki birden birine kayar beni unutur gerek yok
Güzel soru çıkmazdım. Nefret ederim göz önünde olmaktan ve hayatı yoğun insanların bir parçası olmaktan. Mutlu mesut minimal sakin bir hayat istiyorum, kalabalık olmaz.
Ve buna rağmen duruşunu bozmayıp adam gibi duruyorsa 🤌
Arka planda kalan dikkat çekmeyen insanlar var ya onlara dikkat edin onlar daha fena oluyor, aç kalandan korkacaksın
Çıkarım.. Ama ilgi görmeyi seven biriyle çıkmam. Arada baya fark var biri dikkat çekebilir bunu umursamaz.. Soeun olmaz ama ilgi çekmeyi seven biri sorun olur :))
Pek fazla tercih etmezdim böyle insanlar birazcık egoist olurlar sadece kendilerini beğenirler ve yaptıklarını doğru kabul etme çabası içerisinde olurlar
Mimarla çıkmışım onunla mı çıkmayacağım 😂😂 ben kendime tutkalla yapıştırmasını bilirim adamı bana sökmez
Sade ve mütevazi bir hayatım var ve ilgi gören kişi bence ilgi manyağı olur ve bana uzak durmasını yeğliyorum
Çıkmam. Herkesten ilgi görüyorsa senden daha fazlasını isteyecektir ve ilgin kesinlikle yetmeyecektir.
Çıkmadım çıkmam o zaten beni farketmez ayakları yere basmiyordur o bulutlarda falan gezer durur
Herkezten ilgi bekliyorsa ilgi açlığı varsa bana uymaz hayır da gelmez
Hayır çıkmazdim. Gtü kalkık da oluyor onlar güvenilir gelmiyor bana
Ben olurdumda öyle biri benimle olurmuydu pek sanmam
Çok fazla ilgi gören biri ile evlendim….😅😂
Kıskanç biriyim zor olurdu benim için ama sadık biriyse neden olmasın
Anormal seviye bir giyime ve tarzı varsa sevmem öyle.
Öyle birisi oldu cehennem gibiydi ama sonunda s$ktirip gitti çok şükür. Zamanımı boşa öldürmüşüm.
Çok fazla rağbet ve ilgi gören kişide muhakkak anormal bir durum vardır.
Yıldızlar kadar parlayanların arasında kaybolmakdeğil , bana ışık tutanla yürümek isterim..
Hayır ben kıskanç biriyim bu yüzden aşırı ilgi gören biriyle olmam
Çok fazla ilgi göstermek sıkar, belli süre sonra eskisi gibi aşk sıcak bakmaz.
Eğer gerçekten sadık ve karakterli biri ise neden olmasın derim.
Çıkardım, önemli olan onunla kimlerin ilgilendiği değil onun kiminle ilgilendiği.
Isterse balkanlardan gelen soğuk fırtına olsun 😉
Mesele benim sevmem sevmiyorsam ısınmadıysam kim olduğunun önemi yok ama seviyorsam evet tabikide
Kıskanırım ben olmaz
Çıkmam işim olmaz başkasının gözü olanla
Cikmazdim sagi solu belli olmaz
Yok aldatır😅
Genelde sevgililerim oyleydi 😬
Zor sorumluluk.)
Bunye kaldırmaz benim
Hayır bana uymaz öylesi
Kadınlar konusunda kendime güveniyorum çıkardım
Öyleleri fazla havalı oluyorlar uzak olsunlar.
Uğraşamam başımı belaya sokar sinirli adamım zaten
Açıkçası, istemezdim. Bana göre değil.
Korkutur insanı bu durumu
Önemli olan sevip sevmediğim.
Hayır çıkmam
Sanırım hayır.
Öyle biriyle olmak zor olurdu gerek yok
Yok aldatır beni 😂
Evet isterim
Olmazz herkeslen samimii olamaz
Hayır iter beni
muhtemelen kiskanir kendime zehir ederdim o iliskiyi ortada hicbisey yokken bile kafamda kurardim zor olurdu yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?